Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ann, še nekaj o čemažu http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?acti Kristalka, tudi jaz sem "že" na vzdrževanju. danes imam sadni dan. Dopolndne bom na sadju, za popoldan imam že skuhan lonec juhe (korenček in šrarglji) klavdija
Hojla! Kako kaj pridne hujšarice! Meni pa avokado sploh ni všeč,sem ga enkrat poskusila,pa mi je bil ogabn.Nasploh mi tole eksotično sadje ni preveč,raje imam jabolka,pomaranče,hruške in jagode. Ja,pa kivi tudi. Becki,čisto resno te je kolegica nategnila. Punca,najbolj zdrava hrana je tista hrana,ki jo skuhamo sami doma na štedilniku,ker tako najbolj vemo,kaj smo dali noter. Če želiš shujšati,si raje nared kakšno solato z paradižnikom,pa vrž v ponev še kakšen piščančji zrezek,pa bo.Tiste čirule čarule,ki obljubljajo čudeže v kratkem času,pa pust pri miru,ker ti,kot si že sama ugotovila,samo izpraznejo denarnico,to pa je tudi njihov namen. Upam,da si že prišla k pameti in nehala kupovati te neumnosti in denar raje porabila za bolj pomembne stvari,naprimer za jabolka,pomaranče ali nov cd z tvojo najljubšo glasbo ob kateri boš lahko sproščeno telovadila in seveda oblikovala svoje telo. Darkad,ti si pa res pridna punca,ni kaj.Le tako naprej! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Katja Mavrica, za prebavo (če prav razumem, da si zaprta) že zjutraj pojej suhe marelice, ki si jih zvečer namočila v vodo, popij tudi vodo. Malo manj od marelic so učinkovite suhe slive, ravno tako namočene. Jaz kot sem že rekla pojem ogromno suhega sadja (v teh slabih treh mesecih že kar par kil), pa sem vseeno shujšala 18 kg, danes zjutraj sem imela 95 kil. Lepo me nasiti in ne čutim potrebe po drugi hrani (po 250 g ali 200 g, odvisno od zavitka, skozi celo dopoldne). ann Klavdija B, tebi pa hvala za članek o čemažu. Sporočilo je spremenil(a) ann dne 11. maj 2007 14:06:56
KlavdijaB tudi jaz imam danes sadni dan, seveda brez zelenjavne juhe ni šlo, za večerjo bom pa z limono okisano cvetačo. Kako ti gre vzdrževanje - meni teža stoji, sem pa pričakovala malo večji minus na tehtnici po enem mesecu. No ja, bo pač treba še potrpet. Občutek pa imam, da sem prej tri mesece bila manj lačna kot zdaj ali pa je bila motivacija večja, ko so se kg le topili. Če samo pomislim, da bo treba še en krog... Kristalka
Hojla! Kristalka,tudi jaz sem imela danes sadni dan.Za kosilo tudi zelenjavna juha. Ne,nikar ne obupuj,le pogumno naprej.Glej to raje z druge plati in bodi vesela,da nisi pridobila kakšnega kilograma.Ne se sekirat,če kilogrami ne grejo dol,zato bo še tudi čas. Čez kakšen mesec boš pa že tudi komaj čakala,da se bo začel ta drugi krog,sploh,če se ti bo tukaj katera pridružila. Zatorej le kar pogumno!!!!!!!!! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Kako ste kaj danes ? Jaz kar v redu, danes sem že lahko oblekla eno majčko, ki sem si jo zadnjič kupila v Marks&Spencerju v Cityparku v Ljubljani. Kdor še ne ve, imajo tam zelo lepa in cenovno ugodna oblačila tudi zelo velikih številk. Jaz sem jo čisto po naključju odkrila, ker odzunaj zgleda da je to ena nobel trgovina, imajo pa še dosti večje številke kot jih jaz rabim (imajo ene svoje številke-meni je prav 18), tudi trenirke so zelo kakovostne in poceni. Splača se pogledat. Včeraj smo kolesarili, kar ene dve uri, kar precej smo "švical", se kar precej več energije porabi kot pri hoji. Peljali smo se mimo mojega doma, kako žalostno je videt vse zapuščeno, mamine gatrože pa še vedno tako lepo cvetijo, čeprav teče že tretje leto, odkar je ni več. Pustimo nostalgijo in spomine, sem mislila da bom s časom pozabila, pa izgleda da tu ne drži "čas celi vse rane". V glavnem v soboto imam tretji vodni dan, počutje pa je temu primerno: odlično! Lepo se imejte, pojdite v naravo in pozabili boste na hrano. Ko boste začutili, da sploh ne mislite več toliko na hrano, takrat boste na pravi poti. ann Sporočilo je spremenil(a) ann dne 14. maj 2007 15:45:01

Živijo,

naj se še jaz malo pohvalim:), v teh dneh se počutim odlično, zjutraj sem polna energije, tri dni sem že navsezgodaj "nahodila" hitrih! 6 km, potem sem cel dan super. Dopoldan sem malo vrtnarila, nabrala sem solato in rdečo redkvico, zraven bom pa košček včerajšnje govedine, popoldan pa kar sadje. Danes začnem delati malo kasneje zato se bo zavleklo pozno v noč in preden pridem domov, bo že prepozno za kakšno večerjo.

Ann, tudi jaz nakupujem v Marks&Spencer (poznam še iz Londona), hlače, bluze, trenerke so res super, krasen material, celo zimsko jakno, lepo krojeno sem našla lansko leto (pa še prav mi je bila:)) Sigurno imajo že veliko poletne garderobe?

Ker bo danes cel dan sonce vam želim lep popoldan in veliko dobre volje!

Pa seveda uspešno hujšanje:)

Lp

darkad
Kristalka, tudi moji kg stojijo na miru. sploh pa sem danes vsa napihnjena - pač pride teta s Krvavca na obisk ) me pa zanima pod kateri dan spada čičerika? lep dan, Klavdija
Jaz sem že zaključila in rezultat: -10 kg v treh mesecih tako da sem zelo zadovoljna. Obilo uspeha tudi vam vsem! kokos
Nash, lepo da me pogrešaš no in kot vidiš sem se malo oglasila da sporočim rezultat! kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti