Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla, punce! Žal ni bilo časa, da bi se prej javila. Lunco sem zdržala. Po lunci pa sem popoldne imela vitaminski dan. Pojedla sem zeleno solato z malo gobicami in za večerjo čisto malo kislega zelja (za prebavo). Danes zjutraj sem stopila na vago in reakcija je bila enaka darjini - da bi vago kar vrgla ob steno. Samo 2,5 kg po 16 dneh diete in 2 luncama vmes!!! Prava žalost! Nič ne bi rekla, če bi grešila, ampak prvič v življenju se diete res držim in zelo pazim. Teh 16 dni sem imela totalno natempiranih v službi in po službi, skoz neko letanje na 500 koncev, tako da sem bila v gibanju cel dan. Tudi motivacijo imam na višku. ...res je, da opažam, da so mi stvari pričele biti ohlapne v pasu, ampak na vagi se pa skoraj nič ne pozna. Joj, tako sem razočarana, drage moje. Skoraj bi pozabila, žabica21, čestitam za opravljen izpit. Blažkaa, upam, da boš kmalu izvedela rezulate izpitov. Nič se ne sekiraj, če si se včeraj pregrešila. Ti si že prava "majstorca" za zbijanje kg in boš tudi to včerajšnjo pregreho hitro dol spravila. Naeema
žabica21, čestitke za opravljen izpit. si zaslužiš sprostitev - uživaj ... blažkaa, zelo pogumno, da si napisala svoj "grešni jedilnik" Saj sva že ugotovili, da se nama podobno dogaja a ne ;-) Upam, da si danes spet nazaj na ločevalnih tirnicah darja-, ti verjamem, da sta se z vago grdo gledali. Meni tudi ni jasno, zakaj se včasih nič ne premakne. Mogoče bo pa jutri kaj manj pokazala. Menda se včasih luna šele čez dva dni pokaže tudi na tehtnici. Jaz sem držala malo manj kot 24 ur, ker sem šla potem hodit in s čisto praznim želodcem ne bi daleč prišla. Ali pa samo mislim da ne bi Pojedla sem malo ananasa, šla hodit, popoldne in zvečer sem se pa basala s sadjem: banana, pomaranča, 2 jabolka, orehi, rozine, mandarine... spet preveč vsega seveda. Danes začenjam drugi mesec diete. Rezultati po prvem so: ZAČETEK PRVI VODNI DRUGI VODNI TRETJI VODNI Datum 26.12.2007 23.1.2008 21.2.2008 21.3.2008 Teža 70,5 68 Obsegi meča 36 35 koleno 44 43 stegno 59 58 boki 100 98 rit 107 104 trebuh 93 90 pas 79 76 roka 27 27 ITM 24,9 23,8 itak
prekmalu sem pritisnila Odpošlji ... torej, rezultati so bolj minimalni. Samo 2,5 kg in nekaj cm. vseeno pa bom nadaljevala. Že to je uspeh, saj sem do zdaj ponavadi vedno obupala po 2 ali 3 tednih. Če bi tudi drugi in tretji mesec izgubila 2,5 kg, potem bi na koncu pristala na 63 in bi bila zelo zadovoljna. Bom delala na tem, da se cilj uresniči Zunaj je sooonce zato grem osvojit eno goro Sicer sem pa danes na B dnevu: pripravljeno imam mešanico skute, cottage cheesa, tune, drobnjaka, kalčkov in kislih kumaric. Za kosilo s kruhom in za večerjo brez njega. Za jutri imam pa v načrtu kvinojo. Jo še nisem nikoli jedla. Jo katera uporablja? lep dan vsem... itak
naeema, jaz sem šla v celem mesecu samo 2,5 dol! itak
A res itak????? Sočustvujem s tabo. Seveda pa te obenem tudi podpiram, da še nadaljuješ. Mogoče bo ta mesec bolje. ...mogoče najini teleščka rabita več časa, da se navadita na nov način prehranjevanja? Kaj pa vem... No, saj namen ločevalne diete je tudi, da se naučimo bolj zdravo prehranjevati. Jaz npr. sedaj pojem neprimerno več sadja in zelenjave. ...aja, pa še to, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! uff, kje je še kosilo... Naeema
Pozdravljene drage moje Peljala sem šolarki v šolo, šla v , potem pa domov na čajček in naravnost v posteljo. Ta rdeča teta ni niti malo prijazna do mene. Če bi imela banjo, bi se šla cel dopoldan samo tole. Bi mi ful pasalo. No, tudi kakšne nežne se ne bi branila. Bom morala počakati do večera, da me "vzame v roke" moj predragi . Zaenkrat pa objemam termofor, si grejem nogavice na radiatorju (in si jih vsake pol ure zamenjam), da imam vsaj noge ves čas tople in pijem čajček. Že tretji liter komarčka "napadam". Sem pa zjutraj spila sok ene rdeče grenivke + sok dveh rdečih pomaranč. Se pravi, da danes še nisem imela "normalne" hrane v ustih. Joj, bom še presnojedka postala. Pa saj sploh nisem lačna. Res pa je, da ves čas mislim na hrano. Najbolj pa na kaj čokoladnega. Vsaj zelo majhen košček jagodne torte prelite s čokolado bi... Pa glavo mi "trga" in takole izgledam, ko grem vsake pol ure na WC . Danes imam sicer Š dan, a še sploh nimam pojma, kaj narediti za kosilo. Pire mi je zmanjkalo... Nič, jamranje mi ne bo koristilo, to vem. Popoldan peljem hčerki na vaje (sta po novem mažoretki), do jutri pa moram biti spet "tista stara, pozitivna, oh in sploh jaz, saj imam popoldan predavanje na faksu, zvečer pa imamo Velenjčanke s KulSlo srečanje. Vsaj tu so mi zvezde naklonjene, saj sem jutri na OH, tako da si bom brez slabe vesti lahko privoščila kaj sladkega Saj res, kaj pa je z našim srečanjem punce A bo kaj ali ne Naeema in darja-, držim pesti, da vama tehtnica pokaže konec tedna vsaj -2kg. In vsem ostalim tudi Itak, vidim da tudi tebi gre vse OK. Le tako naprej, super si. Ne bi ti rada pokvarila jedilnika, a se mi zdi, da skuta in tuna naj ne bi bila skupaj v obroku... Želim vam lep preostanek dneva, jaz pa se grem še malo "stisnat". Sama s seboj blažkaa
Zdravo. Samo toliko se javim, da vam povem moje izkušnje z lunco. Ker vidim, da vse pravite, da vam je šlo bolj malo dol je to zato ker je bila POLNA luna. Na polno luno ne gre toliko dol kot na mlaj oz. prazno luno. Polna luna vodo zadržuje v telesu prazna pa ne. Samo primer: moj oče je odrezal vejo (približno 8 cm debelo) pri brezi, ker je bila napoti, Odrezal jo je čisto pri deblu. Iz rane je tekla voda z curkom, vrjetno več litrov. Jaz nisem mogla vrjeti svojim očem. In mi je razložil, da je to zato ker je ravno polna luna in takrat je v drevesih polno vode. Takrat se dreves ne seka. Malo čuden primer. Samo je res. Imejte se lepo. (jaz danes nisem mogla spat in sem sončni vzhod pričakala na Križni Gori-enem hribčku tu pri nas(700m)) Hema
Itak čestitam - samo seštej cm - mislim, da -17- bravo. Vedeti moraš, da v primeru, ko nimaš veliko za zgubit, grejo cm hitreje stran kot kg - po mojem mnenju si lahko zadovoljna in lepo nadaljuj. Enako bi rekla Naeemi. Kot sem že povedala, jaz se že 1 leto na ta način prehranjujem, dol ne gre nič, sem vesela, da doseženo vzdržujem. Če bi hotela še kak kg zgubit, bi telo, ki se je tega prehranjevanja že navadilo, rabilo čisto nov šok. Tega se pa ne grem. Zaenkrat se trudim v fitnesu na kardio napravah in na blazini ter z utežmi in počasi, pri nespremenjeni teži, zgubljam cm in si krepim mišice. Mladenkam na srce polagam - telovadite, sicer kasneje, ko boste shujšale, ne boste vedele kam z odvečno kožo - v teh letih je vaša koža še elastična in se da ukrotiti - pri meni je žal to malo težje - najbolj jezna sem na kožo na trebuhu in zavesicami na nadlahti. Nisem vas hotela zamorit, samo spodbujam vas, da se splača "malo lačna" bit in veliko migat. LP Kristalka
blažkaa, vem, da naj se ne bi mešalo različnih beljakovin med sabo, ampak danes nisem imela nič drugega pri roki in sem pač to zmešala. Bila sem na Kamniškem vrhu (1259m), bravo jst komaj čakam, da mine še zadnji delovni dan, potem pa končno spet vikend ... itak
Dober večer. Danes pa sem prišla domov z malo več energije,kot včeraj,ko je bil izredno težek dan.Imela sem vitamine,pojedla pa sem pomarančo 2 kivija in banano. Če pa jutri zjutraj vaga ne pokaže rezultata,jo bom zamenjala ha,ha,ha. Blažkaa,že kar nekaj časa (let)je ko sem tudi jaz trpela take dneve kot je tvoj......ti nič ne zavidam,to so dnevi ko se smiliš sam sebi pa se jaz ponavadi ne........... Jaz sem mnenja,da bo naša Hema najlepša med nami,ker namesto da bi slonela za računalnikom(kot me),gre na prvi hrib in se nam smeji ............Hema,to je spet zaradi tega,ker sem ti fovš........ja kdaj pa greš ti kaj v službo???????????A planinariš slučajno pred službo????????Upam da ne ker si bom spet očitala,da bi tudi jaz.........pa nimam časa..........itd.itd. Kristalka,saj vem da nam hočeš dobro,sam če bi stala zraven mene,bi bila jaz najbolj zadovoljna,pa še ubogala bi te........mislim da bo res čas da spet pobrišem prah na orbitreku........pa uteži imam,pa sobno kolo imam,pa trakove imam,pa odvečno kožo imam.....pa še kaj bi se našlo. No za danes sem dosti zatežila,vam bom spet zjutraj........ želim vam lahko noč darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti