12. nov 2005 9:20
Zimski sladoled, kot ga poznam je bil takšen, kot pravi Zala - bela pena kot za šamšnite, stepen beljak z veliko sladkorja in verjetno še kakšno primesjo. Mmm, sem že kupila kornete, pena bo pa domača. Lp, burbonka
12. nov 2005 9:20
Zimski sladoled, kot ga poznam je bil takšen, kot pravi Zala - bela pena kot za šamšnite, stepen beljak z veliko sladkorja in verjetno še kakšno primesjo. Mmm, sem že kupila kornete, pena bo pa domača. Lp, burbonka
12. nov 2005 14:32
Punce,kaj pa če bi probale z "nadevom"za indijančke?Meni se zdi še najbolj podobna zadeva. Bernarda
23. jun 2014 21:47
v "naši" slaščičarni je bil vedno margarinast. tako da ni bila maslena krema ampak iz margarinasta :D
25. jun 2014 18:24
ja, v "naših" (mariborskih Intesovih) je bil tudi margarinast - po mojem margarina, sladkor in kakav, preko pa čokoladna glazura; rekli so mu suhi sladoled - ampak zame je bil vseeno nebeški.
Sonja
25. jun 2014 19:44
limnol je napisal/a: |
ja, v "naših" (mariborskih Intesovih) je bil tudi margarinast - po mojem margarina, sladkor in kakav, preko pa čokoladna glazura; rekli so mu suhi sladoled - ampak zame je bil vseeno nebeški.
|
Takega, žal, ne delajo več ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Dušeno sladko zelje