Kaj beremo?
| ribaracarak je napisal/a: |
Jaz pa požiram tretji del iz trilogije Millenium - matr, čist zasvojena sem ratala s temi kriminalkami  rrr
|
Jaz zdaj krimiče merim po tem, a so boljši ali slabši od Milleniuma. Zaenkrat bi tiste, ki so mu blizu, lahko preštela na prste ene roke 
član od 20043697 sporočil
| rag_doll je napisal/a: |
| ribaracarak je napisal/a: | Jaz pa požiram tretji del iz trilogije Millenium - matr, čist zasvojena sem ratala s temi kriminalkami  rrr
|
Jaz zdaj krimiče merim po tem, a so boljši ali slabši od Milleniuma. Zaenkrat bi tiste, ki so mu blizu, lahko preštela na prste ene roke 
|
.
Rag- dol. preberi 3sekunde,boš spremenila mnenje..se dogaja na švedskem
lp goga
gogad, dodala na seznam za knjižnico, hvala 
Ob tebi, Jojo Moyes - že dolgo časa me ni knjiga tako ganila, kot me je ta. Nisem jokica, ampak sem ob tej, proti koncu, požirala solze.
Fora
J.A Redmerski / NIKOLI TVOJA - custvena, romanticna, napeta. Knjiga, ki jo preprosto ne mores odloziti. Se dobro, da je bila oblacna nedelja in nisem imela slabe vesti. Priporocam.
limonca26
Za tiste, ki rade berete kriminalke - jaz sem imela "napad branja" kriminalk lansko leto poleti. Ste poskusile z Avgustom Demsarjem? Za moje pojme najboljsi avtor slovenskih kriminalk. In ker so teme umescene v okolje, ki ga poznamo, sem v branju res uzivala.
Fora
Divja - Cheryl Strayed
anastazijab
Terry Pratchett - Soul Music. Zdaj me čakata še njegovi Hogfather in Snuff.
NaturensGalleri
| Fora je napisal/a: |
Za tiste, ki rade berete kriminalke - jaz sem imela "napad branja" kriminalk lansko leto poleti. Ste poskusile z Avgustom Demsarjem? Za moje pojme najboljsi avtor slovenskih kriminalk. In ker so teme umescene v okolje, ki ga poznamo, sem v branju res uzivala. Fora |
Poskusila, seveda, je vsake toliko na programu, da bojo njegovi krimiči dlje trajali (jih ima 7? 8?) in da se ga naenkrat ne prenajem. Dober je 
Demsar je izdal 7 knjigo, z naslovom Milos. Nisem je se prebrala, nasa knjiznica je se nima.
Lp
Fora
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 4958, prikazujem sporočila od 3786 do 3795
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.