Ojla, punce!
Žal ni bilo časa, da bi se prej javila. Lunco sem zdržala. Po lunci pa sem popoldne imela vitaminski dan. Pojedla sem zeleno solato z malo gobicami in za večerjo čisto malo kislega zelja (za prebavo). Danes zjutraj sem stopila na vago in reakcija je bila enaka darjini - da bi vago kar vrgla ob steno. Samo 2,5 kg po 16 dneh diete in 2 luncama vmes!!!

Prava žalost! Nič ne bi rekla, če bi grešila, ampak prvič v življenju se diete res držim in zelo pazim. Teh 16 dni sem imela totalno natempiranih v službi in po službi, skoz neko letanje na 500 koncev, tako da sem bila v gibanju cel dan. Tudi motivacijo imam na višku. ...res je, da opažam, da so mi stvari pričele biti ohlapne v pasu, ampak na vagi se pa skoraj nič ne pozna. Joj, tako sem razočarana, drage moje. 

Skoraj bi pozabila, žabica21, čestitam za opravljen izpit.
Blažkaa, upam, da boš kmalu izvedela rezulate izpitov. Nič se ne sekiraj, če si se včeraj pregrešila. Ti si že prava "majstorca" za zbijanje kg in boš tudi to včerajšnjo pregreho hitro dol spravila. 
Naeema

Peljala sem šolarki v šolo, šla v
, potem pa domov na čajček in naravnost v posteljo. Ta rdeča teta ni niti malo prijazna do mene
. Bi mi ful pasalo.
No, tudi kakšne nežne
se ne bi branila.
Bom morala počakati do večera, da me "vzame v roke" moj predragi
.
Danes imam sicer Š dan, a še sploh nimam pojma, kaj narediti za kosilo. Pire mi je zmanjkalo...
Nič, jamranje mi ne bo koristilo, to vem. Popoldan peljem hčerki na vaje (sta po novem mažoretki), do jutri pa moram biti spet "tista stara, pozitivna, oh in sploh jaz
blažkaa