Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jelenckova, Nutella torta je takooooo dobra da je skoraj nemogoče samo pri enem kosu ostat, tako da si pametno naredila. Danes sem se tudi vagala (ponedeljek je pri meni dan za to) in po osmih dneh diete imam 2,5 kg manj. Vem da je to samo voda, občutek je pa vseeno super. tejčica
Jeeee, čestitke! Jaz pa ne vem, koliko sem shujšala, kako kilo že, več pa ne. Sem se prvič zvagala šele v petek. Danes tudi jaz jem ribice, no, nekaj morskega pač. Jelenckova
Jaz imam danes OH dan. Najprej bo melona, za kosilo makarončki z gobicami in solatka, večerja pa sladkoooo! Imam preveč idej za večerjo, pa se še nisem odločila kaj bom jedla, ker če vse kar se mi lušta... tejčica
Tudi jaz OH dan, grešim na velikoooo! Sem pojedla že 3 mafine Mi jih je prinesla prijateljica, pa so tako dobri, pa še nobenega nimam, da bi mi jih pomagu jest Jelenckova
Jelenckova, saj še ni čas za večerjo! tejčica
Joj, sej vem. Grozna sem,... Če so pa dobri,...jutri bom bolj pridna. Jelenckova
En nasvet: na sadni dan nikakor ne it v trgovino! Ker bote zelo boge, kot jaz danes,....sem skor umrla:) Nič nisem smela pojest tistega kar sem prinesla domov. Jelenckova

Jelenckova... to pride pa od tega, če poješ preveč mafinov...

Kar nekam mirno je tule gor, nekaj podobnega je tudi pri meni... Pridno ločujem pri obrokih, jutri bom imela sadni dan, v soboto je luna - odločila sem se za vodni dan. Ali se mi katera pridruži? Kristalka?

Današnji dan se je začel zelo zgodaj, bil je naporen, zato samo še lahko noč in lep jutrišnji dan!

Lp

darkad
Še en sadni dan je uspešno za mano, že tretji. Lubenice sem danes tolk pojedla, da je nekaj časa videt ne smem. No, na koncu jo bom pa jutri za zajtrk jedla. Za kosilo jutri pa mesek, al pa sataraž, al pa sir...težka bo ta odločitev. Jelenckova, jaz sem šla v trgovino samo po sadje, je pa doma vseeno toooliko mamljivih, slastnih, prepovedanih reči, da glava peče. Ampak saj vemo zakaj ne smemo! Darkad, jaz v soboto ne bom na vodi, ker po izkušnjah potem dva dni samo grešim. Grem raje kar po redu. Nočko. tejčica

Tejčica, bravo! Tudi jaz sem pojedla veliko lubenic v tem tednu - kaj češ, čas je tak, da so na voljo. Če naletim na kakšno res dobro pa ne morem nehati...

Za vodni dan sem mislila na kakšno, ki je že na vzdrževanju, ve, ki ste še "na dieti" se kar držite svojega vrstnega reda. Iz iskušenj vem, da ni dobro delati nekaj po svoje, ti čisto zmeša ritem. 

Zjutraj sem odtekla 5 km, bolj počasi, je bilo tako lepo jutro. Ne morem vam povedati, kako me tele jutranje "seanse" napolnijo z energijo. Danes bo sicer bolj umirjen dan, jutri grem pa malo pogledati za novo garderobo - za to pa potrebujem veliiiko energije:)

Lep dan in lp

darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti