Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kalipso, več o Pilatesu si lahko prebereš na straneh 530 in 539 ... Hja ... po včerajšnjem sadnem dnevu in današnjem vodnem, mi ne gre tako slabo, sicer je pred mano še ves dan, a mislim, da bo kar hitro pri koncu. Danes se namreč odpravljam v MB, v bolnico na obisk k sestri, potem pa malce po trgovinah ... seveda brez vode nikamor!!! Lep pozdrav vsem in na slišanje ;) SuziKa
Kalipso, samo informacije smo izmenjale, ker Suzika in Darja2 že dlje časa prakticirata pilates in ga priporočata. Jaz sem potem samo pobrskala po internetu in našla vaje. Nisem si pa še vzela toliko časa, da bi vse pogledala. Danes mi je prijateljica posodila knjigo in CDje, s tem se bom ukvarjala bolj konec tedna. Včeraj je tudi meni uspel moj vodni dan, itak sem bila cel dan v službi, tako ni bilo časa za lakoto. Zjutraj sem se tehtala, po dobrem mesecu dni "na vzdrževanju" še 1,5kg manj, kar me zelo veseli. Levinjav, veliko zdravja, ostalim pa vse lepo in LP! darkad
Veš Kalipso, jaz imam pilates original in ti ne znam svetovat kje na netu je. Jaz sem ga kupila pri top shop-u na TV in zraven dobila tudi elastičen trak in cd z vajami s trakom, te so mi pa najboljše. darja2
En del vaj pilatesa si lahko ogledate na telem naslovu, ampak ni winsor pilates. http://beauty.expertvillage.com/interviews/pilates.htm Drugače pa dobro prikaže osnovne vaje. Levinjav
Na hitro sem pogledala izposojeno knjigo o pilatesu in mislim, da je nekaj podobnega kot jo imaš ti, Darja2, ker je priložen tudi trak. Videti je precej zanimivo, vendar si moram vzeti več časa in jo v miru prelistati in pogledati. Kalipso, ti bom od doma poslala link. LP darkad
No, me je že Levinjav prehitela. darkad
Pred nekaj dnevi sem si kupila knjigo Pilates, avtor je Antje Korte, čdnaslov Vadba za telo in dušo, cena knjige 4.990,- SIT, Mladinska knjiga. Pozdrav! riba-ribica
ojla punce hvala za linke in samo, da vam povem, se mi zdi da pri hujšanju in telovadbi je najbolj pomembno, da imaš nekoga da te spodbuja (vsaj če si len in hitro obupaš kot jaz) in tu na forumu se res spodbujate in ste super. ko vas berem me kr prime da bi šla telovadit in na dieto pa lp vsem skupaj sam da se kuha..
Imam eno prošnjo. Če mi lahko katera od vas, ki ima doma Winsor Pilates po vrsti napiše kako so si sledijo cd-ji? Drugače pa sm se že najedla pasulja.. malo sem ga pustila še za večerjo.. joj to bo še "eksplozivno" danes in jutri Še dobro da grem na vsake toliko malo na zrak in da zunaj fajn piha Strelca
Jaz imam doma cd-je Winsor Pilates? Kaj te zanima ? darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti