Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljeni vsi...

Moj drugi beljakovinski tece brez problemov, me pa prava preizkusnja caka zvecer, ko bom v sluzbi...Ampak mi volje tokrat ne manjka tako, da mislim, da bo slo....Se bom spomnila na vse vas pa mi bo kar lazje ...

Carpe diem...

lili82

Lep pozdrav punce!

Po dolgem dolgem času sem spet tukaj. Občudujem vse vas, ki imate ako močno voljo, da vztrajate. Kaj vas gor drži, v čem je skrivnost? Jaz vedno znova obupam. Kg so nažalost še vedno tu. Odločila sem se, da bom začela z 1.marcem in upam, da me boste podpirale, ker brez vas mi ne bo uspelo. Zanima pa me, če ste v teh 3 mescih tudi kaj športno aktivne, če ja, me zanima kako?

Lep preostanek večera še naprej!

tocka
No jaz se zopet javljam, enostano se mi ni ravno dalo pisat. Moj prst je o.k., telovadba tudi, fitness tudi. V petek imam merjenje. Pa bomo videli kaj bo. NO ja, vem, da imam konfekcijsko številko 38, he, he... Ker sem si kupila nove hlače, ki so mi čisto prav! Točka, pri tej dieti je priporočljivo biti športno aktiven, ker gredo, saj v mojem primeru, kile lažje dol. Jaz hodim 3 x na teden na fitnes, 2 do 3 x na teden pa doma izvajam Pilates, ali pa vaje na žogi. Drugače se ti pa splača tudi na dolge sprehode hodit, ker takrat, če je verjeti moji fitnes inštruktorici, izgugljaš največ maščobe in si krepiš mišice. Jaz imam zopet en problem, menstruacija mi zopet zamuja, test nosečnosti je negativen, da ne bo pomote. Mislim, da mi je malo dieta hormonsko ravnovesje porušila. No ja bomo videli. Vse nove dobrodošle, vse stare kar tako naprej, pa se beremo in pišemo! Pa smejte se in lepo se imejte! Levinjav

Halo!

V torek (20.02.) imam prvi vodni dan. Do zdaj sem shujšala 3,5 kg (začetna teža 65 kg pri višini 165 cm). Super mi je, ker sem vegi in nimam težav z jedilniki. Upam da bom tako "vesela" še naslednja dva meseca.

Pozdrav vsem bojevnicam!

bebushka

Marjetka cvetka, možu sem povedala svoje!!!

Škrobni in OH dan sta uspela, sploh pa OH dan, pa še valentinovo je bilo, tako da sem si zvečer privoščila čokoladne bonbone .Res je, se človek kar zamisli nad sabo , če ti nekdo po pravici pove kako in kaj. 

Danes imam vitaminski dan in celo škatlo sadja, tako da bo šlo.

Hvala vam za podporo, točka ti se pa kar loti diete, boš videla  , da bo šlo. Jaz sem ti zelo podobna.Poletje se bliža in res je hudo v najhujši vročini ždeti v kavbojkah in dolgi mikici.

Lep dan vsem!!!!

*janči*
Ja, pa še to: Marjetka res ti hvala, je pomagalo, sem srečna , da sem med vami!! *janči*
Punce hvala lepa za vse nasvete in podporo. Bo mi zelo pomagalo. tocka
Vsak dan sproti, da bo šlo. bebushka

Pozdravljene...

Kako ste mi kaj v tem lepem soncnem dnevu?...Jaz sem ful ponosna nase, ker sem vceraj sedela poleg peciva pa ga nisem jedla ...

Noro kako minevajo dnevi...Ko se ti zdi, da je tri mesece cela vecnost, potem pa dnevi tako hitijo, da se sam ne ves kam gre cas...

Tocka...Le odlociti se moras...Tako je vsaj pri meni...Ko bos imela pa temne trenutke se obrni na nas...

Skupaj nam bo uspelo....

Lep dan...

lili82

Škrobni dan je zame najbolši. Toliko različnih in dobrih možnosti za uživanje! Danes sem pripravila pečen krompir z bučkami. Čudovito!!! Poiskusite!

http://3mdobroki.moj-album.com/

Lili... Meni se napovedujejo v soboto temni trenutki, ne vem če bom zmogla tako preizkušnjo. Grem na izlet, navada je pa taka, da vsak nekaj prinese za pod zob. Na postankih pa se pupa in papa. Midva pa na sadnem dnevu.

Pomagajte!!!!!!!!

frankinja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti