Evo me, smo že nazaj, sicer že v soboto, ampak včeraj je bila birma, pa ni bilo časa pisat. V petek dopoldne smo s polno naloženim kangoojem vsi veseli, polni pričakovanja odvihrali proti morju. Vmes so bili zastoji zaradi dela na cesti in izrednega prevoza, ampak nas ni vrglo iz tira. Že en teden nazaj je mož s prijatelji postavil prikolico na parcelo, ki je do tedaj sploh še nisem videla (prikolice).
Med vožnjo enkrat pravi mož: Kako je luštno, ker mami nič ne komplicira. Hči doda: Ja, mami, veš koliko si bla zmeraj tečna, nikamor nisi hotla iti (sploh se nisem prav zavedala, da zaradi moje debelosti, tudi mož in hčerka trpita - res nisem hotela nikamor iti, sem že najdla kakšen izgovor).
Že kar nekaj časa nazaj smo kupili parcelo (Slo), pa je nismo nič koristili, samo občasno smo pokosili in se vrnili domov, ker nismo imeli nič za prespati.
Prikolica je dokaj ohranjena, tako da sva s hčerko vse pomili, zložili posodo in ostalo, tudi jogi je čisto pasal (narejen po meri, ker je čudnih oblik). Mož je pokosil travo, jaz sem obrezala palmo in živo mejo, k sreči je bila pri sosedih še ena punčka, tako da naši ni bilo dolgčas. Vsi smo zelo lepo spali (zanimivo, da tam ptički pojejo tudi ponoči), zjutraj nas je prebudilo sonce. Še precej moramo urediti, vendar je sedaj fajn, ker vemo, da se nam ni treba pozno zvečer še voziti domov.
Tudi prehrana mi ni delala nobenih težav, dopoldne sem sadje, za kosilo smo šli pa v gostilno, ker nimamo še vsega za kuhat. Včeraj na birmi sem pa kar malo grešila, zato imam danes samo tekočino. Tudi v petek zvečer so nas povabili sosedje, ki so imeli piknik, pa so me na začetku silili jest in pit in sem jim rekla, da sem se čez zimo toliko zredila in imam dieto in so me pustili lepo pri miru.
Riba-ribica, čestitam za takšen podvig, 6 km preteči z občasno hitro hojo, to pa ni mačji kašelj, jaz recimo probam malo tečt, ko hodim, pa mi ne gre, pa tudi pravijo tudi, da ni dobro če si pretežak, ker se ti obrabijo kolena (mimogrede, hoja mi je prišla v kri,tako da skoraj ne mine dan, da ne grem hodit-včeraj in predvčer. po 1,5 ure skupaj, če se le da s hčerko).
Pridno hujšajte, ker se eni že kopajo v morju in bo kmalu treba obleč kopalke.
ann
Sporočilo je spremenil(a) ann dne 30. apr 2007 12:24:22