Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tocka je napisal/a:
Je bila katera že v termah, ko imajo pakete za 2? Rada bi šla z fantom en vikend, pa me zanima, če je katera že bila in kakšne so izkušnje oziroma vtisi. tocka
Jaz sem se v ponedeljek vrnila od tule - preglej, je sicer drago, ampak super. http://www.terme-olimia.com/si/namestitev/sote Kristalka
Ojla Danes imam OH-dan: zelenjavna pica (kečap,origano,šampinjoni,paprika,paradižnik,melancani), 1 kos sem jo prišparala za večerjo. Nič vam ne zavidam študentke - pridne ste, izpite delate pa še ločujete zraven - za to je potrebna močna volja - čestitam. Darja- škoda, da nisi moja soseda, kaj bi midve skupaj ustvarjali - saj imaš cel fitnes doma. Jaz imam samo orbitrek pa se nekako ne razumeva. Sem se pa ravno spomnila, da imam še iz davnih časov nekje vitalner - bom sprobala, če se še kaj vrti. Ann o Hypoxi sem veliko prebrala - mislim, da je zelo v redu, če imaš € seveda - ni poceni, a ne? Pa še druga razgibavanja prakticiraš - super. Kg bodo sigurno šli dol, najbolj pa se taka zadeva pozna na centimetrih. Jaz sem, z mojo vadbo, v mesecu in pol na isti teži, ravno včeraj pa so me merili, rezultat minus 20 cm pa je motivacija spet tu. Jutri bo pa sadno-zelenjavni dan ( ena zelenjavna juha in pa sveže sadje). V nedeljo pa mesek Lep vikend želim vsem, upam da je Blažki že kaj bolje in da se bo kmalu oglasila. Kristalka
Ola! Kje pa je kdo? Jaz sem danes na škrobu. Ful bi jedla riž pa zelenjavo iz voka in najbrž tud bom, čeprav moj sine tega ne mara in mu je treba skuhat neki drugega. Meni je pa to tako dobr in čist lahko za želodček. Jutri bo pa sladica. Juhu! Lep dan bo danes! Izkoristimo ga Sy
Lep pozdrav vsem,ki hujšate! Danes je moj 13.dan in -4kg. Kar ne morem verjet,ampak disciplina se splača. Zato ne smemo obupat in moramo biti vztrajne. Za kosilo pa bodo danes pleskavice in čevapčiči z vso prilogo-malo srbske kuhinje sem si zaželela. Lep sončen dan! naty
Dober dan Ponavadi ob sobotah jaz izvajam monologe,danes pa ste se javile pred mano.Say jaz tudi danes jem riž(zdajle) in zraven gobovo omako ,pa solato. Srečne ste lahko da vam vaga kaže - kg,moja pa že 14 dni stoji na mestu.Niti deka mi ne pokaže dol,tako da sem res razočarana.To je zdaj kazen,ker sem med prazniki tako fino jedla. Kaj pa je z našo Blažko,menda ja ni zbolela??!! Je kar čudno,da ni nič novih slikic...... Blažkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,vsaj podpiši se da vidimo da si živa.. darja-
Hojla! A mi lahko kdo pove, če na vitaminski dan jeste samo sadje, al lahko npr.tudi zelenjavno juho, brez krompirja? Jutr mam vitamine, sem šele dobro začela, prejšnjo sredo, je -3kg, spomnim pa se, ko sem že enkrat ločevala, da se mi na kilah res ni tako poznalo, na cm pa!!!!! A je to fora, a ne? Bom vesela razlage. Lep dan vsem, pa veliko se smejte!!!!! Tinča
Hojla! Blažka ma mačka,ker smo ga sinoči lumpali! Tinča,seveda lahko ješ zelenjavo.Meni zelo pašejo dušene bučke z paradižnikom. Lahko ješ tudi kislo zelje in vso zelenjavo,ki ne spada pod škrob!Torej ne krompirja in stročnic! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ojla, malo bolj berem kot pišem ampak zdaj pa rabim vašo pomoč. Mene sam zanima kam spada kislo zelje. Naredila bi joto pa fižol, ker imam škrobni dan. A to lahko? Hvala in lp, S
O, Marjetka cvetka NAJLEPŠA HVALA za odgovor. Ja, seveda, če bi mal brala tele strani nazaj, bi to lahko vidla. Vseeno res lepa hvala za dobro voljo. Sandrak, evo tvoj odgovor!!!!!!Je že Marjetka cvetka odgovorila obema. Lepo se imejte in pozdravček Tinča
Blažkaa,kako pa kaj tvoje počutje????????Sem slišala,da imaš mačka......pa aj menda ni tako hudo da se ne moreš niti oglasit al pa tudi je saj ne moremo vedet a ne dekleta?Me prav zanima kakšno faco boš pa danes prilepila..........najbrž ne boš plesala,ker si včeraj preveč........??!! darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. jan 2008 13:49:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti