Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darja2, mi gre čisto o.k., ker sem fino prehlajena in z vročino , tako, da mi čisto paše samo topel čajček. Tehtala se pa ne bom danes, ampak šele 16 v mesecu, ker se že tri mesece tako tehtam, da ne postanem odvisnica od tehtnice, ker potem bi izgubila voljo. Danes samo poležavam na kavču in se cartam s svojo Zalo, samo upam, da ne bom še ta malo kaj okužila. Se mi zdi, da mi je zaradi diete in kar precej športanja malo imunost padla . Pa še menstruacija se mi je prestavila za 5 dni. A ima katera izkušnje s tem? Pozdravčke od malo bolne in tečne levinje. Levinjav
Evo jst po enem mesecu diete in prvem vodnem dnevu tehtam 4 kg manj. V cm se mi pa kar veliko pozna, neb rekla da samo 4 kg. Po kg se mi zdi da sm full malo zgubila Strelca
Jankica hvala za vprašanje. Meni gre dobro, danes sem na vodi. Sem bila včeraj sadna danes pa je luna, pa sem raje danes izpeljala vodo. Drugače pa jeza mano en ZELOOOO GREŠEEEN VIKEND. Sicer količinsko ni bilo veliko, je bila pa nedelja vsejeda. Malo sem se tudi zaradi tega odločila v ponedeljek za sadje in ne vodo. Strelca čestitam, jaz bom svoje preverila jutri. Ampak upam da bo tam nekje, ker sem tudi jaz ful malo izgubila. Do včeraj - 3 kg. Ampak mislim, da se bo še luna in vodapoznala kakšen kilogram, ki pa ga navadno hitro pridobim nazaj. Saj veste kako to gre. LP.
Danes sem bila beljakovinska in je teklo kot namazano. Jutri je škrobni dan in se bo tudi dalo kar zdržat. Zdaj sem se že navadila na drug ritem in kar gre. Strelca saj 4 kilograme v mesecu dni ni malo. Boljše, da se hujša počasi kot prehitro, ker potem še hitreje dobiš kilograme nazaj. Boste videle punce saj bo šlo. Jankica zelo si pridna na vzdrževanju. Res je drugi krog veliko težji od prvega, ampak kar gre. Rožica, tudi ti si pridna. Samo da gredo kilogrami dol in ne gor, pa je super. Levinjav ti pa se hitro pozdravi. Izgleda, da ti je imunski sistem malo oslabel. Glede menstruacije pa je lahko vzrok izostanka dieta, ali pa ste spet kaj ušpičili. Punce držite se in lepo preživite večer, pa se tipkamo jutri. LP! fakin712
Fakin nismo nič ušpičili, dobila menstruacijo ampak 5 dni prepozno!! he, he,...No danes mi gre malo na bolje, ampak apetita pa še ni pravega..., tako, da mi včeraj sploh ni bilo težko brez hrane. Danes pa spet beljakovine.... Levinjav
lp vsem skupaj me veseli, da vam gre, ste mi ful face vse, ki vztrajate, js se kr nekako ne morem odločit. Darkdad stran nazaj sem zasledila, da sta ti suzika in darja2 poslali nekaj o pilatesu, pa me zanima, če bi js tudi to lahko dobila. pilates obožujem in me zanima vse v zvezi z njim, še posebno vaje!!! sam da se kuha..
Ja jst mam tut že vse cd-je iz neta dol potegnjene od pilatesa, samo moj dragi mi jih more na dvd zapečt, ker ga jst nimam. Tko da se bom potem lahko po dnevni metala in raztegaovala Strelca
ČAO PUNČICE. Kako ste kaj danes, a ste kaj nastavile Miklavžu? No jaz sem pa danes sadna- spet. Joj kolk mi je ta dan težko preživet, no pa bo že nekako. Jaz sem se ravnokar natelovadila in mi je super ful mam rada tale pilates in mi ni prav nič težko se dat na tla in začet migat pa še tolk fajn se pol počutim pa tudi sama pri sebi sem že opazila spremembe, kakšen cm je že manj, ker vidim po hlačah. No ja tako naprej pa bomo na koncu vse vesele in zadovoljne in presrečne. A je tako. Čeprav pa morm rečt, da me kar malo skrbi božič, novo leto, januarja moj rojstni dan. Kako se bom uprla dobrotam. Za božič že vem, da bom morala kuhat še za žlahto od mojega fanta, jaz bom pa tisti dan imela sadje. Jaooooo. No ja bo že. Fajn se imejte punce ti levinjav pa čimprej okrevaj. Glede menstruacije mam pa tudi jaz probleme veš, ne vem zakaj, po porodu sem imela kar redno zdaj je pa prejšnji mesec sploh nisem dobila, pa nismo nič zakuhali sem naredila test pa ni. Hvala bogu. Pa ne vem, če je to zaradi diete. LP darja2
Živjo! No tudi za mano je "vodni dan". Pojedla sicer nekaj mandarin in malo grozdja, vendar sem se prepričala, da je to vodni dan... JEEEEE MIKLAVŽ me je razveselil. Rezultati so odlični po vodnem dnevu -4,7 kg. Nisem pričakovala toliko. Zdaj pa najtežji del to številko obdržat, ker se dobro zavedam da ti kilogrami niso reslni in da bodo kmalu spet malo narasli. Sem se pa slabo počutila, bolel me je želodec, no prej pekel kot bolel. Danes pa se mi zelo moti. Nevem mogoče sem prehitro vstala, sem skoraj padla, tako se mi je zmotilo. Tudi cm so zadovoljivi, drugače mi je vseeno za številke, sem se pa razveselila, da so mi hlače, ki sem si jih lani kupila spet malo bolj komot. :) Čeprav so bile že sumljivo opete in so se že nekako izmikale temu da jih oblečem. Tako me spet vleče da bi nekaj pekla, vendar mislim da je bolje da nič ne pečem, ker so me zadnjič medenjaki tako premamili. Tudi sam razmišljam o pilatesu, pa se nekako ne morem odločit in začet. ker imam zelo malo prostora in me ovira že ko delam trebušnjake. Bolje bi bilo da na pišem, ČE delam trebušnjake. :) Sicer pa vsak izgovor je dober saj poznate to,... Jaz bom danes B. Verjetno bom malo priredila ta dva dni in bosta oba B in potem sadje, da pridem na pravi ritem z vami. Bimorala imeti v ponedeljen vodo, pa sem jo prestavila, saj veste zakaj, sem že omenila. Kalipso najtežje je začet. Potem vstrajat je veliko lažje, ko se telo po nkej dneh navadi ritma,.... Začni mi tu na forumu ti bomo v podporo. Jaz sem še vedno mnenja da je bolje začeti zdaj in imeti 2-3kg manj po novem letu, kot nekaj kg več. Sicer pa je ta dieta takšna da se ti v prazničnem času ni potrebno odreči ničemur, le na previ čas počakaš. Imam prijateljico, ki komaj čaka, da bo novo leto in z njim nove zaobljube, kako bo hujšala,.... Pa že zdaj obe veva, da bo po novem letu tehtala veliko več, ker res nekontrolirano je. OZ. se baše. Nikakor je ne morem prepričati, da naj se vsaj zdaj do božiča pazi,.... Sicer pa je vsak svojega telesa gospodar. Bodimo dobri gospodarji!!!!! Punce gremo naprej! LP. Rožica.
ojla rožica, sej stvar je v tem, da se js čisto premalo gibam, lani sem hodila na pilates, ki ga obožujem in tu pa tam še v fitnes, letos pa imamo drugo voditeljico in mi niso njene vaje všeč in sem rekla, da bom delala doma ker itak znam in imam žoge in to. pa se kr ne lotim. sem kr en VELIK LENUH . in še to je,da sem po 12 letih nehala jest hormonsko-kontracepcijske pilule (naslednje leto bomo začeli delat otroke ) in sem se začela malo rediti. dol bi rada dala kakih 6-7 kil in sem rekla, da je treba vzet se malo v roke. in sem malo začela brat tale vaš forum, ker ta način prehranjevanja poznam, samo je notri dosti stvari, ki mi niso bile čisto jasne. je treba dosti samodiscipline, to pa je stvar, ki meni dela probleme . no bomo vidli darja2 in suzika - kaj vaju lahko prosim za tisti info o pilatesu na netu, ki sta ga dali darkad? lp vsem sam da se kuha..

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti