Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kako ste pridne ko tako študirate.Koliko pa ste stare ve študentke,smo me že kar babnice proti vam........Izborila sem si nekaj minu računalnika,sem naredila narezak za 4 ljudi ki so pomagali možu v delavnici........pa paršutek domača salamca olive pa mal sirčka,pa tuninega namaza.....,jaz pa ven ha,ha,ha.Danes je moj OH dan in se ne smem pregrešit s kakšno domačo klobaso. LEP VEČER DEKLICE. darja-
jaz sem stara 21, marca bom 22 jaz sem še kar za knjigami, mislim da bm kr sanjala številke počutm se pa zelo švoh:( lp žabica21
Zdravo Tudi jaz sem vaša sotrpinka, v sredo imam prvi vodni dan. To dijeto sem prvič imela pred tremi leti in bila sem uspešna a sedaj tudi kilogram manj v mesecu. Me zanima kakšno je vaše mnenje. BRANKA
Jaz bom letos stara 23 let. Pa saj ni važno kakšne imamo razlike v letih, glavno da se razumemo in se podpiramo. Kar se pa tiče zaprtosti, pa je donat treba piti takole: zjutraj na tešče od 2-5dcl- toplega (na štedilniku ga toliko pogrejete, da se izloči CO2) in nato hitro spijete (po potrebi oziroma največ 5 dni) zvečer 2 dcl pred spanjem- mlačnega (največ 1mesec) Meni je pomagalo sicer ne takoj isti dan, ampak čez 2 dni. Odvisno je tudi ali imate večje ali manjše probleme s tem. Zdaj pa si bom vzela malo pavze od učenja (je grda račka, potem pa gospodinje) Mimogrede je katera že probala ingverjev čaj, ki si ga sam pripraviš doma? Zanima me kakšnega okusa je, če ga lahko pit ali je slabega okusa. Zeleni čaj mi ugaja, za tega pa še ne vem Lepo se imejte tocka
tocka, jaz sem imela danes v trgovini ingverjevo korenino že v roki, da jo kupim, potem sem se pa premislila, ker tudi jaz ne vem, kakšen je. tako da tudi mene zanima to, kar tebe itak
Danes imam OH dan. Za večerjo sem jedla krof (pust pa to) in Čokoladne cookije iz baze. Danes je prišla k meni v službo ena kolegica, ki me že kak mesec ni vidla. In ona men reče: A si ti shujšala? Ful si shujšala. No, 3 kile sm res, vidit pa mende ni tolk. Pa še vedla ni, da sm na dieti, tko da.... V glavnem zanimiva situacija in dobra podpora za vnaprej. Jutr imam pa sadje. Upam, da mi kdo ne bo rinil krofov pod nos. LP!!!
Hvala Itak za odgovor,tudi sama sem mislila da spada to pod OH, vendar nisem bila sigurna. Tocka, ti si pa isti letnik koz moja dva dvojčka, tudi onadva bosta letos stara 23 let. Zdaj sem prišla od prijateljice,ki tudi hujša in ima danes prvi vodni dan. Komaj čaka da ga je konec,je zelo teško zdržat še posebej,če rad ješ. Je pa dala dol 9kg. Super,motivacija za v naprej! naty
Dobroooooooooo jutro Kje pa ste vse danes Jaz sem si za zajtrk pripravila sok oziroma kašo iz ene rdeče grenivke, dveh pomaranč in dveh kivijev. Veliko, vem... Peljala sem v šolo (na rajanje) Piko Nogavičko in cirkuškega slončka, potem pa šla z eno mamico v slaščičarno na metin čajček in . Samo zato, ker je pustni torek sem pojedla enega velikanskega Danes sem na B dnevu in pojma nimam kaj bom jedla za kosilo. Bo pa sigurno nekaj malega, ker sem sedaj tako sita, da se mi zdi, da se bom kar razpočila Sedaj bom še malo "visela" na spletu potem pa me čaka gora. Pa še in . Se pa sigurno še kaj oglasim blažkaa
lp Blažka saj že dolgo nisi visela na spletu....imaš drugo delo. Jaz sem zdajle prišla domov,sem peljala psičko na sterilizacijo..da vidiš kako je smešna ko se še ne more premikat.To sem si želela da pač ne bi bilo mladičev,zdaj se mi pa smili.Pa saj nič ne boli,ker dobi injekcijo proti bolečinam...pa vseeno.Zdaj pa bom morala kmalu v službo pa bo mama pazila na njo. Imam sadni dan pa zdajle prvič jem (jabolko)nisem prej uspela. darja-
Sy danes nobenih krofov...,če bi jih prodajala kot jaz ti ne bi dišali.. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti