Heej!
Včeraj smo bili na Golici, ne boste verjeli, prišla sem čisto do vrha, od koder se vidi na avstrijsko stran (dokaz v skrinjici, šifra KulSlo). To smo švical, mater je čist skoz samo vzpenjanje, niti ene ravnince. Ampak sem prišla, s 95 kilami.
Danes imam vodni dan namesto v soboto, ko sem kopala ene jame za saditev in pri težkem fizičnem delu pa res ne moreš biti uspešen ob vodi.
Po temeljitem premisleku sem se odločila, da se bom v naprej jaz prilagajala situacijam, tako da se bom čisto po vsakodnevnih potrebah prilagajala kosilom. Vsak dan se bom tehtala, da ne bo šlo kaj gor, dopoldne bom vedno samo sadje 2-3 krat. Mi imamo kar naprej nekaj, tako da mi je največ energije pobralo (ter povzročalo skrbi) ravno to, ko je bilo na nek dan predpisano nekaj. Ampak sem si rekla, da bom tri mesece že vzdržala točno po dnevih.
Poskusila bom uvesti tudi več tekočinskih dni (voda, kava, zelenjavni ali sadni sokovi), meso pa enkrat na teden.
Bom poročala, kako se bo obneslo.
Imejte se lepo!
Aja, še hrana včeraj: zjutraj tri banane, pol smo šli ob 10 na Brezje k maši, tako da sem šele ob 1 h pojedla 250 g suhih fig, vmes veliko vode, gor en sadjevček, eno jabolko, še eno, za kosilo in hkrati večerjo pa v Gali najprej eno veliko solato, nato bučke in šampinjone na žaru, ter par kosov krompirja. Ter eno malo laško, pa prej v dolini en Bandidos ice.
Še Kristalko prosim za info kdaj so lune, da bi takrat imela vodni dan.
ann
Sporočilo je spremenil(a) ann dne 21. maj 2007 10:19:22