Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tako zato pa zdajle grem........ darja-
OJLA Ravnokar sem prišla iz enournega sprehoda s psom,to je bila bolj hitra hoja,kot sprehod,ampak moj kuža (PRVI),je star že 10 let pa je revež že kar hitro utrujen......jaz pa sem se kar nazebla.Sicer sva iskala sonček,ampak ga je bilo premalo. Danes ste pa res žalostne nikjer nobene ,ampak prav je tako saj tudi jaz danes ne čepim za računalnikom...... Lep dan še naprej,grem likat. Blažkaa- darja-
Da vidmo, al to deluje. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ratal mi je!!! WooHoooo!!! Kva sm js dobra Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 26. jan 2008 16:29:00
Hvala, Blazkaa za instrukcije! Sm skapirala.
Pozdravljene. Ravnokar sem se vrnila s prijetnega manjšega pohoda - prelep dan je bil danes. Renata.z. čestitke za doseženi misnus. Kaj slišim, od česa pa naj bi imela Blažkaa mačka? Žal pa res nič ne sliši, a ne, Darja-. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 26. jan 2008 16:37:19
Približno takole jaz izgledam danes . O kakšnem mačku pa ve govorite Grem nazaj, vam pa želim lep preostanek dneva in hot, hot night blažkaa
Pa še to: sinoči sem se imela resnično lepo . Spoznala sem par super punc...več pa ko bom imela veliko več časa kot ta trenutek. blažkaa
Pozdravljene babike! Imam slabo vest. Včeraj sem sicer ločevala, imela sem beljakovine, AMPAK sem preveč pojedla. Sploh se ne počutim vredu zdaj. Na tehtnico sploh nočem stopit, ker po mojem ne bo nič kaj dobrega pokazala, pa niti na oblačilih nič ne čutim. Danes je moj 10 dan. Zdaj kuham riž, komaj čakam, za fanta pa še pohano meso zraven. žabica za izpit sem zvedla, sem ga nardila;) moram it, papa tocka
Ojla Zgleda, da je danes ločevalke ven potegnilo - saj je res kar prijetno, sicer malo manj kot včeraj, pa vendar kar toplo. Jaz danes bolj počivam po včerajšnem pohodu. Sicer sem pa na moj B-dan danes za kosilo pojedla en nemasten kremenateljc na žaru z zeleno solato, zvečer bom pa paradižnikovo solato z mocarelo in eno ploščico kakor" kruha". Jutri Š-dan bo pa pasulj brez mesa s plošicama kruha, zvečer isto. Lep dan želim še naprej Kristalka
evo tudi mene..sem vikend preživela pr fantu!bilo je lepo.danes imam sadni dan:( lačnaaaaaaaa semmmmmm!najraj bi se zagnala v hladilnik in vse pojedla ven! točka čestitam!! jaz pa jutri zvem-upam da bo!v sredo imam spet izpita, pa se tolk mal učit-res se mi neda! pa sedaj sem taka kot bi me nekaj povozilo,žalostna sem! lp p.s. komaj čakam jutri na meso! žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti