| kristy je napisal/a: |
| Pride ženska k zdravniku, Kluun ... dobra, dobra, dobraAfera, Anna Dillon ... dobra, dobrapa še "službeno " branje |
Se mi zdi, da si vsi uslužbenci podajate to knjigo, ker je ni in ni in ni in ni....za dobit ![]()
| kristy je napisal/a: |
| Pride ženska k zdravniku, Kluun ... dobra, dobra, dobraAfera, Anna Dillon ... dobra, dobrapa še "službeno " branje |
Se mi zdi, da si vsi uslužbenci podajate to knjigo, ker je ni in ni in ni in ni....za dobit ![]()
| Ognjič je napisal/a: | ||
Se mi zdi, da si vsi uslužbenci podajate to knjigo, ker je ni in ni in ni in ni....za dobit |
| elaphus je napisal/a: |
Rafko Dolhar: Po Kugyjevih poteh - ste vedeli, da je Jovan Vesel Koseski (....šest jih pade, ko porine sin slovenske domovine....) dedek juliusa Kugyja - po materini strani, seveda. Jaz pojma nisem imela Wilhelm Voss: Botanika na Kranjskem cervus |
ad1: vedela, sevede
ad2. kje si jo staknila? Bi jo jaz tudi (pre)brala................
| j04 je napisal/a: |
| HOJ!
Brianna sory ampak izskalnik v knjižnici mi ne prepozna avtorja Mary Balogh.Po naslovu TEMNI ANGEL pa mi izpiše dva druga avtorja.Prosim napiši še enkrat! Hvlala! Lep dan še naprej! |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Rižek s piščancem in zelenjavo