Ja, zdaj tudi jaz lahko rečem, še kakšnih 15 kil, pa sem zmagala. Če bi prišla do 80 kil (višina 170), bi lahko nosila konf.št. 42 ali celo 40, in to bi bilo zame super (če mi bo šlo s tako lahkoto kot te tri mesece, mogoče do 75-78 kg, manj pa ne, ker imam močne kosti in ne maram izgledat preveč "kumrna"). Vendar po izjavah drugih sodeč, grejo kile vse težje dol. Malo računam, da je najtoplejši letni čas še ves pred mano, da bom kmalu začela intenzivno kolesarit (zdaj samo ob nedeljah, ko gremo vsi trije skupaj). Kar pridna sem s hojo, po sedmi ne jem ničesar, pridobila sem kar lepe navade.
Vprašala bi Darkad, ker si nedaleč nazaj rekla, da si enkrat nazaj že veliko govorila o svojem hujšanju, pa če se ti da še enkrat napisat, ker jaz takrat še nisem spremljala tega foruma in me zanima kako je pri tebi potekalo vzdrževanje oz. ali si v naslednjem krogu težje izgubljala kile pa tudi Marjetko, ker sem razbrala, da si tudi delala že več krogov, pa če volja za naprej kaj pade?
Rafaella, kar se tiče KulSlo, tudi pri meni je kriva za kar nekaj nabranih kg, ker sem kmalu po odkritju začela peči vsesorte kruh (olivni, čebulni, skutne žemljice,ajdov, lepinje...) in seveda veliko sama pojedla.
Kar se tiče črpanja beljakovin iz mišic, pri meni jih ni moglo, ker jih ni bilo dosti, samo salo sem imela oz ga še imam. Kar čutim kako imam sedaj več mišic, predvsem zaradi gibanja.
ann
Še dobr, da sem opazila, tudi temna čokolada se zmanjša iz enega rebra v en košček.
Hvala za informacije o vzdrževanju.
Sporočilo je spremenil(a) ann dne 16. maj 2007 23:16:35