Kaj beremo?

Siba Shakib: Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat

Zgodba o pogumu, prijateljstvu, ljubezni, o ženski, ki si prizadeva, da bi njeni otroci zaživeli brez lakote, v miru.

181604

Pred kratkim prebrala Dokler bodo zvezde na nebu. Židje ampak zanimiva.

buča

Eleganca ježa. Hecen naslov, a veliko obeta.

Uspešnica je prevedena v 41 svetovnih jezikov. 

Snežna

Jaz rada berem kuharske knjige

katarina11

Joël Dicker  - Resnica o aferi Harry Quebert

Napeta kriminalka z mimogrede vključenimi zanimivimi opisi razmerij med pisatelji in založniki. Nakaže, kako nekateri pisatelji lahko "štepajo" knjige eno za drugo in kako, da se kljub slabi literarni vrednosti znajdejo na vrhu lestvic branosti.

Cila

Prebrala od Robin Hobb Morilčev vajenec, ki je prva trilogija dinastije Videc... in seveda je bilo kaj hitro potrebno iti v knjižnici po naslednji del, ki ga berem trenutno Kraljevi morilec. Robin je zelo dobra pisateljica, knjiga te zasvoji :)

Duracell

Danes začela Tako diši ljubezen.Zgleda, da bo kaj fajn. Parfumi in ljubezen tako na kratko.

buča

Jani Mlakar: Najboljša kava je pri šiptarju

lp

mzm

Listam stare revije Moj lepi vrt, ker mi že malo diši po pomladi in razmišljam, če bi se lotila biografije Giacoma Puccinija-nisem prepričana-bo čas pokazal.

spodbe

Pravkar prebrala TISHA ,lepa knjiga,govori o mladi učiteljici,ki dobi služno na Aljaski.Zdaj berem HIŠKA OB MORJU,tudi lepo branje,pritegne in slikovito opisuje obalo Welsa.

jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti