Rezanci Barilla s slanino in gobami
Jelenckova![]()
![]()
![]()
![]()
... to pride pa od tega, če poješ preveč mafinov...
Kar nekam mirno je tule gor, nekaj podobnega je tudi pri meni... Pridno ločujem pri obrokih, jutri bom imela sadni dan, v soboto je luna - odločila sem se za vodni dan. Ali se mi katera pridruži? Kristalka?
Današnji dan se je začel zelo zgodaj, bil je naporen, zato samo še lahko noč in lep jutrišnji dan!
Lp
darkad
Tejčica, bravo! Tudi jaz sem pojedla veliko lubenic v tem tednu - kaj češ, čas je tak, da so na voljo. Če naletim na kakšno res dobro pa ne morem nehati...
Za vodni dan sem mislila na kakšno, ki je že na vzdrževanju, ve, ki ste še "na dieti" se kar držite svojega vrstnega reda. Iz iskušenj vem, da ni dobro delati nekaj po svoje, ti čisto zmeša ritem.
Zjutraj sem odtekla 5 km, bolj počasi, je bilo tako lepo jutro. Ne morem vam povedati, kako me tele jutranje "seanse" napolnijo z energijo. Danes bo sicer bolj umirjen dan, jutri grem pa malo pogledati za novo garderobo - za to pa potrebujem veliiiko energije:)
Lep dan in lp
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Poširane hruške