Ločevanje živil 90. dni - 5. del

hvala tocka za te besede.. danes sem imela kosilo in večerjo skupaj ker nisem imela volje jsti,potem mi je pa mami rekla da morem jesti.in sem malo mesa pojedla. jutr pa ne vem kaj bom.verjetn pre krompir, potem si naredm še gobovo omako.na ta dan ne vem kaj bi jedla. ja jaz sem tudi opazila da je danes bolj malo obiska te strani:) žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 28. jan 2008 19:50:01
pa kje se zaspanke??jst sm že za knjigami.. a ve pa kr lepo počivate? morem se že zdj učit d vsaj ta izpit še nardim.ne smem vole zgubit a ne?zarad enga neuspelega izpita!! potem pa če bo čas grem mal ven z mami, k tak lepo sonček že sije. lp žabica21
Res ne vem kaj se to dogaja. Kje ste vse? Ppppppppuuuuuunnnnncccceeeee me slišite? Kaj ste vse obupale? žabica jaz se tudi učim, zunaj pa taki lepi sonček. Ne vem kdaj bom uspela prit ven. Samo ne vem če je toplo zunaj ali ne. zdaj sem si vzela malo premora od učenja in prišla pogledat kaj počenjate, pa sma zgleda samo midve žabica tu gor. lep dan vam želim tocka
Jaz sem pa takooooooooooooo pridna... Cel dan (kaj dan, cel teden) pučem, brišem, ribam, se "matram" Sem samo preverjala, če so že rezultati izpita (pisala sem pa davnega 15/01) in vam s ponosom sporočam: NAREDILA SEM Sedaj pa šibam v Merkur po pečico in kuhalno ploščo. Pri nas ni nič sončka....Pa saj bo. Si ga bom pa naredila Lep preostanek dneva vam želim blažkaa
Blažkaa, čestitam za opravljen izpit upam, da ti jih ni več veliko ostalo. Sicer pa v katerem letniku pa si in kaj študiraš? Kaj pa jaz počnem?- vsakega po malo vmes pa tudi ločujem , če me seveda vmes kaka stvar ne premami. Sicer pa sem, če se seveda pregrešim zeloooo omejila sladkarije in kruh tako, ko bo enkrat 3md konec, da mi ne bo tako težko malo gledat kaj jem. Kaj pa moji kg, povem čez 13 dni, kakšno bo takrat stanje Hema, a je na Lubniku kaj sončka al pa si zajadrala še kam više? Sicer pa lep dan s.marinka4
Blažkaa, pridna. Kdaj bo pa otvoritev , da se pridemo malo posladkat in potešit Kristalka
S.marinka4, še vedno tvoje slike na B niso videne Tudi jaz čestitam Blažki Mimogrede, pogrešam te na B..., pa vse ostale tudi!!! Za jutrišnjo lunco (zadnji krajec ob 6.03) je baje dobro ves dan uživati lahke jogurte. Glede na to, da sem na vzdrževanju in nimam tako strogega vrstnega reda ločevanja, bom poskusila. Kristalka
Dober dan. Veste kaj ve študentke........lahko gledate sonček,jaz pa v službi čez okno....,zdaj sem prišla domov,danes sem jedla sir.....,zjutraj pa spet šok .Vaga še vedno stoji,pša zdaj bi pa bil že čas(skoraj 1 mesec je pri miru),da mi da kakšen kg dol. Vsak dan upam da bo pokazala drugače,pa mi ne rata in ne rata,da jo premamim....Bom videla kaj bo čez tri dni po vitaminskem dnevu,saj bo takrat že okrogel mesec....prvi mesec pa 9 kg.To je za popizdit.........Občudujem sama sebe da še vztrajam,ker drugače nisem tako močen karakter,sem pa tako jezna vsako jutro da bi kar streljala okoli sebe Danes pa bom popoldan pekla orehove rogljičke za moža in sina,pa za OH dan upam da bo kaj ostalo. darja-
Evo, sedaj pa grem po šolarki potem pa na doooooooolgi sprehod. Da še jaz malo sončka "okusim"... Hvala, hvala za čestitke za opravljeni izpit. Sicer pa sem jaz tretji oz. četrti (zadnji, jupiiiiii) letnik na Fakulteti za upravo. Ja, ja - ustava, zakoni, predpisi, akti...to je moje področje Bodite pozitivne blažkaa
Kristalka, Probala sem dodati slike v blog, pa ni blo nič. Šla sem pa pod vstavi /uredi sliko, odprlo se mi je okence, in na koncu polja za URL kliknila kvadratek in tu se mi je vse ustavilo. Kje sem sfalila mi prosim razloži po ZS. Darja, pol sva pa na istem nič in še enkrat nič, kg kar stojijo. Grem na sonček zato se lepo imejte s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti