Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ne me zaftrkavat, a je res ni? Pa tok sem se namučla...
Hema sej je............ darja-
Ja jaz se že pol ure odpravljam v telovadnico na orbitrek, pa sploh nimam časa... Pa forum in blog.... nimam časa, ne ne zdej pa grem. Čao se vidmi čez eno uro... Hema
Seveda danes je vikend pa nikjer nobene..... Ne vem kaj ob vikendih počnete,vsaj jaz imam takrat največ časa za pisanje(če pridem do računalnika) Imam sadni dan,pa ne vem kako bo ker sem že pojedla dve jabolki,pa sem še kar lačna...mož je cel dan v službi jaz pa bom šla njabrž mal h tašči,da ji ne bo dolgčas.... darja-
www.smileycentral.com%252F%253Fpar" target="_blank">SmileyCentral.com darja- ker ste tako žalostne... Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. jan 2008 16:55:06
www.smileycentral.com%252F%253Fpar" target="_blank">SmileyCentral.com to sem jaz,ko vklopim naš forum........spret neki novga pa bi kar lepla............ darja-
O, Darja. a ti je malo dolgčas. Sem ravno prišla iz službe, pa me tako križ boli. .. prehitro sem dvignila en zaboj piva, dedec je pa zraven stal in me gledal... Pa saj bo. Malo se bom šla zmigat pa bo. Lubija pa ni doma da bi me masiral... hema
Jutri zjutraj odhajam na 8-dnevno razvajanje - ja, saj se bom nazaj držala pri hrani, pa plavala bom pa... Bodite pridne in delajte grehov Kristalka
Lepo se imej in čimbolj uživaj. (sem ti že v blogu napisala - zdaj znam) Hema
Ojla! Evo tudi mene na tem forumu. Sem ga že kar nekaj časa brala in lahko samo reče: fejst ste. Tako, in sem se končno odločila tudi sama začeti s to dieto. No, začela sem v ponedeljek 7.1.2008, v torek sem imela lunco, v sredo pa nadaljevala. Včeraj sem imela vitaminski dan in sploh ne morem verjeti, da sem ga preživela skoraj brez lakote. Yeeeeeeeeeeee za mene! Pridna bla. ...no ja, verjetno bo krivo tudi to, da sem bila cel dan "leteča" (od 7. zjutraj do 21.30). Danes pa B dan. Jedla pleskavico v Interšparu (ni šlo drugače kot jesti tam, čeprav je hrana tam bljak) , ki ni imela nobenega okusa, pa juhico, solata ni bila dobra in sem jo pustila. Za večerjo pa 2 jajčki "na oko" z malo polike. Če pa so se mi tak luštala. ...bom v bodoče bolj pridna. Kupila sem si dve tortici za ponedeljek, ko imam OH dan. Doma sem ju potisnila čisto na konec vrhnje police v hladilniku, da me slučajno ne bi prememili pred ponedeljkom. Samo možgane je še treba izklopit, da sta tam, pa bo. Aja, pa še nekaj bi vprašala. Kako je to z vitaminskim dnevom... Tukaj sem prebrala, da ta dan jeste tudi zelenjavo, čeprav sem slišala, da bi se naj na ta dan jedlo samo sadje. Kakšno zelenjavo (tudi koruzo in fižol, ki spadata v Š dan)? Kakšno zelenjavo za juhice? Aja, pa še to. Katera hrana je nevtralno živilo (kisla smetana, šampinjoni...)? Še to: katere čaje priporočate? Prosim, kake take, ki so dobrega okusa. Upam, da vas nisem zamorila s temi vprašanji. Uffff.... Hvala že vnaprej za odgovore. No, dosti za danes. Grem v posteljo, ker sem kar utrujena. Lahko nočko punce in se beremo, tipkamo.... Naeema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti