Hojla!
No,malce se je pa tale forum le razživel.
Tejčica,zdravo!!
Če se ne moreš nekako pripravit za dieto(seveda je tudi miganje zelo dober začetek),potem zaenkrat ločuj samo po obrokih,pač pazi se malo pri hrani,da se ne bi slučajno nabralo preveč špeheca na tazadnji.
Tudi jaz treniram pilates vaje in so mi prav fajn.Sicer imam še nekaj težav,ker je na trebuhu še preveč špeha,ki mi je kar malo napoti.Jaz jih delam trikrat na teden,dvakrat na teden grem na orbitrek,vmes pa še na kakšen sprehod v naravo.
Ann,zelo lepo si opisala,kako ta dieta pozitivno vpliva nate in z vsem se popolnoma strinjam.Tudi jaz sem marsikaj poskušala,preden sem odkrila ločevalno dieto.Najslabša stvar je bila,ko sem si naročila neke kapsule za hujšanje,zaradi katerih sem dobila kar fajn vnetje ledvic.
Sem se pa tudi iz tega nekaj naučila,namreč,da se s kemijo ni za igrat,no pa še pit sem se navadila.
Pa ja,kakšne kapsule in tablete neki!
Doma pripravljena ločena prehrana je prvič bolj zdrava,drugič bolj okusna in tretjič,celo hujšamo z njo.
Če še torej katera okleva,le kar pogumno!Z dieto sicer nič ne pridobite,lahko pa veliko izgubite!!!Kilogramov mislim!

Hecam se!Seveda tudi veliko pridobite.To pa vam je že Ann tako lepo razložila,zato predlagam,da si njen post večkrat preberete ali še bolje,sprintajte si ga in nalepite na hladilnik.
Ann,spomnila sem se da si enkrat spraševala,kako prilepiš link.Upam,da nas boš še brala,čeprav se tako poslavljaš od nas.
Torej,če želiš prilepit link,storiš naslednje.
Odpreš stran,ki jo želiš pokazat tudi nam.Z levo miškino tipko klikneš na naslov zgoraj,da se obarva modro(to je tam,kjer piše
http://...itd
Potem klikneš z desno tipko(miško drži na tem modro obarvanem naslovu),da se ti odpre okence.Tam klikni(spet z levo tipko) na kopiraj.Potem odpri stran,kamor želiš prilepit naslov.Recimo na kulinariko,kjer pišemo naše poste,klikni z miško(leva tipka,da se ti prikaže črtica)nato spet desna tipka,da se ti prikaže okence,ter potem klikni na prilepi.To je to!Sicer se sliši zapleteno,ampak ni tako zelo,kar poskusi.
Punce,uživajte v tej pomladansko obarvani naravi,pa naj bo sonce ali dež.
Ribica,tebi pa predlagam,da si nabaviš kakšno palerino,ker z dežnikom je bolj težko tekat naokrog.
Naj vsak dan bo s soncem obsijan