Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravček Danes sem pa ves dopoldan preživela večinoma v postelji. Zebe me, slabo se počutim, kar naprej bi imela čokolado v ustih, pa še ta rdeča teta je na obisku. Komaj drugi dan Da se ne bo katera prestrašila; saj ni takoooooo zelooooooo hudo. Samo cartala bi se, dragi pa mora evrčke služit........ Glede ločevanja nimam kaj pametnega napisat, saj naj bi bila danes na vitaminčkih, a sem do sedaj vse kaj drugega zbasala vase Pa še učiti bi se morala A se mi ne da.... Se pa že sedaj oziram po trgovinah za velikonočnimi dobrotami. Kaj pa ve So priprave že v teku Za lepši dan vam pošiljam velikonočnega zajčka blažkaa
HELLO, ja punce ve pa res znate polepšat in popestrit dan, prekrasen zajček,ni kej.... Tud jaz sem dans na vitaminih,za zajtrk sadje, za kosilo sem si pa privoščla kar zeleno solatko,ki sem ji dodala malo regrata,pa še en korenček sem naribala in je blo tud suupeer.. popoldan pa še kako sadje, pa bo...... Ja velika noč se bliža , in z njo tudi naši grehi((al pa tud ne))zase upam ,da bom mela j...... in da bom rajš mal od strani gledala,,kako se bodo drugi mastili s šunko in jajčki, pa še kakšne dobrote se bodo našle... ravno razmišljam, če nebi še kar 2 vitaminska dneva "vžgala",pa se bom lahko mal pridružla ostalim,,ne bi blo slabo , a ne???? zdej pa mal ven na sončka , kdo bi si mislil,včeraj snegec, dans pa tak lepi sonček, ... super L.P. l u c k y Sporočilo je spremenil(a) LUCKY DAY dne 19. mar 2008 13:00:35 Sporočilo je spremenil(a) LUCKY DAY dne 19. mar 2008 13:01:15
s.marinka4 je napisal/a:
Ha, Kristalka očitno sem nekaj zabluzila pri spimpanju, upam, da se da normalno brat.
Preden odpošlješ daj predogled in briši, kar vidiš odveč
V petek ob 19.40 nastopi polna luna, torej - sobota je "dan za čiščenje" pred prazniniki
Hey punce! Danes pa sem lačna. Riž me danes ni nasitil, sem jedla brez solate, pa še žal mi je, da si ga nisem rajši zdušila, kot pa da sem jedla kot solato. Bljek. Res mi ni pasalo. Za večerjo mi riž niti najmanj ne diši, zato bom pojedla rajši kako sadje. Ob 19 pa grema s kolegico (ona hujša zdravniško) na doooollllg sprehod. Imama kar tempo, se ga res veselim. Res je fajn, da imaš več aktivnosti, ker če skozi delaš eno, postane preveč monotono. Juti pa OH. Počakam, da pride sestra iz faxa, da se zmenima kaj boma ali testenine ali pico. Njami! Mejte se kar se da lepo! Čiv buc bau (hihihihi) kratkolaska
Kristalka je napisal/a:
V petek ob 19.40 nastopi polna luna, torej - sobota je "dan za čiščenje" pred prazniniki
Tokrat pa se bom res skušala držati! Marna
kJE PA STE ZASPANKE,JAZ ŽE KUHAM LASANJO.....,sam ne zase...
Hello! Kako smo? Danes sem na OH, tako, da bo za kosilo imitacija (hahaha) pice. Za zvečer pa še razmišljam kaj bi naredila, bom nekaj spekla kake kekse dobre ali pa štrudl. Ne vem še. Glede praznikov: punce pravila so zato, da jih kršimo tako da jutri imam sadje, v soboto B, prav tako v nedeljo B, ampak kontrolirano (potratni potici se prav tako ne bom odrekla, vendar samo en kos), nato pa bom nadaljevala z dnevi po vrstnem redu. Kaj hočemo, v če en dan vmes grešimo še ne bo konec sveta. Bomo pa v nadaljevanju bolj pridne. Ko se spomnim koliko roj. dni me še čaka ta mesec vidim kar črno pred očmi. Nič punce, mejte se lepo! kratkolaska
Sem šla dopoldan s prijateljico na krajši sprehod pa me je tako prepihalo, da se bo včerajšnja zgodba o ležanju v postelji in cartanju s temoforčkom najbrž ponovila No, saj sva šli potem na čajček , da sva se dodobra pogreli. Danes sem na B dnevu, a sem si raje naredila toplo boranjo in jo pojedla s koščkom polnozrnatega kruha. Si bom pa za večerjo mesek privoščila Saj veste; da telo ne bo trpelo pomanjkanje vitaminov Pa lep preostanek dneva vam želim blažkaa
Kristalka, takole bomo pa po vsej verjetnosti štrikale mlajše generacije P.S. Če bi znala, bi slikico prilepila v blog blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti