Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Na tem forumu ste pa res krasne punce,ravnokar sem prispela domov vsa zbita po celodnevni službi in prvo seveda prižgala računalnik in ko sem prebrala pohvale in kako spodbujate ena drugo me je utrujenost čisto minila in spet sem polna energije in volje seveda. Jutri se pa tehtam, prvič po enem mesecu............sporočim za koliko kg me je manj. Hema tudi mene je včeraj tako zeblo,da sem mislila,da me bo konc ampak to verjetno paše zraven. Hvala za namig glede čajev,zeleni z vanilijo mora biti verjetno zelo dober. Any prav imaš s skupnimi močmi nam bo uspelo. Lahko noč! Nataša
Skesano se vračam, v postlo me je položila bolezen zaradi katere sem pridobila veličastne tri kilograme v 1tednu. Moja kariera supermanekenke ne bo očitno nikol prišla do realizacije:) Sem se odločila da danes ponovno začnem, vso od začetka, brez soli, mleka se niti ne dotaknem več. Držte pesti, da mi bo uspelo, mislim da me je zadela bivanjska kriza, ena izmed mojih bližnjih sorodnic ima raka, ki je v zadnjem stadiju... Uživajte in pazite nase. evilbananabitch
Pozdravljene. Nesty, kaj je pokazala tehtnica. Te je ubogala, upam da si zadovoljna. Korenzu tudi jaz sem takoooo težko čakala, da se mi zbriše sedmica. Bila je tako trdovratna, da sem mislila, da se je nikoli ne bom znebila. Pa je šla in da se nikdar več ne vrne. Evibananabitch (joj kak nick imaš, se mi skoraj jezik zlomi) upam, da si se pozdravila toliko, da boš lahko nadaljevala z dieto. Pa srečno vsem. Kristalka
Dober dan Kristalka sem kar zadovoljna imam 68 kg se pravi še 8 kg do željene teže. Zdaj bo šlo pa bolj počasi, baje da drugi mesec ne gre prav veliko kil dol. Ti imaš izkušnje s to dieto a mi lahko poveš koliko kg si zgubila drugi in tretji mesec me kar malo skrbi,da ne bo šlo 8 kg dol. Evilbananabitch držim pesti,da ti bo tokrat uspelo. Lep dan Nataša
Nesty, glede na težo, ki jo imaš, res malo dvomim, da boš v naslednjih dveh mesecih izgubila še 8 kg. Po mojih in tudi izkušnjah drugih, se v drugem mesecu kar malo ustavi, potem v tretjem pa spet gre. Jaz sem izgubila v prvem 6, v 2. in 3. pa po tri. Res pa je, da ne telovadim načrtno, tu pa tam kakšen pohod na bližnji hrib, to je pa tudi vse. Četudi izgubiš do konca 1. kroga recimo še 6 kg, greš za eno obdobje na vzdrževanje, ki je dosti lažje, izgubiš še 3 kg in si na konju. Itak si boš po končani dieti morala omisliti nek način prehranjevanja, ki bo podoben dieti le mamoo manj strog, če ne, se boj jo-jo učinka. Kristalka
Dons ni moj dan. Spet sm se nažrla usega. Jutr res začnem? Zares molim, da mi bo uspel. evilbananabitch
Evilbananabitch, nič hudga, za danes naj ti še bo, ker si komaj po bolezni, ampak jutri lepo stopi na vago, poglej koliko imaš (upam da te bo streznila), in nadaljuj kjer si končala. Lepo prosim, ne vrečt puške v koruzo, spomni se na nas, ki mislimo nate in vemo, da ti bo uspelo. Kristalka, tebe pa bi prosila da nam zaupaš kako neguješ svojo kožo. Jaz čedalje bolj opažam, da se staram in da nimam več take kože kot včasih. ann
Haj! No Eva pa ja ne boš obupala! Jutri res začni potem bo pa vedno lažje! Držim pesti da ne odnehaš. any
Nesti, čestitke. V enem mesecu si izgubila 7 kg. To je zelo lep uspeh. (Predstavljaj si koliko je 7 kg mesa pri mesarju[;).) Eva, vzemi se v roke in si reci: zdaj je pa dovolj, imam se rada, sebi in svetu bom dokazala, da sem karakter. Tu te bomo podpirale. Saj smo vse na istem...Pogum. Ja ,Ann na koži se pa hujšanje kar pozna, predvsem nam, ki smo že v tistih letih,ko opazimo in štejemo vsako gubico. Po mojih izkušnjah je najbolje za kožo šport, gibanje na zraku ter tuširanje izmenično z mrzlo in toplo vodo. Kar se pa anticelulitnih krem tiče jih pa ne uporabljam. Razen mleka za telo, ki ga pa vsak večer kar močno utiram v kožo, predvsem tam kjer mi zdaj "kaj dol visi". Vsak dan mlajše pač ne moremo biti.. Lep pozdrav Hema ps: Jutri pa moja omiljena jed- Kisla repa, njami!!
Punce, hvala za podporo. Mislm, da sem se zdaj psihično povsem pripravla, me je še mlajša 14-letna sestra mal "zmasirala". Jutri dan 1, jogurt. Upam, da mi bo uspel še na kakšen sprehod za kakšno urco ali dve, s tekom mi še ne bo uspelo začeti (ali pač?). Vsekakor pa se vam javim, ob vseh kriznih in nekriznih momentih, mam bolniško do konca tedna časa pa na pretek. Ponosna sem na vas, pa še enkrat hvala za vse spodbudne besede. Mora mi uspeti. evilbananabitch

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti