Hojla!
Javlja se vam še čisto morska rožica!
Punce,kako kaj?
Sonček greje,kalorije šteje!
Moki,pozdravljena!Čestitke,da ti takole usoeva,res si faca,ni kaj!
Ann,opa,opa,ne ga lomit,hitro enga sadnega,preden bo........
Kristalka,tudi tebi čestitke,le tako naprej!
Jelenckova,tri kile maš preveč,pa greš na ločevalno.No,ja,jaz ne vem!Sicer si zdaj z dieto hvala bogu končala.Mogoče bi morala namesto na dieto malo pomisliti na zdravo prehranjevanje in pravilno kombiniranje.
V avgustovski številki revije Smrklja imaš na dveh straneh lepo opisano,kakšno je pravilno prehranjevanje(seveda ni tu nič ločevanja,ampak zate so mogoče najbolj pomembni zajtrki)!
Primer:
zajtrk-jabolko+banana ali sadje po želji,dve žlici ovsenih kosmičev,1,5 dl navadnega jogurta
dopoldanska malica-sadje ali sadni jogurt
kosilo-100g polnozrnatih testenin,tuna,česen,paradižnikova solata,kumarice v solati
večerja-solata iz paradižnika,paprike,zelene solate z kockami nemastnega sira.
Tako nekako.Če je sila,si lahko privoščiš še popoldansko malico,spet kakšen jogurt ali sadje.
Finka,dokler dojiš,kar pozabi na diete,lahko pa vseeno paziš malce na prehrano.
Glede na to,da dojiš,se mi zdi,da si res kar malo pretiravala z hrano,kajti če bi se prehranjevala po pameti,zraven pa spila še veliko tekočine,bi morala celo shujšati.
Ampak moje izkušnje so takšne,da so mi vedno govorili,da moram veliko jest,da bom imela mleko.Pa sem jedla in jedla in se redila in redila.
Oj,ko bi takrat vedela o prehranjevanju toliko,kot vem o tem danes....
V glavnem,finka,izogibaj se sladkarijam in preveč mastnim jedem,jej raje rjav riž in polnozrnate testenine,veliko zelenjave,pij veliko vode in nesladkanega čaja (komarčkovega),pa boš videla da se boš" počutila veliko bolje.
Punce,mejte se lepo!
Naj vsak dan bo s soncem obsijan 

Jabolčne kremšnite