Ločevanje živil 90. dni - 5. del

No lep pozdrav vsem žabicam, ki se neumorno trudite z ločevanjem. S skupnimi močmi ja veliko lažje, zato se vam priključujem še sama. Naj povem, da forum spremljam že kar pet - šest let z občasnimi prekinitvami. Takrat sem poiskusila prvi krog z ločevalno in mi je uspelo sklatiti dol 11 kg.(takrat sem imela pri 162 cm,75 kg. Zadnje čase pa vas spet z zanimanjem beremin sem ponovno v drugem krogu. Start 69,9kg, danes je 25 dan pa se mi le pozna 3 kg, tko da ne obupat vse tiste, ki bi rade tehtnico vrgle v steno. Tud meni se ni poznalo NIČ do pred nekaj dni. Torej le vztrajajte, pa bo s skupnimi močmi šlo. Morm rečt, da ste zelo zanimiva druščina. FRČA
Uau, ker nisem ravno talent za tole pisanje, sem vesela, da mi je uspelo poslati, se bom še malo učila. Ajde lepo se imejte. Pa-pa FRČA
Pozdravljena in dobrodošla čimvečkrat na forumu Frča - pa vpisala bi se mogoče Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Kristalka
Ja, seveda, samo ne znam se direktno dodati na seznam Frča: Kranj Hvala za dobrodošlico. FRČA
[citat=--Kristalka--]Pozdravljena in dobrodošla čimvečkrat na forumu Frča - pa vpisala bi se mogoče Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj pa sem jaz dodala žabica21
Mene pa zanima, kam spadajo mlinci in pa polenta? naty
tale seznam je pa vedno daljši jst sem imela včeraj za zajtrk jabolko, za malico pirino žemljo in kavo, za kosilo solato (kitajsko zelje, 2 korenja, kalčki redkve) s tuno in jogurtnim prelivom, za popoldansko malico pa malo skute, cottage cheesa in semen. Večerja je bila pa čisto izven mojih pravil. Bila sem namreč na obisku pri sorodnikih in seveda veliko preveč jedla: kruh, sir, paprika, hrenov namaz, melona, potica. Vse zelo dobro, tako da ... Ni šlo drugače, kot vse probati. Na obiskih se je res najtežje držat neke zmernosti. No, danes se zato malo "čistim". Pijem čaj in donat. Ampak meni ta donat nič ne deluje. Se mi ne zdi, da bi me kaj spucal. Dopoldne sem pojedla manjši ananas, popoldne 2 jabolki, za večerjo pa skuto z jogurtom in nekaj oreščkov. Šele danes sem ugotovila, koliko kalorij imajo! Kupila sem mešanico od natur pur(rozine, indijski oreščki, mandeljni, lešniki). 100g ima več kot 400 kcal. Ojej, jst sem pa to večkrat grickala kar tako, mimogrede, poleg vse ostale hrane, z mislijo, da jem zdravo. Zdravo že, ampak tudi kalorično. No, ves čas se učim ... zdaj bom tudi pri tem bolj pazljiva. žabica21, profesorji res znajo zagreniti življenje. meni se tudi kar obrne v želodcu ko pomislim na ene primerke s faksa. še dobro da niso vsi taki, ker bi potem človek kar obupal. ampak je fajn, če faks končaš, tako, da ti želim čim več volje za naprej, pa tudi boljših profesorjev ... itak
v knjigi je polenta po OH itak
mlince bi tudi dala pod OH glede na to, iz česa so narejeni itak
Pozdravljene punce! Nisem imela prej časa, da bi se kaj oglasila. Sporočam vam da sem NAAARRRDDDIIIIIILLLLAAA izpit, ki mi je še ostal od tretjega letnika IN ločevalna DDDDEEEEELLLLUUUJJJJJEEEEE- nisem še stopila na tehtnico, ampak čutim da je začela delovati. Danes je res lep dan za mene, upam, da za ostale tudi. Žabica ne daj se. Jaz sem tudi morala it skozi vse to, ampak se vztrajnost splača. Zdaj pa se šibam nazaj učit, namreč jutri me spet čaka en izpit. Lepo se imejte in se še oglasim kaj. P.S. Dobrodošle vse ta nove in čimveč pišite tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti