Dobro jutro, rožice !
Včeraj je bil tudi zame zelo zoprn dan. Bila sem na Igu na enem seminarju, kjer so imeli tako zoprne stole za sedet, da mi je hrbtenica skoraj razpadla. Pa toliko časa so nas "morili" !
No, zvečer je bilo pa lepo, ker je imel moj velikan 17.roj.dan in smo šli na večerjo. Sem bila pridna in nič grešila. Sem se tako najedla gobove juhe, purana in solate, da za sladico, ki me je ves večer zelo mikala ( orehove palačinke), niti slučajno ni bilo prostora.
Vidim, da se marsikaj dogaja tule.
Marjetka cvetka, mislim, da imaš prav. 3 meseci diete niso tako enostavni, kot si mislimo, za telo pa sploh ne. In pri tebi je bilo res malo prehitro od enega do drugega kroga. Je boljše imeti sedaj malo daljšo pavzo, potem pa spet. Samo bodi pa pametna, pa ga ne sračkaj preveč, da se ti ne bo nabralo preveč kil, da boš potem z novim krogom morala klestiti te, namesto nove. Pa saj veš, kaj ti sploh govorim.
Encijan, mislim, da je pri tebi velik problem tvoja služba in čas, ko prihajaš domov. Saj nimaš možnosti normalnega prehranjevanja in razporeditve obrokov. In ko prevoziš to zoprno pot iz Lj domov, moraš ja biti sesuta in potem gre marsikaj drugače, kot bi sicer. Samo si trmasta in ti bo že ratalo. Niti slučajno ne dvomim. Veš, se duša in telo malo naveličata vseh teh silnih zapovedi, kdaj, kaj in koliko jesti in čisto normalno je, da je vsak ponovni krog težji.
Rmeli, vsaka ti čast za odločitev in ti bomo pomagale, koliko se bo le dalo.
Veronika, glavno, da so našli, kaj je narobe in brez skrbi, da bodo poskrbeli zate. Držim pesti, da ne bo preveč hudo. Pa saj veš, da smo ženske zelo trdožive in da vse prenesemo.
Dušanka, kako lepo je brati, da je tvoja noga končno boljša in da vsaj bolečin nimaš. Vse drugo pa bo tudi, boš videli. Saj si ja borka !
Punce, kje najdete te luštkane smeškote ?
Zdaj pa moram delati. Me nekaj računalnik zeza, upam, da ne bo "zružil".
marjanca45