Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Laneno seme imajo tudi v Dm. Pakirano je celo seme in mleto, kar kdo želi. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dušanka,hvala za pomoč vemves
Pozdravljene! Riba - Ribica tiste moje klobasa in vmes ribe niso bile mišljene dobesedno. Če bi bili med smeškoti kosi mesa, bi bili pač verjetno tisti, tako pa so nam podarili klobase. Klobase pa že zelo dolgo nisem jedla, razen hrenovke, od salam pa posebno. Hema, o tistem aparatu, ki ga je danes ogledala tvoja tašča sem jaz že nekajkrat pisala na tem forumu, pa ni bilo nobenega odziva ali vprašanja. Ta parat imam že več mesecev doma in ga vsak dan uporabljam, ter mi zelo zelo koristi pri mojih bolečinah hrbtenice. Res pa je, da na njem raje sedim kot stojim in se s tem izognem zelo učinkoviti masaži stopal. Lenoba pač - ne tale trenutek se postavim nanj - potem pa lahko noč! Se beremo - pozdrav vsem! VERONIKA
Veronika, tudi jaz ga imam in sem ga uporabljala do šena - sedaj ga ne morem, ampak ga bom spet, ko se stanje normalizira. Meni je všeč, dobro se počutim. Jaz stati sicer ne morem, zato pa sedim na stolu pred aparatom in masiram noge. Mi kar dobro dene za moja obrabljena kolenčka. Reče se mu Chi4Life, a ne? Tudi mož ga rad uporablja, on stoje in tudi rad sedi na njem. Pa še prijatelji pridejo in uživajo. No, saj je stal celo premoženje, ga je zato treba koristiti! Lep pozdrav in lahko noč Dušanka
Hojla, mogoče sem že malo pozna z odgovorom za Smile28 glede lanenega semena. Laneno seme je najbogatejši vir Omega 3 maščobnih kislin, če ga zaužijemo zmletega (npr. s kavnim mlinčkom). Za boljšo prebavo pa se zaužije cel z 14-kratno količino vode. Meni osebno namočen v vodi ne paše, tista sluz... jankica
Rožica, ne klonit, glavo pokonci, ker si taka super punca. Daj malo volje je še potrebno pa bo vse OK. Jaca, moja mama je bila operirana na hemeroidih - to sicer ni isto, je pa na istem delu telesa in so ji rekli, da si mora zadnjično odprtino masirati z olivnim oljem, v zadnjično odprtino pa dati maslene svečke. To pomeni, kupiš mala masla - v obliki kockice. Te kockice prepoloviš, oblikuješ v svečkice in daš v hladilnik. Ko jo potrebuješ, jo vzameš in vstaviš. To moraš narediti hitro ker se maslo hitro topi. Pomaga pri mehčanju blata in hladi. Baje, da je potem bolje. Upam, da ti bo tole pomagalo. bonaca
Beba sem iz Kranja. In kar velikokrat zaidem v vaš konec. piši mi na privat pošto pa se zmeniva za "randi" ob kavi. Sam za vikend me ni. Punce leeeep vikend in veselega Martina vam želim! Upam da jutri ne bo preveč mladega vina na sindikalcu. Se beremo v nedeljo, ker me prej zagotovo ne bo, grem pogledat kaj delajo Štajerci! any
Dobro jutro dekleta!!! Berem, da ste nekatere prekinile dieto.Mislim, da ste prav naredile,ker je res brez veze, če zraven grešiš, pa te potlej slaba vest dela nervozno.Kar se tiče prebave je tako, tako!!Če tečem z polnim želodcem, iščem samo grmovje. Zato tečem zjutraj in ni teh problemov, ko še v želodcu nimam nič. Danes smo nekatere sadne, sem mislila slikico jabolko dat na sporočil, pa so ga nam vzeli.Samo član kul. jo sedaj imajo!!Pa nič hudega!!! Lepo preživite dan, čim manj slabe volje!!! Sedajle grem teč, za boljšo voljo!!! Čao,čao!! helena45
Dobro jutro Helena, dobro jutro punce in fantje! Danes pa nič megle - sem zelo vesela. Močno upam, da se ne bo še naknadno naredila, saj že močno pogrešam malo sončka. No Helena, mi pluskoti smo dobili pa še novo , ki prav paše na najin današnji S dan poleg Lep dan želim vsem Dušanka
Veronika, Dušanka, to bo ta aparat. Stane pa tam okoli 200 sit. Tašča se še odloča, ima 5krat možnost iti na "preizkušnjo". pa pravi, da ga bo najbrž kupila, ker ima probleme z hrbtenico. Hvala vama. Danes sobota, jaz pa moram dealt, groza. Ha , danes sem pa jaz na OH, ko ste mi včeraj sline cedile. BOm probala narediti kokosove rezine, iz baze receptov, je tako lepa slikca. Lepo se imejte! Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti