Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Ojla, dober večer vsem!
Skoraj dva tedna nisem nič prebirala foruma (dopust med prazniki), zdaj sem pa vse nadoknadila. Veliko je novih - lepo pozdravljene in dobrodošle med nami, ostalim gre pa itak vse kot po maslu...joj, ste pridne!
Za mano je prvi vodni dan v tretjem krogu - no, skoraj... še ni polnoč... Danes zjutraj sem se stehtala, v tem mesecu sem shujšala 4 kg, izmerila se še nisem, vendar je stanje, po obleki sodeč, zadovoljivo.
Povem vam, da je vsak krog težji - s tem ne mislim, da se je težko držati pravil 3MD, da so krize ipd, temveč, da gredo kilogrami pri enaki hrani, kot npr.v prvem krogu, dosti počasneje dol. Vendar sem zadovoljna, ker vem, da se je telo navadilo na ločevanje in se odvečni kg ne morejo kar topiti. Počutim se pa zelo v redu, zjutraj še vedno redno prehodim 4 km, v teh dopustniškiih dneh sem še plavala, bila sem na masaži - težave imam s celulitom. Sem se pa zelo trudila, da nisem jedla po 7 uri zvečer, pojedla sem veliko svežega sadja in zelenjave, upam samo, da bom tako tudi nadaljevala.
Darja2, nič se nisi oglasila, kako pa gre tebi? Ali še nadaljuješ z dieto? Upam, da ti gre v redu, ko si že bila ves čas tako uspešna.
Drage moje, veliko uspešno izgubljenih kilogramov in lep jutrišnji dan vam želim!
Lahko noč,
darkad
katja_mavrica, koruza, grah, fižol, spadajo med škrobna živila
Pa še link za pomoč pri pripravi obrokov:
http://3mdobroki.moj-album.com/
Glede ovsenih kosmičev pa ti ne vem odgovoriti, sama jih med dieto ne jem - saj se bo zagotovo še katera oglasila z nasvetom.
lp
darkad
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Fokača s paradižnikom in timijanom