Zaključila: MILENIUM, druga knjiga
181604
Zaključila: MILENIUM, druga knjiga
181604Trenutno berem to knjigo. Priporočam.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| mojezlato je napisal/a: |
Trenutno berem to knjigo. Priporočam.
|
Če še nisi, preberi še tole .
lp
cervusCecilia Ahern: DAR. Kot piše na naslovnici: Ganljiva zgodba, ki ogreje vsako srce. Prava knjiga za sedanji prehitevajoči čas.
dagaTudi jaz sem ravno prebrala delo Cecilie Ahern: P. S. Ljubim te. Tudi ta zgodba te gane, ob njej se zamislis. Je vsak dan in vse okoli nas.
ForaZbirka N. Roberts: .... v smrti.
marjja| elaphus je napisal/a: | ||
Če še nisi, preberi še tole . lp
|
Si me prehitela. Odlična knjiga, vsake toliko jo prebiram ...
mamamiaPa tudi zelo pretresljiva......![]()
lp
cervusElaphus, hvala za nasvet. Sem že pogledala v naši knjižnici, če je na voljo, da si jo izposodim.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/M.L. Stedman: Luč sredi morja
Pretresljiva zgodba iz prve polovice 20. stoletja (dogajanje je postavljeno v JZ Avstralijo) o mladem paru, svetilničarju na osamljenem otočku in njegovi ženi in o posledicah njune odločitve, da obdržita otroka, ki ga najdeta na nasedlem čolnu. Nisem mogla odložit, čeprav branje ni bil prav nič prijazno.
T. Gerritsen:Tiho dekle
Zadnja knjiga omenjene avtorice. Dobra, čeprav slabša od prejšnjih del ( to je samo moje mnenje), z istimi protagonisti, nekoliko izpeto mi deluje.
Avgust Demšar: Miloš
Suoer, ne morem verjeti, kako se je slovenski pisec kriminalk "naredil" v nekaj letih (= nekaj knjigah), čeprav ni več inšpektorja Vrenka.....
anaboleynKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem