Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažkaa, ja, prek javnih del sem v knjižnici. Vidim, da prebiraš tud druge teme na tem forumu hehe Darja, jutr ne bom na luni. Nekak mi ne potegne to hujšanje na luno. Poleg tega sem pa brala, da je treba hujšat na prazno luno, ne pa na polno, ko telo vodo zadržuje. Eh, whateva, koristilo bo sigurno, če boš en dan na vodici pa ne glede na luno. Mene dons boli glava. Mislim, da imam krizo odvajanja od cukra. Ne počutim se glih fajn. Pa spala tud nism dobr. Joj, kok sm js boga... Burek pa nardim tko, da kupim listnato testo, pol kile skute in en jajček. Moja mami pravi, da nardim pečeno skuto z mal testa hehe Vzamem le tri liste testa, skuto zmešam z jajčkom. Testo namažen z zelo malo olja, na sredino dam skuto+jajček in potem vse skupaj lepo zaprem. Zgoraj še malo namažem s filo (skuta+jajc), da se lepo zapeče. Pečem 25 minut, potem polijem gor 0,5 dcl slane vode in še dobrih 10 minut pečem od spodaj. Njam! En kos ga je ostal še za drugič.
sj se mi je zdelo da boš tak recept napisala:) jaz tudi to obožujem:) moja mami tud takga pripravlja..nisem pa vedela da to lahko jem na Š dan!super... jaz že skoraj en teden ne spim dobro:( pa ne vem zakaj??zbujam se ob 5 zjutraj potem pa z veliko težavo zadremam nazaj!mogoč zaradi teh izpitov.upam da bom danes bolje spala. žabica21
Žabica, burek jem na B-eljakovinski dan, ker je pretežno narejen iz skute (več kot 70% po moje). Testa je zeeelo malo. LP in lahko noč
Dober večer punce Juhuhu, Kristalka je že nazaj. Komaj čakam, da preberem vse dogodivščine preteklega tedna. Upam, da "pade" še kakšna slikica Tudi s.marinka4 je že nazaj. Tudi ona se je potepala . Ja kje je pa to pisalo, da jaz nič ne vem? No, tudi od tebe pričakujemo vsaj en doooooooooolgi post oziroma blog in kakšno slikico tudi. Bi bile zelo vesele. Kajne punce točka, še vedno držim pesti zate , žabica tebi pa iskrene čestitke. Mimogrede pa, kaj vedve sploh študirata Sta pa vsekakor pridni itak, ti pa mislim, da si moja "duša dvojčica", saj imam tudi sama takšne (in še hujše) dneve, a velikokrat tega ne napišem, saj se bojim, da bi me "izločili" iz kroga ta pravih ločevalk in bi potem hlače št.36 večno ostale viseti v omari Sy, ti si pa takooo pridna, da je joj. Pa še s tistim burekom nas dražiš darja-, hvala za razumevanje. Verjamem, da tudi ti (in še marsikdo drug) ima koga v bližini, ki mu gre pošteno na živce, a ga mora prenašati iz dneva v dan, ker nima druge izbire. Le spomni se na "tečne" stranke, hi, hi, hi,... Kot sem že danes napisala, na žalost se tem osebam ne moreš vsepovsod izognat. Še posebej, če sta hčerki sošolki. In si tu pa tam dobesedno prisiljen, da gledaš v tisti grozni "ksiht", poslušaš njeno brezvezno govoričenje, ki ponavadi preglasi celjo učiteljico in ti je neizmerno nerodno, da te je nekoč nekdo nekje videl govoriti s to osebo. Najbolj hecno v vsej situaciji je pa to, da jo vsi ignorirajo oziroma se obnašajo kot da ne obstaja, ona pa še vedno poskuša usmeriti pozornost na sebe. Ko bi vsaj vedela kako je "glupa i tupa"... bi bil svet vsaj za njene bližnje malo lepši. Čeprav je za to krepko prepozno, saj je pastorka pri enajstih vrgla iz njegove lastne hiše, drugega pa dobesedno strada. Joj, mi je danes stopila na žulj . Upam, da mi nikoli več ne reče ene same besede, ker mislim, da bi jo bila sposobna na mestu "nokautirat". Pa pravojo, da jeza ni dobra za lepoto. Le kdo to pravi, ker jaz sem danes še lepša. Pa čeprav čakam "ta rdečo teto", ki te dneve enkrat pride na obisk. Zato sem menda pojedla namesto ene sacherce, kar dve. Pa dve rebri čokolade Ampak, saj bo. Vem, da bo. Danes je pač bil en tak čuden dan. Verjetno je luna kriva. Saj res, kaj je to z jutrišnjo luno? Jaz bi tudi "stradala" po današnjem dnevu. Kar potrebujem to lunco, da "prečistim" telo in duha. Pa lepe sanje vam želim blažkaa
Dober večer, punce. Žal ni bilo časa, da bi se prej javila. Me zelo veseli, da ste toliko napisale čez vikend. Sem res imela kaj brati. Dobrodošli nazaj, Kristalka in s.marinka4. Kako sta se imeli? Čestitke Sy za službo in tudi točki in zabici21 za izpite. Kar tako naprej punce. Pridružujem se blažkinim besedam, da smo na tem forumu take pozitivne punce. Vsaka resnično poskuša prinesti najboljšo pozitivno energijo. Braaaaaaaaaaavooooo za nas! Čez vikend sem se potepala po Ljubljani, obiskala stare prijatelje, se načvekala do onemoglosti in, neverjetno, nič grešila. Danes sem imela Š dan, jutri pa bom dopoldne jedla samo sadje, popoldne pa se začne lunca. Upam, da jo bom zdržala, ker se mi zdi, da bo imela jutrišnja luna kar močan vpliv na moje počutje. Vsekakor, treba je pozitivno mislit: naredila jo bom. Tako! Sice pa, če bo kriza, bom prišla pogledat na forum, kjer si bomo dajale podporo ena drugi. Tako, sedaj je že čas, da grem v posteljo. Lahko nočko in lepe sanje vsem! Naeema
Bejbike, saj vas redno berem, nimam pa časa, da še kaj napišem. Pozdravček od Tajke. tajka
Dobro jutro Naj vam že zdajle nekaj napišem,ker me potem do zvečer ni....A ni meni luštno?Zjutraj grem in zvečer pridem,zato bodo danes za kosilo hrenovke,jaz pa sem si naredila malo riža in zelenjavne juhe. Ve pa seveda veslo pišite,tudi to kako trpite zaradi lune,da bom zvečer prebrala in me ne bo držalo da se najem.......Hitro še posesam,da mi ne bo treba zvečer,nakrmim"živali"(a veste kolk jih mam-3 muce,-2 psa),da ne bodo lačne.......pa čao bella...... darja-
Dobro jutro! Kot zgleda sem prva, (kaj še vse spite??) moram se pohvalit,da sem "pregurala" sadni dan(čeprav sem bla lačna kot pes) in po osmih dneh diete sem lažja za 3kg!! Moja sestra je obupala-je rekla da naj kar sama jem te makarone in krompir pa še sladice,da ona gre na svojo dieto. Jaz pa bom šla dalje,seveda z vašo podporo-punce super ste! Danes komaj čakam kosilo-mesek in veliko zelenjave,potem pa bom še jaz probala zdržati lunco. Pa še nekaj: LEPEGA TELESA NI NIKOLI PREVEČ Lep dan in radi se imejte,pa veliko se smejte... naty
Ops, Darja me je prehitela,verjetno hitreje tipka... naty

Danes je polna luna . A mogoče ve katera, kdaj se je začela mislim ob katere uri   in kdaj se konča. Rada bi zdržala in pila samo tekočino,če že ni prepozno.

lepo in radi se imejete

-pika Sporočilo je spremenil(a) -pika dne 22. jan 2008 08:28:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti