Kristalka hvala za te vspodubne besede. Mislim da nam je vsem spet dvignilo voljo.
YoY jaz bom počakala še do 1. vodnega dne, to je 15.2. in se bom takrat stehtala. Upam, da me ne bo twhtnica prej premamila. Če do takrat ne bo nobenij sprememb, bom pa začela z tisto 14 dnevno, ki jo je darja dala. Čeprav vem da bo potem preklemano težko obdržat te kg. Sicer si še lahko premislim do takrat in bom nadaljevala z ločevalno.
Moje mnenje glede ločevalne je takšno. Tiste, ki se je lotevate prvič, bodite vztrajne in ko končate, se tehtajte 1x na teden in poskusite obdržat težo. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da je drugič preklemano težko spravit dol kg.
Ampak ne bom se pustila in tudi ostale se ne pustite. Po mojem bodo začeli kg it dol, ampak v drugem krogu grejo bolj počasi. Moja mami ni hujšala po ločevalni, zmanjšala je samo količino hrane, popila več tekočine na dan in večerje izključila, mogoče samo kakšno sadje. In kakšni je bil rezultat? Kg so šli lepo počasi navzdol. Pri nas je edino ta problem, da smo nestrpne. Moramo vzrtajati, jaz bom, pa če bo treba 6 mesecev, samo da izgubim 10 kg. Tudi če jih 7 ali pa 8 izgubim, bom zadovoljna.
Zdaj sem se pa res razpisala. Grem se malo učit, popoldan pa mogoče na kakšen pohod (na Piramido, če mi bo uspelo- ful nimam kondicije).
Žabica kako je šal izpit, že veš kaj? Jaz zvem v ponedeljek, v torek pa imam že spet en izpit.
Lepo bodite in lepo reživite to soboto, pa čeprav je oblačna.
tocka

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

, saj je danes pri nas pust.
Sicer pa pri nas doma še vedno na veliko prenavljamo. Kuhinja je že pripravljena za postavitev (v sredo nam jo pridejo zmontirat
). Včeraj smo postavili novi (temnejši) laminat po dnevni sobi, danes pa "delamo" spalnico za
...
Namreč, na sredini dnevne sobe postavljamo pregradno steno, saj sva sobo namenjeno spalnici prepustila hčerkama, ki jo bolj potrebujeta.
Joj, komaj čakam, da "krstiva" najino novo spalnico
"Potrebnica" jaz
.
Nagibava se na Dormeo. Kaj pa ve mislite?
Sedaj grem pripraviti kosilo, ker potem šibam k babici po hčerki. Nato bo sledilo maskiranje, saj gremo na karneval v mesto.
Torej, še bo zanimivo
.
Tudi ve lepo preživite tole soboto
blažkaa
, da toliko investiraš.
Kar se pa dormea tiče, se kar odloči, nam je super.
Tocka, Yoy, Naeema vesela sem za vašo motivacijo in odločenost - sem se že bala, da boste pobegnile.
Kristalka