Kathleen Mcgowan - Pričakovana
mi je bila všeč,
sedaj pa čakam še Knjigo ljubezni.
Kathleen Mcgowan - Pričakovana
mi je bila všeč,
sedaj pa čakam še Knjigo ljubezni.
Strahovlada (Micahel Crichton) - dobra, kot vse njegove.
Barka (Morrison Boyd) - zelo priporocam.
Gier Kerstin: Nespodobna ponudba (oziroma kaj smo pripravljeni narediti za milijon eurov) - prebrala na mah - PRIPOROČAM
Zdaj pa me čaka Trmoglavka - komaj čakam!
lep bralni pozdrav
matejaozJAz danes berem LAdy, v petek pa spet Glorijo. Mamamia
mamamiaSvinjske nogice (Tadej Golob), Zadnje predavanje (Randy Pausch) in Eno leto vdova (John Irving).
Rada imam Demšarja in zdaj sem prebrala njegovo četrto knjigo Evropa. Luštna, berljiva. Začela sem brat ****ing Berlin, ki je na seznamu za bralno značko in menim, da bo kar zanimiva branje. Ne bom imela nič proti, če bo vikend bom kisel in moker, imam še 5 dobrih knjig "na lagru".
neny111Sophie Kinsella: Strastna zapravljivka, Strastna zapravljivka se poroči, Strastna zapravljivka in njen otrok, Strastna zapravljivka osvoji Manhattan, ....pa še nekaj jih je. Zabavno čtivo!
Cheryl Jarvis: Ogrlica - trinajst žensk in poskus, ki jim je spremenil življenje.
dagaPigozzi - Hrana zdravi!
breskvaSabine Kuegler: Klic džungle (nadaljevanje Otrok džungle)
Leila: Poročena pod prisilo
Iztok Majhenič: Par
Jean Sasson: Majada, iraška hči
Lp,
Jutranja| daga je napisal/a: |
Sophie Kinsella: Strastna zapravljivka, Strastna zapravljivka se poroči, Strastna zapravljivka in njen otrok, Strastna zapravljivka osvoji Manhattan, ....pa še nekaj jih je. Zabavno čtivo! Cheryl Jarvis: Ogrlica - trinajst žensk in poskus, ki jim je spremenil življenje.
|
tudi jaz trenutno berem te knjige...res so zelo zabavne, mislim, da sem sedaj pri zadnji - Mala strastna zapravljivka.
angieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Jagodni semifreddo