Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pa kaj se menite,meni vaga že 3 tedne kaže isto pa ne grešim. Najbrž bo treba začet telovadit a ne Kristalka?? darja-
Pozdravljene Za tiste, ki se mučite z drugim krogom diete - splošno znano je, da je drugi krog znatno počasnejši - tudi sama sem to preizkusila. Telo se pač navadi novega načina prehranjevanja, zato je v vsakem naslednjem krogu pač treba gledat, da se čimveč pojedenih kalorij sproti pokuri. Prvi izgubljeni kg v večji meri predstavljajo vodo in mišično tkivo, maščoba pa ostaja - te nadloge pa se rešimo z veliko učinkovitega gibanja in veliko dnevno popite tekočine - najbolje navadna voda ali nesladkani čaji. Tudi mene je zelo zeblo na sadni dan, zato sedaj na ta dan ne jem samo sadja, skuham si zelenjavo (cvetača, korenček, malo vegete; kar se pač najde zelenega) - juhica prijetno ogreje - jem jo za kosilo in za večerjo. Jutri, na OH-dan si bom spekla pico: kečap, šampinjoni iz slanice, prej popražena zelena paprika, paradižnik. 1/2 za kosilo, polovico pa za večerjo namesto sladice. LP Kristalka
Kristalka,ti nas znaš vedno potolažit.Saj bo dekleta,samo vztrajne moramo biti.Zdajle sem že skuhala kosilo za jutri popečene svinjske zrezke in dušeno sladko zelje,ki sem ga malo jedla tudi zdajle,ker imam danes sadni dan. Blažkaa si kupila ploščice? Renata kateri recept pa imaš za krofe?Meni je ena dala 20 let star recept iz ostre moke baje da so najboljši.. darja-
Bok Evo mene po nekaj dneh. Nikakor nisem imela časa pa še računalnik je pri nas polno zasedn. Moram vam povedat da sem izgubila le 6 kg. in da mi noče in noče iti prav dol. Držala sem se tudi lune pa je bila čista......NULAAAAAAAAAAAAA. Bom pa se držala lune tudi v sredo. Čeprav se mi na kg ne pozna dost sem pa že oblekla hlače ki jih nisem že 3 leta. BRAVO ZAME................ Punce vztrajajte ne bo vam žal. LP YOY yoy
yoy po kolikem času si izgubila 6 kg? ČESTITKE tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 28. jan 2008 16:52:17
Veš točka z ločevalno sem začela takrat kot ti vendar sem že prej dala dol 4 kg po tisti diet MANJ ŽRI tako da mi je z ločevalno šlo dol sedaj samo 2 kg. Ampak bom vztrajala. LP YOY yoy
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10949 Darja, ta recept za krofe je meni najboljši. Delam jih že veliko let in vedno uspejo. Nekaj sem jih nadevala z marmelado,nekaj pa z vanilijevo kremo, sedaj pa ne vem katerega naj se lotim,ker dva bosta vseeno preveč. naty
Delam, delam, delam kot zamorc blažkaa
jst sm pa žalostna, dans sm zvedla d nism nardila enga izpita k sm res mislila d ga bm nardila.veliko ljudi je presenečenih nad ocenami,tako so čudne!v petek grem pogledt kaj sm naredila narobe. in sedaj mi je vso voljo vzelo za učenje za izpit v sredo:( lp žabica21
žabica saj bo. potem je že profesor/profesorca včasih čeden/-na in delajo selekcije. Tako je vsaj pri nas včasih. Ne obupat. Jutri pa imam sadni dan, ti dnevi mi ne grejo najbolj od rok, ampak bom že nekako. Kje pa ste se vse druge zguble? Meni je tako dolgcajt, čeprav mam marsikaj za dela- npr. učenje pa mi ni najbolj do tega. tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti