Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Halo! Tako, kosilo je minilo. Za večerjo pa sem tudi že poskrbela. Sem spekla pecivo, recept, pa sem našla na portalu (babičina dobrota). Upam, da bo dobro. Jaz res ne vem kaj mi je. Ze vceraj sem bila lačna po kosilu. c-c-c-c-c-c Danes zvečer grem pomovno na sprehod. Od včeraj sem danes čutila posledice, so me mišice bolele, pa ne vem zakaj (isto pot sma prehodili v zadnjih 2 mesecih večkrat). Uživajte! kratkolaska
Sem tolk utrujena da bom napisala samo to : Bog daj da bo praznikov kmalu konec.................. čao
OJ!! In kako kaj? Ja še vedno ločujem, sicer sem se v zadnjem tednu kar malo pregrešila, vendar pazim kaj jem. Danes je moj kolega, ki ga nisem videla recimo tri tedne, omenil, da me je vidno nekaj manj. Nisem mu niti omenila, da hujšam, tako, da sem vesela, da je nekdo, ki ni moj bližnji, opazil, da se nekaj dogaja, pa da vem, da se ne dela. Res sem vesela. Tako da bom vztrajala, isto pa želim tudi ostalim. VZTRAJAJTE!!!! Bay bay barbay
dobro jutro,zaspanke.
DArja-, a ti pa že v pogonu blažkaa
Ja Blažkaa imam že v 5 prestavi....popoldan grem v službo,jutri zjutraj tudi do 13 h ob 14 h pa krenem v Portorož in me do ponedeljka ni...boste imele mal mira pred mano... Ker pridem zvečer domov ob 20 h moram že danes nafilat kufer...
Lep pozdrav in vesele praznike vsem
darja- je napisal/a:
Ja Blažkaa imam že v 5 prestavi....popoldan grem v službo,jutri zjutraj tudi do 13 h ob 14 h pa krenem v Portorož in me do ponedeljka ni...boste imele mal mira pred mano... Ker pridem zvečer domov ob 20 h moram že danes nafilat kufer...
Darja lepo se imej in uživaj
Pošiljam vam , ki rad barva jajčka, eno , ki hren išče in kuharico , da vam speče orehovo potico. Ker imate zdaj pomoč, v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! VESELE PRAZNIKE blažkaa
Punce pozdravljene! Joj kak sem jaz noooooora! Sem rekla, da se bom držala lunce, ampak, veste kaj? Zmotla sem se, mislila sem, da je od sinoči pa do danes zvečer, jaz pa zato lepo nisem nič jedla. Ob 15.00 pa sem ugotovila, da se začne danes. Joooooj! No tako, danes sem bolj malo popapcala. Zjutraj naravni sok 2 dl iz pomaranč. Zdaj pa še zelenjavno juhco. Jutri pa mesek. Vesela praznike vsem, ogromno pirhov, šunke, potice pa jajčk v katerikoli obliki Bay! kratkolaska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti