Ločevanje živil 90. dni - 5. del

KlavdijaB, mislim, da čičerika spada pod škrob. Kokos čestitam. A boš sedaj šla v 3 mesece vzdrževanja? Kristalka
Hojla! Kokos,čestitke!Lepa številka,ni kaj. Zdaj pa le pazi,kako bo naprej,da ti kile spet ne zdivjajo,saj veš,kaj potem sledi,trdovratno odpravljane odvečnih kilogramov,kar je iz kroga v krog težje. Čičerka seveda spada pod škrob. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
saj sem čičeriko jedla pod škrob, potem pa sem nekje prebrala, da vsebuje veliko beljakovin in me je malce zmedlo. Danes pa končno OH dan . Sedaj na vzdrževanju je bolj žalostno, ker je OH vsakih 6 dni in ne več na vsake 4. Pa lep dan, Klavdija
Jaz sem pa mislila, da je vzdrževanje isto kot sedaj, samo da je dvakrat sadje. Ups, pol se pravi da sploh ne vem, kako naj delam od nedelje naprej. Bom mogla mal knjigo v roke vzet, še dobr, da sem si obe kupila. Drugač se pa super počutim, zadnje čase opažam, da sta mi modrc in gate nekam ohlapna, komaj čakam da si grem kupit normalne, spodobne "hlačice". Špehec se kar lepo topi, prsti na rokah so čedalje bolj normalni (morda enkrat celo snamem prstan, ki ne gre dol že nekaj let), noge so čedalje lepše, tudi roke-zgornji del, špehec pod pasko tudi počasi izginja, da ne omenjam trebuh, ali pa obraz, vrat, vsepovsod špehec počasi izginja, prav po takšnem redu kot se je nabiral. Ni kaj, 18 kg je moglo nekje bit. Pridno nabiram kondicijo, v nedeljo bi šli radi s prijatli na Golico. Enkrat sem že bila, v mladih letih, tako da vem da je kar lep vzpon. Lepo se imejte, jaz sem zelo srečna, da sem "odkrila" to dieto, tudi drugim želim, da vam uspe. Kako lepše zdaj skrbim zase, grem pravočasno k frizerju,.............................. ann
Ravno prej sem prebrala prispevek od Vendeline Jr. o evroviziji. Isto velja za nas, ki hujšamo. Močno moramo verjet, da nam bo uspelo. Če že vnaprej dvomimo o uspehu, potem uspeha res ne bo. To še kako drži. "Što se mora, nije težko" so včasih rekli v vojski. ann
ann, nekje na mojplanet.si sem prebrala da si na vzdrževanju dnevi sledijo B, Š, Š, B, OH, S. Saj če se motim, me naj katera popravi. klavdija
Hojla! Kar se tiče vzdrževanja,si tako sledijo kosila(B,Š,Š,B),za večerjo pa ni nujno,da ješ hrano iz iste skupine ,kot za kosilo. Če naprimer imamo B kosilo,lahko jemo za večerjo B ali Š ali OH(pa ne sladice) ali S. Pred sadnim dnem pa imamo vedno OH dan,kot ga poznami iz prvega trimesečja,kar pomeni,da si privoščimo sladko večerjo. Torej še enkrat-B,Š,Š,B kosilo,večerja po izbiri,potem OH(sladka večerja) in S. Veliko uspeha pri vzdrževanju! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Iščem in iščem kakšen shujševalni forum, pa nikakor ne najdem takega, ki bi mi bil všeč. In kje ga najdem? Prav na strani, na katero zadnje čase zaradi svojega velikega apetita sploh ne upam pogledat, ker so recepti in slike preveč mamljivi in vabljivi. Tudi sama hujšam po sistemu ločevanja, vendar ne po pravilih 90. dnevne ločevalne diete, ki pa jo dobro poznam. Hočem reči, da se ne držim zaporedja dni, temveč pazim le na to, da v vsakem obroku pravilno kombiniram in da obroki niso preobilni. Nisem se odličila za pravila 90. dnevne diete, ker me malce moti, da je na jedilniku zelo malo beljakovin. Le-te organizem ob pomanjkanju črpa iz mišic in tega si res ne želim. Vsekakor pa nameravam prav vsakogar pri dieti spodbujat, ne glede na moje mnenje. Upam, da me kjub temu sprejmete medse. Hujšam približno tri tedne in to sedaj mi je uspelo sklatit 5 kg. Še kakšnih 15, pa sem zmagala! rafaella
Zdravo, pridne in disciplinirane "shujševalke". Jaz sem se kakih 10 dni pridno držala ločevalne diete, sedaj pa me daje PMS in že 2 dni grešim, da se kar iskre krešejo. Dajte me mal okregat, ker to res ne pelje nikamor, a se ne morem skulirat. Moj cilj je zamenjat cifre 7 in 5. Vem, da mi v enem krogu ne bo uspelo, a če zgubim 10 kg, bom dosegla cilj. Kako je uspelo vam? Kaj napišite in se pohvalite ali potožite, da bo tudi meni lažje. Rosanna
Ja, zdaj tudi jaz lahko rečem, še kakšnih 15 kil, pa sem zmagala. Če bi prišla do 80 kil (višina 170), bi lahko nosila konf.št. 42 ali celo 40, in to bi bilo zame super (če mi bo šlo s tako lahkoto kot te tri mesece, mogoče do 75-78 kg, manj pa ne, ker imam močne kosti in ne maram izgledat preveč "kumrna"). Vendar po izjavah drugih sodeč, grejo kile vse težje dol. Malo računam, da je najtoplejši letni čas še ves pred mano, da bom kmalu začela intenzivno kolesarit (zdaj samo ob nedeljah, ko gremo vsi trije skupaj). Kar pridna sem s hojo, po sedmi ne jem ničesar, pridobila sem kar lepe navade. Vprašala bi Darkad, ker si nedaleč nazaj rekla, da si enkrat nazaj že veliko govorila o svojem hujšanju, pa če se ti da še enkrat napisat, ker jaz takrat še nisem spremljala tega foruma in me zanima kako je pri tebi potekalo vzdrževanje oz. ali si v naslednjem krogu težje izgubljala kile pa tudi Marjetko, ker sem razbrala, da si tudi delala že več krogov, pa če volja za naprej kaj pade? Rafaella, kar se tiče KulSlo, tudi pri meni je kriva za kar nekaj nabranih kg, ker sem kmalu po odkritju začela peči vsesorte kruh (olivni, čebulni, skutne žemljice,ajdov, lepinje...) in seveda veliko sama pojedla. Kar se tiče črpanja beljakovin iz mišic, pri meni jih ni moglo, ker jih ni bilo dosti, samo salo sem imela oz ga še imam. Kar čutim kako imam sedaj več mišic, predvsem zaradi gibanja. ann Še dobr, da sem opazila, tudi temna čokolada se zmanjša iz enega rebra v en košček. Hvala za informacije o vzdrževanju. Sporočilo je spremenil(a) ann dne 16. maj 2007 23:16:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti