Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja-, blažkaa
dobro jutro še z moje strani evo jaz kot skoraj vsako jutro za računanikom, poslušam muziko pijem kavico:) in se pripravljam na učenje... danes sem bila vesela k sm maile pogledla mi je profesorca odpisala d se bo pogovorila z drugim asistentom ker je ZELLLLLOOOOOOOOO nepravično ocenjeval. in jutri imam drugi rok in upam da ne bo spet on ocenjeval ..če pa bo se pa nj pripravi na srečanje z mano....že zadnč sm ga hotla zadavit k sm vidla kak je on to ocenjeval...me je skor na rit vrglo... no..pustmo šolo:) ta vikend sem se malo grešila danes imam pa sadni dan..in upam da ga bom sploh zdržala,glede na to da bom cel dan za knjigami.nacejala se bm z vodo... pri nas tudi dež pada, ampak je malo prej posijal sonček:) lep dan:) žabica21
Dobro jutro! žabica21, tudi jaz sem na sadnem dnevu in sem LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za popizdit! ...no comment.... Naeema
jst zaenkrat še nism lačna sm pa živčna k hudič...joj ta šola - sami problemi.-..a smo mi krivi če je profesor star in je dal narobne teste??mislim d ne..zdj pa čakam d me sošolke pokličejo d vidmo če bo razveljavil izpit???upam .. jst mislim da bom tudi lačna...a na sadni dan si lahko privoščim juhco iz vrečke? žabica21
Ne vem, kako je z juho iz vrečke... Mislim, da ni ravno najboljša, ker je v teh juhah veliko soli in raznih dodatkov. Raje si skuhaj kakšno "naravno" juhico, kot sta npr. cvetačina ali korenčkova. Pa še čisto lahko jih je pripravit. Naeema
cvetače ne maram....kak si pa nj nardim korenčkovo?d bi me vsaj juhca pogrela..k mojga ni zraven žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 04. feb 2008 11:24:11
Jaz si korenčkovo juho naredim tako, da najprej prepražim čebulo, pol dodam zraven nariban korenček in vse skupaj prepražim. Zalijem z vodo, počakam da zavre, dodam začimbe (tu lahko čaraš z njimi po svoji želji, ker ne vem katere začimbe imaš rada), polovico zelenjavne kocke in že skoraj, ko je juha kuhana, še noter dam na drobno narezan peteršilj. ...ko nisem bila na dieti sem noter dala še gris, sedaj pa tega na sadni dan ne smem. Pa dober tek! Naeema
Ojla Danes sem za kosilo jedla lignje na žaru in paradižnikovo solato, za večerjo bo cvetača v solati in ploščica kruha, jutri pa, ne glede na Š-dan, hočem pojesti malo krače s kislim zeljem, za večerjo bo pa samo zelje. Pa kakšen krof bo tudi moral bit, da bom vedela, da je bil Pust. V sredo OH- verjetno testenine s solato - v četrtek pa z lunco vštric, potem bo pa že petek in spet mesek. Aja, danes je ponedeljek, grem še na telovadbo, sicer sem pa malo orbitrek v roke (noge) vzela - vsak večer po 15 minut - ni veliko -je pa nekaj, postopoma bom poskusila podaljševat - nekako se ne razumeva najbolje pa sploh ne vem zakaj Kristalka
joj sm žalostna ne morem verjetn d lahk taki ljudje obstajajo??!!!***** zariba in da naroben teste, in ko smo mu danes omenli nas sploh ni hotel poslušati zgleda d sm jst zbrala najslabšo šolo:( toliko volje mi pobere:( upam d imate ve kaj bolši dan kot jaz žabica21
Pozdravček Ha,ha tud jaz sem mela na začetku težave z orbitrekom, sedaj sva pa 3x na teden kolega, Danes imam V. dan in sem že zmazala 1 jabolko, 2 pomaranči in radič z zeljem, ko pridem domov pa še ena solata in zvečer še 1 sadje in bo too much. Se moram sedaj v roke vzet, ker tale drugi mesec ga pa "serjem"100/uro. lepo uživajte in kaj lepega napišite s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti