Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Za te tehtnice pravijo, da niso najbolj zanesljive pri merjenju maščob in vode v organizmu. Ampak občutek je dober, ko vidiš, da se maščobe premikajo navzdol. In natančnost gor ali dol, vsaj vidiš, da napreduješ. In tako so ti v močno moralno podporo! Meni pomaga. Glede vrednosti pa ne skrbi - tehtnici je priložena mala tiskana knjižica, v kateri najdeš vse podatke! LP, Stanka
Najlepša hvala. Morda bo nova tehtnica bolj prijazna kot moja stara. rafaella
vidim, da ste vse ful pridne. razpišete pa se po vikendu. meni še kar lepo gre. zadnje čase kar ponavljam jedilnike. najprej ribe na žaru pol krompirjeva solata pa testenine na koncu pa goro sadja. to je moj jedilnik zadnja dva tedna, pa mi še zmeraj paše. za tehtnico pa bom tak rekla. mam eno tako, ki meri maščobe pa si nisma v najboljših odnosih. meni kaže vedno več maščob (ne manj!), čeprav vem da mam zdaj več mišic. si bom mogla eno tako nabavit, ko meri maščobo in mišice. ma kera tako?
Za mano sta že dva jabolka, čaka me škrobni dan. Krompirjeva solata bo verjetno kar OK? Mora biti, ker imam krompir že kuhan . Drugače se pa dobro počutim, nič nisem lačna. Le včeraj popoldne je bil predolg premor med kosilom in večerjo. Kosilo ob 12., večerja ob 20. Imate idejo, kako premostiti to časovno razliko? Ne morem pa drugače, ker je vmes služba. LP, Stanka
Hvala za čestitke in vzpodbudne besede. Zdaj imam res namen ločevat ampak sigurno kdaj ne bo variante-beri: rojstni dnevi,... Lep dan vsem kokos
Ej, kako so me šele včeraj popoldne začele bolet noge -bodelni in stegna in roke (od palic), danes se pa samo še stopnjuje, komaj grem po štengah. Zdaj se pa vidi, da nimam nič kondicije. Ojoj kolk imam še dela pred sabo, ampak se ne dam. Včeraj sem šla lepo svoj krog, točno eno uro od 8 do 9 zvečer, mislim da je ene 6 km. Danes sem se tudi prvič najedla naših jagod (do zdaj jih je bilo bolj malo in sem dala prednost otroku in možu), tako so sladke in rdeče. Komaj že čakam, da dobim tisto napravo za oblikovanje nog in zadnjice (Leg Magic), baje se čaka najmanj tri tedne. Pozabila sem še povedat, da cca en teden že jem tisti čistilni pripravek iz aloje in medu, ki mi ga je naredila tista gospa, ki sem jo že večkrat omenila, po receptu enega brazilskega patra (prebrala sem si tudi na Hrovatin exotika). Ko pojem cel kozarec, bom poročala. Lepo se imejte, veliko uspeha želim prav vsem. ann
Ojla vsem. Čeprav se še vedno ne morem pripraviti, da bi se striktno držala "vaše" diete, pa redno berem tale forum. Vedno najdem kaj koristnega in uporabnega. Od čiščenja ustne votline s grgranjem propolisa, do čiščenja jeter... Moram napisat, da sem terapijo opravila, sicer v malo zmanjšani dozi grenke soli, ker me je bilo malo strah, kako bo stvar delovala. Počutila sem se super, lahko .... Cel teden sem imela potem normalno prebavo. Sedaj je mimo že 14 dni in mislim, da bom zadevo ponovila. Trenutno pa me zanima, katera je tista gospa, ki je ANN pripravila čistilni pripravek iz aloe in medu? Članek sem si že prebrala in stvar je zanimiva. Lep pozdrav... nash
Dobro jutro! Nash, tudi jaz mislim takoj ko pojem ves kozarec pripravka iz aloje in medu (poje se trikrat po eno žlico pred jedjo) opraviti očiščevanje jeter, ker je popolnoma enostavno. Gospa, ki mi je pripravila ta pripravek živi en km stran od mene. Pravi, da pripravlja te pripravke za eno dohtarco, ki zdravi svoje paciente po ajurvedi. Drugače je rekla, da že 10 let živi zdravo, sedaj je pa na čakanju in ima še več časa. Jo bom vprašala, če ima kaj viška. Drugače še nisem mislila pisat o počutju po pojedenem pol kozarcu, vendar ko si že vprašala, ti lahko povem, da komaj čakam, da pride ura, da pojem tisto žlico, ker kar čutim kako mi pomaga, že kmalu po jemanju sem začutila kako me "trga" v spodnjem delu trebuha. Pojavil se je nek rjavkast izcedek.Tudi urin je drugačen, iz začetka je bil tako urin kot blato zelo neprijetnega vonja, sedaj ne več toliko. Jaz se moram kar zanimat za preventivo pred rakom, saj je bila moja sestra pri mojih letih že oprerirana na rodilih. Nash, vidim da se zanimaš za naravne stvari, pa ti povem še, da si preberi še o orehovem olju, ki je najboljše sredstvo za obnovo kože ali za sončenje. Koža je tako lepo rjava, nič se ne lušči. ann
Še to, ravno o tebi sem zadnjič enkrat premišljala, oz o takih, ki imate samo par kg viška. Brez zveze, da se obremenjujete z ločevanjem, čimmanj komplicirajte, vi lahko samo izpustite večerjo, omejite kruh in sladkarije, namesto sladkih pijač pa pijte samo vodo, ob kakšnih naporih še kaj drugega, pa ste zmagali. Mistlim, da je to ločevanje bolj za take kot sem jaz, ki imamo par deset kil viška, da nas nauči reda. ann
Živjo! Danes imam OH dan. Privoščila si bom pizzo (menda lahko samo s kečapom - dodajate ve še kaj drugega?). Zvečer pa še ne vem. Po trenutnem nadihu in luštah. LP, Stanka Sporočilo je spremenil(a) stanka dne 23. maj 2007 07:56:56

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti