Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdravo Rožica! Hvala ti na komplimentu, jih nisem navajena, moram pa povedati, da po dieti kar dežujejo. Ne opravičuj se, samo enkrat sem vprašala. Stara pa sem 21 let. Lp saby
Hojla dekleta ! Ja lep večer ni kaj. Po dolgem času mi je uspel popoln sadni dan. Sem kar malo ponosna nase. Upam da me bo jutri zjutraj tehtnica nagradila s kakšne pol kile manj. Beba jaz sem tudi Gorenjka! Iz katerega konca pa prihajaš? Bi se mogoče lahko kdaj dobile! any
Hojla! Punce, jaz se danes tak dobr počutim. Imela sem beljakovinsko kosilo in škrobno večerjo.In nč nisem grešila. Ste opazile,da imamo nove smeškote! ! Ha,ha! Dušanka,ti le kar pridno nadaljuj.Veš,men je bil tale tretji krog mal preveč hitro.Od začetka je bilo kar super,pol me je pa preveč zamorilo.Pa še ta zdravila in vse skupaj. Any,čestitke za uspešen sadni dan.Men ti sadni dnevi tud delajo probleme,očitno sem se sadja preobjedla,zelenjava mi pa ne diši preveč.Ja v kombinaciji z mesom je super,kar takole sama mi pa bolj težko gre dol. Sej res,koliko novih obrazov v albumu,sej ste same super punce. Hvala Bogu,da so izumli internet,da spoznavam takšne čudovite ljudi. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Bom še enkrat malo positnarila.Nič mi ni jasno,kaj je ta 3MD,pa krog.Vem samo,da hujate.Prosim za pomoč. Saša vemves
Dobro jutro dekleta! Kje ste ta zgodnje - Helena45, Rmeli, Hema itd. - pri nas danes ni tako hude megle, vsaj sedajle ne, da bi se mogle izgubiti. Včeraj je pa bila huda, da je kaj. Helena, Hema, Goga (?), danes imamo OH dan, a ne? Za Gogo nisem prepričana, mislim, da nam je z vodnim dnem ušla. Jaz bom danes naredila za pokušino polentno pico z zelenjavo in gobicami za mene, za dragega bom pa tuno gor naložila - se je strinjal. Upam, da nama bo všeč - bom poročala. Vemves, to je trimesečna dieta - delaš jo 90 dni, potem samo vzdržuješ težo, pa drugi krog spet 90 dni itd. Ene so tako pridne, da so že v tretjem krogu, jaz sem šele začetnica v drugem mesecu prvega kroga - pa kar nekako gre. Tudi izgubila sem že nekaj. Če želiš kaj več izvedeti o tej dieti, preberi na forumu Ločevanje živil od 1. do 5. dela, ker pa je to ogromno branja (prišparaj za dolge zimske večere), pojdi na www.mojplanet.com/dieta/ in tam boš vse izvedela - na levi strani klikni na "prehranjevalni ciklus" in na nekaj straneh je dokaj natančen opis diete. Dobrodošla, če se nam pridružiš, več ko nas bo, bolj bomo podpirale ena drugo in upam tudi uspevale s hujšanjem. Vsem želim lep dan, vam, ki niste v kotlinah, pa obilo sonca - pri nas v LJ bo verjetno spet cel dan megla Dušanka
Dobro jutro dekleta!! Danes sem malo pozna, pa sigurna!!Ja Dušanka danes pade sladica zvečer.Sedajle grem svojemu prijatelju zobozdravniku.V službo grem popoldan, če bom imela potem kaj časa, se vam oglasim.Moram vas tudi prebrat, ker ste zelo veliko napisale. Lep dan vam želim!! Čao,čao! helena45
Dobro jutro! Evo mene, Dušanka, veš danes sem jaz na škrobu ker sem v sredo imela vodni dan, ki mi je celo uspel, tako da sem zdaj za en dan za vami. Bom jedla kar krompir.Si mi pa dala idejo za jutri. Hvala.Bom polento že danes skuhala in potem jo jutri samo obložila z zelenjavo in malo v pečico, njam. Helena, a imaš spet probleme z čarovnalnikom. Marjetka cvetka, če ti tako bolj paše,delaj tako, ker je brezveze da nekaj mučiš telo brez učinka. Sicer pa tudi sama vidiš, da se dobro počutiš Any, čestitke za uspeli sadni dan, Tak dan ti kar da zalet, kajne.
Aha Hema, sem te izgleda zamenjala z Gogo - torej ti si nam ušla (ali pa mi tebi), Goga pa je najbrž še z nami. Ja ja Helena, bo sladica zvečer, se bomo že kaj spomnili, a ne? Pa stisni zobe pri zobozdravniku in odpri usta. Boš videla, da bo vse v redu. Potem se pa le javi, ko prideš domov. Sem pa nekaj opazila: Hema in Helena sta Marsovki Pa sem ves čas mislila, da sta punčki Sedajle pa malo do polente. Lepo se imejte Dušanka
Dobro jutro, rožice ! Včeraj je bil tudi zame zelo zoprn dan. Bila sem na Igu na enem seminarju, kjer so imeli tako zoprne stole za sedet, da mi je hrbtenica skoraj razpadla. Pa toliko časa so nas "morili" ! No, zvečer je bilo pa lepo, ker je imel moj velikan 17.roj.dan in smo šli na večerjo. Sem bila pridna in nič grešila. Sem se tako najedla gobove juhe, purana in solate, da za sladico, ki me je ves večer zelo mikala ( orehove palačinke), niti slučajno ni bilo prostora. Vidim, da se marsikaj dogaja tule. Marjetka cvetka, mislim, da imaš prav. 3 meseci diete niso tako enostavni, kot si mislimo, za telo pa sploh ne. In pri tebi je bilo res malo prehitro od enega do drugega kroga. Je boljše imeti sedaj malo daljšo pavzo, potem pa spet. Samo bodi pa pametna, pa ga ne sračkaj preveč, da se ti ne bo nabralo preveč kil, da boš potem z novim krogom morala klestiti te, namesto nove. Pa saj veš, kaj ti sploh govorim. Encijan, mislim, da je pri tebi velik problem tvoja služba in čas, ko prihajaš domov. Saj nimaš možnosti normalnega prehranjevanja in razporeditve obrokov. In ko prevoziš to zoprno pot iz Lj domov, moraš ja biti sesuta in potem gre marsikaj drugače, kot bi sicer. Samo si trmasta in ti bo že ratalo. Niti slučajno ne dvomim. Veš, se duša in telo malo naveličata vseh teh silnih zapovedi, kdaj, kaj in koliko jesti in čisto normalno je, da je vsak ponovni krog težji. Rmeli, vsaka ti čast za odločitev in ti bomo pomagale, koliko se bo le dalo. Veronika, glavno, da so našli, kaj je narobe in brez skrbi, da bodo poskrbeli zate. Držim pesti, da ne bo preveč hudo. Pa saj veš, da smo ženske zelo trdožive in da vse prenesemo. Dušanka, kako lepo je brati, da je tvoja noga končno boljša in da vsaj bolečin nimaš. Vse drugo pa bo tudi, boš videli. Saj si ja borka ! Punce, kje najdete te luštkane smeškote ? Zdaj pa moram delati. Me nekaj računalnik zeza, upam, da ne bo "zružil". marjanca45
Jutro, punce tako sem povožena, da bi šla najraje domov spat. Boli me glava, teče iz oči,nosu, morala pa na psu. Poskušam z neko kombinacijo diete, pa kar nikamor ne pridem. Hvalabogu, da je vsaj vikend. Pa še pralni stroj mi je crknil. Ko krene, krene. Lp, Robida

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti