Kaj beremo?

babka1951 je napisal/a:

katti je napisal/a:

Ekstra deviško sem tudi jaz dobila v knjižnici, ne morem pa se dokopati do Se dobimo v slaščičarni

katti

katti, Dobimo se v slaščičarni, danes prodajajo v Hoferju, žepna knjiga-mehke platnice, cena 5,55

jaz sem jo kupila za snaho, ker je v naši knjižnici non-stop v rezervaciji

babka1951

O hvala za info. Bom šla pogledat, če jo še imajo. Pa se jo splača kupiti?

Hvala za popravo, naslov je seveda Dobimo se v slaščičarni.

Začela sem z branjem romana, ki ga precej hvalijo naslov je Pater Elija, podnaslov pa Apokalipsa. Bomo videli kakšna je v resnici.

katti

Katti, če želiš, ti jo pošljem, napiši naslov na ZS, pozdravček

babka1951

Madona MBrando si me oskominal s to Dono Leon in komisarjem Brunettijem....sem pri 6 primeru.....

ANJA

anja je napisal/a:

Madona MBrando si me oskominal s to Dono Leon in komisarjem Brunettijem....sem pri 6 primeru.....

ANJA

OOOO YEAAAAAAA, superca gospa Anja . Me veseli, da sem vam eno tako fino serijo knjigic podturil v podzavest 
Danes pričenjam z njegovim 12tim primerom. Nato pa ostane samo še zadnji, 13ti 

Sem pa pod vplivom kriminalk in sem pričel z AGATHO: Skrivnost modrega vlaka

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pravkar sem prebrala kar zajetno knjigo Novorojen avtorice Margaret Mazzantini.

Pretresljiv roman kjer se prepleta sedanjost in dogajanje v času vojne v BIH.

Panika - Desa Muck in Stare grške bajke.

Zvončica

Mirjana Bobić Mojsilović: Dnevnik srbske gospodinje

SoncenPogled

Arto Paasilinna: Dedu za petami.

Uly

Jaz pa ponovno berem knjigo iz moje mladosti in sicer zgodbo o deklici Heidi - Johanna Heusser-Spyri.

babka1951

Trenutno v branju:
- Leon, Donna : Uniformirana pravica  [komisar Brunetti razreši dvanajsti primer]
- Bogataj, Janez : Mleko 
Novak, Cecilija : Štiri zvezdice
Brezina, Thomas : Noč Vampirjev bele klobasice

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti