Dobro jutro!
Nash, tudi jaz mislim takoj ko pojem ves kozarec pripravka iz aloje in medu (poje se trikrat po eno žlico pred jedjo) opraviti očiščevanje jeter, ker je popolnoma enostavno.
Gospa, ki mi je pripravila ta pripravek živi en km stran od mene. Pravi, da pripravlja te pripravke za eno dohtarco, ki zdravi svoje paciente po ajurvedi. Drugače je rekla, da že 10 let živi zdravo, sedaj je pa na čakanju in ima še več časa. Jo bom vprašala, če ima kaj viška.
Drugače še nisem mislila pisat o počutju po pojedenem pol kozarcu, vendar ko si že vprašala, ti lahko povem, da komaj čakam, da pride ura, da pojem tisto žlico, ker kar čutim kako mi pomaga, že kmalu po jemanju sem začutila kako me "trga" v spodnjem delu trebuha. Pojavil se je nek rjavkast izcedek.Tudi urin je drugačen, iz začetka je bil tako urin kot blato zelo neprijetnega vonja, sedaj ne več toliko. Jaz se moram kar zanimat za preventivo pred rakom, saj je bila moja sestra pri mojih letih že oprerirana na rodilih.
Nash, vidim da se zanimaš za naravne stvari, pa ti povem še, da si preberi še o orehovem olju, ki je najboljše sredstvo za obnovo kože ali za sončenje. Koža je tako lepo rjava, nič se ne lušči.
ann