Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darja-, ti lačna, jaz pa presita. Joj, kakšno nasprotje, kaj... Evo mene, nisem se zgubila, le na netu me ni bilo toooliko. Sedaj pa čakam, da se mi lasje malo posušijo, da si jih lahko sfeniram. Potem pa gledat neko noro dokumentarno oddajo. Sinoči sva z dragim gledala romantični film Zgodilo se je nad Manhatnom in se nekako kar "stopila" in se toliko "zatelovadila", da sva pozabila jesti Sva pa zato nocoj nadoknadila in si privoščila sveže pečeno bageto s česnovim maslom, mozarello in češnjev paradižnik. Bilo je tudi malo Refoška, a le zanj, ker jaz ne pijem . Ker sem pridna punca No ja, če to jem pozno zvečer na vitaminski dan, potem pa sem resnično zelo pridna Kaj pravite? Pa ne glejte predolgo "vrteče se" vile, da se še vam ne zvrti, hi, hi, hi,... Jutri pa imam izpit v Ljubljani in bom najveretneje dopoldan delala samo dve stvari. Tole in tole . Ker to ponavadi počnem na dan izpita. Torej, zakaj bi jutrišnji dan bil izjema Grem se sfenirat, zato se poslavljam blažkaa
Ann, lepo da si se oglasila. Ob takem tempu res nisi imela veliko časa za forum. Upam, da boš zdaj malo lažje zadihala in si privoščila stvari, ki te veselijo. Pa ne pozabi čisto nas nas, tvoje nasvete in komentarje sem vedno z veseljem prebrala. lp dvojčica
Do sedaj sem se učila, zdaj pa si bom spekla puranji file z mešano zelenjavo in potem šibam na izpit. Ljubljana, jaz prihajam. Polna znanja . Samo še malo sreče, pa bo blažkaa
Oj kje pa ste vse Opažam, da sta sam Blažka in dvojčica in tudi darja še kar aktivne tu gor. O ostalih pa ne duha ne sluha. Za Kristalko vem, da je v toplicah kje ste pa vse druge? Blažka ti si pa res faca. Da se takole zatelovadiš Pa veliko sreče ti želim danes na izpitu. Upam, da dobiš vprašanja, ki ti ležijo. Dvojčica za tebe pa vidim, da si že bolj zdrava kot si bila in da se tudi kar javljaš. Pozdravljam pa tudi Naeemo in Ann. Dajta malo bolj se razpišita tudi vi dve. Da ne pozabim. Jaz sem danes na beljakovinah in upam, da mi bo šlo ter da ne bom zvečer preveč grešila. S tem ne mislim na grešenje po Blažkino Da ne bom preveč jedla. Mejte se mamica03
Evo mene na hitro, ker sem v službi... Darja, kje sem našla te črke? Naeema je arabsko ime (pomeni pa mir, blagoslov). Sicer pa to ime sploh ni težko. Moje pravo ime je za nekatere še bolj zakomplicirano. Naeema
...in to se zgodi, če hočeš vstaviti smeškota pa klikneš na odpošljite. Danes imam sadni dan. Do sedaj sem pojedla banano in kislo zelje in spila že kaka 2 litra vode. Neverjetno, da mi je uspelo reči "ne" sodelavcu, ko mi je ponujal čokoladne kekse. Yeeeeeeee za mene ...čeprav so nenormalno lepo dišali. Blažkaa vso srečo na izpitu in seveda čimboljšo oceno. Go girl! Sedaj pa moram nehat, delo čaka. Se beremo, ko pridem domov do takrat pa uživajte maksimalno. Naeema
Veliko sreče na izpitu ti želim blažkaa!! poročaj o izidih Jaz sem bila včeraj na vitaminih: za zajtrk pomaranča in čaj, za malico 2banani in pest orehov, za kosilo korenčkova solata in nekaj jabolčnih krhljev, za večerjo pa spet pomaranča. Danes zjutraj sem bila lačnaa. Za zajtrk pomaranča in za malico banana. Kosilo je ravnokar pristalo v mojem želodcu [;) Naredila sem si sataraš z jajci in ga nekaj pustila še za večerjo. Aja, pa nekaj kruha zraven. Zjutraj je bila tehtnica kar "prijazna": 68,9. Še dobre 3 kile do mojega prvega cilja. Že od sobote nisem nič migala. Nekaj dežuje v našem koncu in ne morem nič ven. Sobnega kolesa pa tudi ne morem kar naprej matrat Naročila sem si leg magic, ker sem kar veliko pozitivnih mnenj prebrala, pa tudi moja kolegica je rekla, da stvar deluje. Meni se največ odvečnega nabira na riti in stegnih in ta naprava naj bi delovala ravno na ta mesta. Sem namreč prevelik zajec, da bi šla v fitnes. Upam samo, da mi ne bo treba čakati na to napravo par mesecev, kot so napisale nekatere. Rekli so, da naj bi ga dobila že ta teden, ampak kaj vse rečejo ... Bom poročala, če ga dobim in če deluje. Ali ga katera od vas tukaj ima?? Zdaj si bom pa privoščila malo počitka, potem pa šibam delat... itak
Dober dan. Spet se javimsamo na hitro,ker sem pozno prišla iz službe in že kuham kosilo za jutrišnji dan,ko imam spet opravke po službu,pa bom spet pozna..Danes sem jedla makarončke na drobtinah in zeljno solato.Popldan pa še en kos jabolčnega zavitka,pa bo moralo biti dovolj za danes a ne? Itak,ko boš dobila leg magic napiši kako to zgleda..sicer si ga ne bom kupila,ker imam orbitrek,uteži,sobno kolo..pa še kaj bi se našlo,ja sauna belt(čisti šit se je kar zlepil skupaj),pa vse stoji v kotu in je zaprašeno.Še največkrat bi imela čas telovadit po 9 uri zvečer,takrat pa jaz že spim........... Želim vam lepo popoldne,se javim še kasneje. ampak meni ni nikoli dolgčas.... darja-
Vsem en lep pozdrav. Danes sem vam bom tudi jaz pridružila,čeprav redno berem ta forum.Sem drugi dan na ločevalni,upam da bom zdržala. Moj cilj je izgubiti vsaj 10kg,čeprav bi jih morala še kako kilo več,ampak prevelikih ciljev si ne bom postavljala,ker potem hitro obupam. Zelo ste fajn,se vam še kaj javim. naty
Avtor: Lejčka Pozdravljene! Danes se vam prvič javljam na forumu, čeprav ga prebiram že dalj časa. Ker mi v preteklosti ni uspelo zdržati ločevalne diete več kot en mesec upam, da bom tokrat bolj vztrajna. Sem na škrobnem dnevu in sem skuhala enolončnico z lečo, korenjem in krompirjem. Ni preveč dobro. Danes je moj drugi dan ločevalne diete in bom poročala o uspehu. Tudi jaz bi morala izgubiti vsaj 10 kg tako kot Renata. jakopina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti