Skutna pita
Bravo, klavdijaB!! In kako se počutiš danes?
Tudi jaz sem 100% izpeljala lunin post, tako lepo se mi je vse izšlo. V soboto dopoldan sem šla po nakupih, za kosilo je bilo sadje, od 14ih naprej pa pijača - včeraj pozno popoldan smo imeli piknik, pojedla sem čisto malo mesa in zelenjave in veliko vode. Danes mi je pokazala tehtnica 2 kg manj, realno stanje se bo pokazalo jutri. Sem se pa danes odločila, da bom kar na sadju in zelenjavi; tudi je tako vroče, da bo to še najlažje. Pa še sama sem doma tri dni, tako da lahko resna kuha odpade.
KlavdijaB, ali si ti zdaj že na vzdrževanju? Stanka, kar dobro si tole speljela! Dopust zna biti poln pasti - sladoledi, sladice, kakšna pijačica...
Darja2, sem vesela, da si se oglasila. Sem te že pogrešala, ko sva že ravno skupaj začeli. Sem si kar mislila, da si polno zaposlena, vidim pa, de se dobro držiš.
Te dni bo zelo vroče - mislite, da nam bo v pomoč, pri kurjenju kalorij:)? Veliko tekočine, počitek in lep teden vam želim!
darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 16. jul 2007 12:33:41Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Biskvit s slivami