Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro Ja, včeraj ste se pa res razpisale.Tudi na blogu. Joj, mene še vedno "matra" vstavljanje komentarjev, pa tudi vseh slik ne vidim... Tudi jaz sem včeraj zelo uživala. No, kot sem že zapisala, sva včeraj z dragim razvajala svoje brbončice v kitajski restavraciji . Sicer sem imela Š dan, a sem seveda jedla vse kaj drugega. Po temeljitem razmisleku (zelo redko jeva tam, saj moj dragi ni ravno ljubitelj njihove priprave hrane) sva si naročila za predjed ocvrte pomladanske zvitke. Potem sva pa "prešaltala" na konkreten meni in naročila plato za dve osebi. Vsebovala je: - juho z bambusom in gobami - ocvrto zelenjava - mešano solato - raco z dvema okusoma (sladko kislo) - praženo mešano zelenjavo - piščanca z indijskimi lešniki - veliko skledo rižeka - ocvrte banane s sladoledom Na koncu sva pa spila še vsak po eno "miceno šalčko" kitajskega žganja. Mmmmm, zelo sladko. In dobro tudi. Sva pa uživala v hrani dobri dve uri, tako da upam, da se je kaj medtem že prebavilo. Sicer sva kalorije doma kurila še na bolj "domači" način., tako da mi je tehtnica zjutraj prisodila le 62,1kg Palčke sem si pa spravila za spomin na resnično lep dan . Želm vam lepo nedeljo blažkaa
Ojla Danes ste se pa vse, razen blažkee zjutraj, nekam skrile. Vikend je in verjetno ga preživljate kje drugje, kot pred računalnikom. No, jaz sem bila danes kar pridna. Počistila stanovanje in likala, sedaj pa se spravljam učit angleščino pa mi ravno ni . Verjetno se bom spravila kakšno knjigo brat pa se bom jutri pred tečajem malo učila. Danes sem na Š dnevu. Zjutraj sem pojedla banano, za kosilo in večerjo pa čili (brez mesa) in pečen krompirček (v pečici) ter zeleno solato s paradižnikom in porom. Priznam, da ta dieta sploh ni slaba. Zaenkrat še nisem imela nobenega velikega napada lakote, pa tudi čokolada in kakšne sladkarije me tudi še niso premamile. Upam, da bo šlo tako naprej. Tako, sedaj pa grem brat knjigo. Zadnje čase imam zelo malo časa za ta moj priljubljen hobi. Naeema
Kje sta se pa izgubili Marjetka Cvetka in Ann??? dvojčica
Pozdravček Pa je spet teden naokoli. Kristalka že na veliko uživa, kje ste pa ostale? Po službahPa menda ne vse Jaz sem danes na vitaminčkih, zato sem si danes v nakupovalno košarico nabrala: - korenček - sveže šampinjone - brokoli - cvetačo - bučke - paradižnik - zeleno solato - rdeče pomaranče - grenivke - jabolka Upam, da ne bom vsega tega danes pojedla Sem pa šla še v Mullerja in nakupila (poleg kupa izdelkov za osebno higieno) še sezam, laneno seme, vitaminske tabletke in mešanico semen za solato. Joj, kako bom zdrava Sedaj pa sem si skuhala 3l čaja, da me ne bo zeblo medtem ko se bom za jutrišnji izpit. Želim vam pozitiven dan še naprej blažkaa
Naeema, kar se tiče zeliščnih čajev, mi je najljubši od firme Tetesept: Krautertee Schon schlank (kupujem ga v DM-u), drugače mi je pa všeč tudi pepermint od Tekanne ali pa metin, zeleni mi ni preveč všeč ampak ga pijem po sili 1 skodelico na dan in sicer z vanilijo, pa roibos tudi ni slab. Od sadnih pa borovnica, jagoda z vanilijo, winter time in magic moments. lp dvojčica
Pozdravljene! Čisto slučajno sem prejle odprla tole dieto, pa vidim da je dvojčica vprašala kje smo se nekatere izgubile. Odkrito priznam, da nisem sem gor(na ločevalni forum) pogledala že od nov ali del. Zakaj? Nov. je bila pri nas norišnica. Doma imamo podjetje, dodatno pa še bife. Ena od natakaric se je ponesrečila v prom.nesreči, bila je odsotna štiri tedne, ravno takrat pa še moža ni bilo 10 dni doma. Si lahko predstavljate, kako sem usklajevala delo za šankom, nujna dela iz mojega rednega dela, popoldansko udejstvovanje otroka, mojo aerobiko. Skratka res ni bilo nobene možnosti za držanje te diete. Decembra je pa pri nas tudi noro, dva vikenda dve inventuri, en vikend naša fešta, še dobro da s poslovnimi partnerji hodi na prednovoletne večerje samo mož. Za piko na i pa še božični prazniki, pa novoletni prazniki. Skratka, sedaj sem že prišla na stari tir, vmes so mi ostale tri kile. Na KUL SLO sem pa samo občasno pogledala redne forume, parkrat tudi prosila za nasvete. Tako na hitro sem povedala bistvo, zdaj bo pa treba novim zmagam naproti. Pomagala si bom z obiskovanjem Hypoxi terapij (ravno zjutraj sem se prijavila). Pa za novoletne praznike sem prvič v življenju obiskala savno in sem zelo navdušena. Sedaj se bo izteklo obdobje aerobike in pilatesa, pa se bom ponovno prijavila, ker mi oboje res zelo zelo paše (se res fajn preznojimo). Drugače se pa še vedno držim: samo sadje dopoldan, ostalo pa več ali manj po ločevalno. Lepo mi bodite, za nazaj nisem nič brala, ker enostavno nimam časa! ann
Dober dan Pa sem tu še jaz.Vsoboto ni bilo nikjer nobene,ko sem imela jaz čas čvekat,včeraj pa dopoldan služba,popoldan pa je imel sine na obisku sošolca in kar dve sošolki,pa so se do zvečer zaprli v sobo in nisem imela vstopa. Da vi vidite to vreščanje........sem že kar mal pozabila kako je ko odraščaš in te začne tud metat..... Sicer pa je danes moj dan Š in sem jedla riž z zelenjavno omako. Zdaj pa res mora biti konec grehov sicer za poletje ne bom rabila novih kopalk,pa sem si že zbrala kakšne bi rada imela sam da bodo manjše. darja-
Dvojčica, najlepša hvala za tvoj odgovor . Bom šla kar danes iskat čaj, ki praviš, da je najboljši. Vode sem že tako polna, da mi že kar ne gre več "dol". Imam OH dan. Za kosilo bom jedla špagete z gobicami in zeleno solato, za večerjo pa košček bananine in ledene tortice. Danes imam še tečaj angleščine, po tečaju pa bom šla še delat za kakšni 2 urici. Tako, da bom pokurila vsaj nekaj kalorij od tortic . Ukreniti bi morala tudi nekaj glede telovadbe, samo sem čisti antitalent za to . ...mogoče še to pride.... Lepo se še imejte danes! Naeema
Spet sem dobila par minut,da grem lahko na računalnik,zato vam moram povedat,da že dolgo nisem bila tako lačna kot sem danes,kar ne vem kaj mi je.Zdajle sem spila en velik kozarec kambuče(baje zelo zdrava pijača),ampak o učinkih vam ne morem govorit,ker jo enostavno pozabim pit. Shranjena mora bit v hladilniku,če bi mi stala na pultu,da bi jo že vidla in potem tudi bolj pogosto pila.. Najbolje da se grem napit vode ali čaja........če bo užgal.. Lep večer vam želim. Blažkaa kje si se pa ti zgubila?? Naeema,tole je bilo pa že kar težko napisat,kje si pa našla te črke??!!Da ti povem,da tudi jaz ne telovadim(več),imam orbitrek čist prašen.Mogoče bom pa zdajle pobrisala prah,ja kar pametno bi bilo. čao,želim vam lep večer pa da boste tud doma tako tiho,kot ste tule na forumu.. čao belle darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 14. jan 2008 18:34:51 Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 14. jan 2008 18:35:54
da boste lažje spale......jaz lačna. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti