Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Preživela sem prvi sadni dan. Z veliko lakoto sem se otepala dvakrat - takoj zjutraj in zvečer. Uspelo mi je, da sem se uprla in zdržala brez nedovoljenih živil. LP, Sy
O Darja tole kar si napisala pa ne bo čisto držalo. Pa vseeno hvala, saj bere se zelo lepo. Ravno danes sva z možem gledala ene razpredelnice ( ne vem kje je on to najdu) in bi morala jaz za svojo idealno težo izgubit še 12 kg. Morala bi imet 75kg, imam jih pa 87 pri 182 cm. Zdaj moram malopočakat z ločevalno. Še vedno zjutraj in dopoldne jem samo sadje in ločujem. Sem pa takoj po novem letu kak teden za zajtrk jedla ovsene ali ržene kosmiče z mlekom in se mi je takoj poznalo na kilah. Zdaj skupaj delava na tem, da se bova čimbolj približala tisti idealni. Je pa fino ker kljub preveliki teži brez problemov lahko hodim v hribe in mi ne "zabija"srce v konice las, kondicije imam res veliko Veš, čas pa lažje dobim, ker nimava otrok. Sem bila zelo bolna (rak) in so mi odstranili jajčnike...... Tako da imam časa verjetno precej precej več kot ve. Pa tud kakšna posoda pa cunje in likanje kdaj počaka kakšen dan. Pa še oba imava tako rada hribe. Življenje imava urejeno tako kot nama paše. No kakšen EUR več nebi bil odveč,samo nikoli na račun prostega časa. Ta je neprecenljiv. Hej, Itak, na tale Kamniški vrh moram pa jaz tudi enkrat priti. Ja bravo zate. Darja, odvečne kože imam pa jaz tudi nekaj, ni sicer tok grozno glede na to da sem imela 110 kg. Zagotovo pa gibanje pomaga. Oglasim se vsake 14 dni, takrat pa ne znam nehat, groza. Hema pejd spat. Lahko noč Hema
Dobro jutro Hema,vsak ima svoje križe in težave.Tudi jaz z zdravjem nimam sreče,imam na novo narejeno hrbtenico(zatrjeno trdo),kosti so mi vzeli iz medenice,tako da sem v življenju že 3 krat shodila.Nikoli nisem (v šoli)telovadila,smučala.....je pa res da se ne smilim sama sebi hodim v službo,sem rodila(pa so rekli da ne bom),delam vse kot drugi samo vsak dan imam bolečine,ampak vsak dan .Zjutraj dokler ne "zalaufam"si tudi čevlje ne zavežem....zato pri meni neka jaka športna aktivnost ne pride v poštev,rada pa hodim,kolesarim...sam kondicije pa nimam dovolj.Ko sem šla nazadnje na Veliko Planino mi kar je srce zabijalo "v konice las"ha,ha. Ampak živimo naprej a ne? Tako to je to .Danes se nisem vagala,ker bom spet jeznesem bila pa že zelo pridna(poglejte uro).Imam že spaniranega piščanca,že pečenega,skuhan krompir za mrzlo solato(še olupim in naredim),oprane cunje....mi je mož vklopil pralni stroj,ko je šel v službo(4.30),ker danes moram biti do 9 vse gotova,ker grem prej v službo.Bolje da ne povem kdaj sem že vstala. Vidiš Hema to so pa moji hribi.......če bo vse po sreči imam jutri fraj soboto??!!?? Kje pa ste danes dajte no saj ne smete tako dolgo spat.Al bodo riti še večje.......saj se hecam spanec je zdrav,kar naspite se,pol vam bo pa zmanjkalo časa..... Grem olupit krompir pa preberem kaj počnete...... darja-

Živjo punce!

Tudi jaz se vam pridružujem, saj sem včeraj začela z TLD. Tako sem zračunala, da se vodni dnevi izidejo na lune in da končam do 1. maja. Že lansko leto sem se držala TLD in sem takrat shujšala za 15 kg. Od tega sem pridobila 3 kg nazaj, kar se mi zdi zelo dobro.

No, danes imam riž.

Držim pesti tudi za vas.

Dobrodošla karnak in želim ti veliko uspeha pri borbi s kg, tudi jaz mislim tam do 1. maja priti na začrtano mejo in upam, da mi bo uspelo, čeprav so moja šibka točka ravno večeri. Si lačen nekaj poješ nato pa telo hoče še in še. Hema, ha sem se nasmejala ob tistem kako ti srce nabija v konice las, ko sem začela s hojo v hribe sem mislila, dami bo ven padel in ga bom kar v roki nesla naprej z leti pa pa so ti tiste stvari, ki so ti ble včasih nedosegljive sedaj čist lahke. Blažka , a si že kaj boljš? Vse ostale pa se imejte lepo saj prihaja vikend s.marinka4
Karnak dobrodošla nazaj in čestitke za uspešno obdržane kg. To da si v tolikem času pridobila samo 3 kg, je zelo pohvalno. Sigurno si se morala fejst pazit. Pridna;) Jaz pa sploh ne upam stopit na tehtnico, ker me je strah. V ponedeljek imam zdravniškega pa bomo takrat vidli kaj bo pokazalo. Lep dan želim vsem pa čeprav oblačen Žabica kako je bilo na razvajanju? Jaz se še kar učim, za izpit, ki ga imam 31. Jutri pa moram it k fantovi nečakinji na rojstni dan in bom celi dan moralal bit tam. Groza, ker si ne bom mela kaj za začet. Ima katera kakšno idejo? Tam pa bom cel dan zato, ker smo ji kupili otroško sobo in treba to jutri sestavit in bo fant to počel, tako da niti on me ne more kratkočasit no bomo že nekako. papa babike tocka
evo tudi mene med budnimi:) včeraj je bilo prijetno, sva z mami še povabili fantovo mami, in veste kako je če so 3 babe skupaj:)joj danes se pa morem učiti:( imam 30.1. izpit!pa tako bi rada še malo poležala v postelji:( danes imam škrobni dan, in mislim da je mami pripravila ričet(ali kako se že reče) tak mi je čudno k mi ni treba zjutraj vstati in iti v šolo:):) se pravi točka spet se morava učiti:( a si zvedela za tisti izpit? jaz še za ene rezultate čakam... lp žabica21
Žabica še vedno nisem zvedela za tisti izpit. Že sanjala sem rezlutate in niso bili nič kaj dobri. Bomo videli kako bo. To čakanje me ubija tocka
Je bila katera že v termah, ko imajo pakete za 2? Rada bi šla z fantom en vikend, pa me zanima, če je katera že bila in kakšne so izkušnje oziroma vtisi. tocka
Kok ste pridne, punce. Blažka, kok se nasmejim telim tvojim posrečenim slikicam. Pa Kristalka (vzpodbudna dušica iz časa moje diete) kako pridna, kar v fitnes hodiš. No, naj še jaz povem, da sem začela že obiskovati Hypoxi terapijo (podaril mož -še kot novoletno darilo). In vam povem, da je treba kar migat. Najprej se oblečeš v tako vesoljsko oblačilo, kjer ti neprodušno zaprejo vse izhode, razen glave. 20 min tam ležim, vmes se pa napihuje zrak in imam občutek kot da sem v breztežnem prostoru. Pol slečem to obleko in oblečem eno drugo, tako da so noge proste, zgornji del pa spet neprodušno zaprt. Lahko si izbereš ali tekalno stezo ali orbitrek in delaš 30 min, vmes se napihuje zrak v tisto obleko in masira predele. Tule se čisto prepotim, da je majca za ožet, sproti je treba pazit, da je srčni utrip ves čas 130-140, ker se takrat najbolj kurijo maščobe. Zdaj sem bila trikrat, vse skupaj je pa 15x.Bom poročala, kako bo, zaenkrat še ni kakšne spremembe. Aja, še to, me je bilo kar orng sram, ker so bile istočasno same suhice, pa še mlade povrh, tako da ne vem če je tole glih zame primerno. Imam namreč 90 kil (tiste tri od praznikov nočejo nikamor it, čeprav se držim reda), višina 170,starost 37. Sem pa spet usposobila domač orbitrek, ki je bil ene pet let neuporabljen, vsaj ena dobra stvar. Tole 3mesečno dieto sem pa delala lani spomladi (iz 115 ). Na splošno sem zadovoljna s trenutnim stanjem, rada bi pa dala dol še tistih 10 kil, da pridem nekje na 80. Hodim tudi na aerobiko 2x/teden, enkrat je pred aerobiko tudi pilates. Tako da mislim, da imam gibanja kar dosti. Lepo se imejte, lep vikend, mi bomo šli najbrž jutri smučat. ann

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti