Kaj beremo?

Alessandro D'Avenia: Stvari, ki jih nihče ne ve

Knjiga govori o dekletu Margheriti, ki je na poti v odraslost. V trenutku, ko bi najbolj potrebovala trdno oporo odraslega človeka, njeno družino zapusti oče in Margherita se s hrepenenjem po preteklosti in s strahom pred prihodnostjo poda iskat izgubljeni košček srca. Na poti, na kateri jo spremljajo prijateljica Marta, skrivnostni Giulio ter profesor italijanščine in latinščine, se ob premagovanju tisočerih ovir počasi sprememni v žensko, življenje pa postane spoznanje, da nas le stvari, ki nas ranijo, naredijo močnejše.

Avtor je napisal tudi knjigo z naslovom, Bela kot mleko, rdeča kot kri. Govori o srednješolskemu dekletu, ki zboli za levkemijo in o prvi ljubezni. Knjiga je zelo lepa.

katja76

Robert Dinwiddie: Drobci znanosti.

spodbe

Izgubljeni prestol-Gibbins

Čaka me Sulejman veličastni.Je katera brala to knjigo? Nisem gledala niti dela nadaljevanke in me zanima kakšna je!

tatam

Trenutno Stephen King - Mobi, pred tem Izterjevalec in Skrivno okno, skrivni vrt istega avtorja. Zelo dobri romani.

Lp od R.

Berem: Zdravilo za strto srce - Bridget Asher

lepo je, če si ob branju nabiraš in širiš obzorje, bogatiš besedni zaklad, pa čeprav v tistem trenutku plavaš nekje nad oblaki

babka1951

Pravkar prebrala Ne domišljaj si! - avtor Igor Plohl

Avtobiografsko delo z veliko sporočilno vrednostjo. Priporočam.

Noemi

Zadnje čase berem res bolj malo

Še z zadnjega dopusta imam za nadaljevati knjigo Dobre Vile - Maje: Ljubezen, Kako ustvariti pravega partnerja ... dobila za darilo; stoji že toliko časa ker me res ni posebej pritegnila.

Na knjižni polici pa še čaka Trilogija osemdeset dni ...

La_Rosa

Ravnokar prebrala Klun: Petelinčka

Me ni navdušila. Njegova, Ko pride ženska k zdravniku, je boljša.

Veronika

Nitke, Sophia Bennet

Lupinica

Jorge Bucay,  Ljubiti z odprtimi očmi

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti