Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pika danes se začne luna ob 14.36 in se konča jutri ob 14.36. Tako da nisi še nič zamudila in si brez skrbi privošči kaj za kosilo. Za vse, ki še ne veste, sem študetka ekonomije, natančneje smer marketing. Kaj pa ti žabica? Zdaj sem zadnji letnik in je prav napeto in živčno. Zdaj pa moram it, grem na razgovor za službo. Držite pesti;) tocka
jutro vsem*evo me sm se vstala z postelje, čeprav sem se že ob 7 zbudila, potem sem pa še malo dremala!jsz študiram na visoki šoli za upravljanje in poslovanje Novo mesto(na koncu bom oz. ne vem še diplomirani ekonomist) ne vem pa še ker je ta faks delno zaseben in z nami ravnajo kot z živalmi =grozno. sicer sem prvi letnik in sem že malo razmilšljala da bi se prepisala,ker to sigurno ni zame-ne vem!probala bm narediti čim več izpitov in bom videla potem! danes imam testenine ali pico:) bm videla kaj se mi bo dalo narediti sedaj pa še čakam kdaj bodo na šolski strani obajvili kdaj imam jutri izpit za tistega pa vem d ne bo šlo dobroampak kaj čmo:) P.S-včeraj vedno ko sem kaj napisala, mi je vedno 2x obajvilo,kot da sem 2x poslala.a se še kateri to dogaja(tukaj mislim pač to besedilo)?? lep dan..sedaj pa za knjige žabica21
Ojla. Sprašujem, če katera mogoče ve, ali lahko na beljakovinski dan jem lazanjo?????? Lp Mial romi11
Pozdravček Zjutraj sem se "stlačila" v hlače št.36, se cela "spedenala" in šla s prijateljico v Celje. Malo "lutat" po trgovinah . Seveda sem migala zraven, kaj pa. Kupila sem si dve majčki, pas in ogrlico, pa mešano solato sem jedla Samo sonček je manjkal, pa bi bilo popolno. Ups, pa saj v trgovinah itak ni sončka Skratka, imela sem se super; kosila pa mi danes ni potrebno kuhati, ker se bomo šli tisto varianto pogrej in pojej. Ja, ja, znajti se je treba. Hvala vsem, ki ste mi pisali na ZS glede tistega pisanja o "nori babi". Saj vem, da imamo vsi v svoji bližini nekoga, ki rad "nagaja". Ki se rad vtika v tuja življenja... No, želela sem povedati, da poglejte na ZS, saj sem vsaki odgovorila. Ona pa vem, da je prebrala, ker je danes že bila gor in "špegala" kaj sem napisala. Vem, noro. Ona je cela nora... Še malo do lunce. Jaz mislim, da se je ne bom držala danes, saj čakam ta rdečo teto, ki se že "smuka" tukaj okoli. Sem pa itak na vitaminčkih... točka, kaj je bilo s službo? Gremo pit ali še ne??? Bodite še naprej pridne in pišite kaj vsaj zvečer blažkaa
Pozdravljene ločevalke. Pa sem spet doma - sploh vam nisem uspela poročati, sem imela toliko dela, da sem že skoraj pozabila, da sem kje bila. No ja, moje male počitnice so bile res super. Vsak dan sem imela zapolnjen z raznimi prijetnimi in koristnimi obveznostmi/aktivnostmi. Seveda so najbolj prijale masaže vsak drugi dan (laneno olje+med) - super zadeva. Maser pa ni bil Kitajec, ampak postaven dečko, naše gore list. Zelo prijala in dobrodošla je bila nega obraza z liftingom - kot nalašč za mojo odvečno kožo po hujšanju - samo škoda, ker učinek pač ni trajen. Za zaključek in pika na i pa je bilo razvajanje v dvoje s penino in z možeme seveda (kdo bi si mislil, pri teh letih...) Med vsem tem sem zelo veliko plavala, vsak dan bila 1 uro v fitnesu (kolo, steza, trebušnjaki), vmes seveda kaj dobrega pojedla in pridelala 1 kg!!!! Saj sploh verjet nisem mogla, ko sem se doma stehtala. Toliko vsestranskega gibanja, učinek pa v + Sem pa zadevo že sanirala, pa še današnja lunca... pa sem na svojem. S fotografijami pa žal ne bo nič, je fotoaparat ostal doma, tako da...sem bila prav jezna. Zelo sem vesela, ko berem toliko postov z novimi imeni, se vidi, da se bliža pomlad in kot bi mignil, bo treba v kopalkah zasijati, he...he... Prav lepo pozdravljam vse novinke/povratnice in predlagam, da se ponovno preštejemo pa še nicke si bo lažje zapomnit. Če ste zato, naj vsaka predhodnico kopira in sebe dopiše - mogoče zadeva prav pride za kakšno srečanje - saj je bilo o tem že govora, ali ne? Torej ponovno začnem: 1. Kristalka - Trbovlje P.s. Blog, razen Heme, mislim...žalost Kristalka
Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Ostale pa še dopišite Sem morala še enkrat pogledat gor, preden grem po šolarki in dragi stopi skozi vrata blažkaa
evo mene, ravn se najedla...testenine s paradižnikovo omako...sedaj pa že študiram s čim se bom razvajala za večerjo..?kakšen dobr predlog?:)sedaj bi se pa mogla učit pa se mi res neda.jutr imam spet izpit:( nisem si mislila d je kdo iz "mojih koncev"pa opažam d je Darja in Sy:) lepo,sm vesela:) lepo se imejte Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo žabica21
Evo mene tudi. BOLANA,,,,,,,,,,,,,,,,, SMRKAVA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VROČINA............................ KAŠLJAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VSE BOLI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Skratka za znoret.Naj še povem da mi je sadni dan minil po planu danes, jedla mesek in bio štručko ,sedaj pa lunca do jutri. Grem v posteljo ker za drugam tako in tako nisem.Sedajle če bi mi kdo rekel da gremo na Havaje bi mu rekla da naj gre kar sam.Mi je res hudo kajne da mi še za Havje ni. Se slišimo jutri. LP YOY yoy
Pozdravljene babike;) Kako vam poteka lunca? Za zdaj je pri meni še seveda vse ok,ampak zvečer bom v skušnjavi, saj naju je fantova mama povabila zvečer na pico, ampak jaz je ne bom jedla, upam, da bom zdržala. Za službo pa je tak. Najprej bom delala preko študenta, potem pa me bodo zaposlili (99%).Začetek je dober, da pred diplomo že nekje začnem. Danes sem dobila tudi uniformo in sedaj imam e razlog več da izgubim kilce. Namreč hlače so mi v pasu kar fajn tesne,ampak delat začnem šele 18.2. in upam, da bom do takrat spravla par kg dol, da mi bodo hlače potem ok. Blažkaa tako, da se lahko komot pije;) jeeeeee Tako, da zdaj, ko me prime, da bi jedla, se samo spomnim na tiste hlače in vem, da ne smem. Kaj pravite je to dobra poteza ali naj vzamem raje eno št. večje? V petek spet stopim na tehtnico, takrat bo konec mojega prvega tedna ločevanja in srčno upam, da bo kakšen kg manj, če ne bom pa res izgubila voljo. Sedaj pa se še jaz dodam na seznam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor Lep pozdrav vsem in se slišimo spet jutri P.S. Želim vam uspešno tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 22. jan 2008 16:19:46
a si lahko za večerjo privoščim palačinke, glede na to d bi lahko jedla sladico.imam pa OH dan??? pa tak mi dans pašejo:) upm d kera kmal odgovori:) žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti