Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Joj kok ste pridne! No sej sm jst tut, sam morte me mal skregat da bom začela malo bolj migat, ker to ne gre več nikamor! Jutri pa sadni dan.. joj men se pa zmerej zdi, da mam vsak dan sadni dan.. ni mi všeč cel dan samo sadje Mam pa najrajši proteinski dan in pa ogljikove hidrate.. njamiiii.. ravno danes sm jedla makarončke joj so bli dobri! Strelca
Jaz sem danes imela škrobni dan. Privoščila sem si blitvo na Dalmatiski način (kuhan krompir + kuhana blitva in seveda na 1/2 žličke olja prepražen česen), za večerjo pa divji riž z porom in solatko. Njami. Jutri mam OH dan, tako da bo po vsej verjetnosti Pizza na moj način, brez salame in sira seveda. He, he, počasi bom še začela uživat v tej dieti. Levinjav
,a ste videle,kako je kulinarika prenovljena. Kako kaj,punce,a ste še kar pridne. Vidim,da pa včasih le pride kakšen krizni trenutek.Jaz predlagam,da takrat vendarle pridete na naš forum,kar je veliko boljše,kot pa obisk hladilnika. Le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ja, res je postala imenitna tale naša Kulinarika! Pridne ste, punce, iskrene čestitke za vsak izgubljen kilogram. Fino je, ko se začne "nekaj dogajat", kajne!? Veliko uspeha še naprej, lep vikend in LP darkad
Punce moje drage, pozdravljene! Kod hodite, se toliko razgibavate, da nimate časa za pisanje? Tako je prav. Ko bi nam le zmanjkalo časa za hrano, vsaj jaz sem med tistimi, pri katerih bi bilo to potrebno. Čestitam vam za vsak izgubljen kilogram! Goga, spraševala si o omaki. Sem takšna ljubiteljica paradižnika, da jem skoraj vedno paradižnikovo omako, katere se nikoli ne naveličam. Nekaj konzerv pelatov mora biti vedno doma, da jih ne bi zmanjkalo. Levinjav, vem, kakšno veselje je to, -3 kg. Želim ti še več takšnih sporočil. Pozdrav iz Mb! riba-ribica
Ojla punce! No pa se bom še jst spovedala. Danes smo imeli doma kmečko pojedino in sm jedla matevža in repo - vse lepo in prav. Potem pa sem pred eno uro jedla večerjo enako- le pol manj in zraven še od polovice polovico pečenice Tako lepo se trudim s to dieto, saj me to ne bo ubilo ane.. tale prekršek Strelca
Jaz nisem mogla na forum, mi je internet in telefonija nagajala vse od četrtka!! Za znoret!!! Tudi jaz najtežje sadni dan preživim, vendar ga preživim!!! Sem pač trmasta! He, he,.... moram shujšat in to je to, kadar si nekaj vpičim v glavo, to tudi ponavadi speljem. Sploh, ker vse skupaj že daje rezultate. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 20. nov 2006 19:53:01
Jst ne vem al je to normalno al ne.. samo kilogrami pri meni kar nočejo dol. Po centimetrih se mi kar dobro pozna, samo kilogrami so še vedno na istem kot po prvem tednu (za mano je bil včerej drugi teden) - 88 kg. Upam da bo kmalu bolje, ker se res trudim... Strelca
Jutro! Ja zame je še utro, kar je bil dolgo dan. :) Spet je ponedeljek in dan za statistiko. V tem tednu sem izgubila 0,2kg, pa to je fenomenalno. Bi bila bolj vesela ča bi bilo več, pa se tolažim da je važno samo to da jih je manj kot prejšnji teden. Punce a sem prav izračunala vodni dan pride na 30. november ... Misli da smo tri skupaj štartale, potem naj bi danes bil naš 19. dan OH. A boste napadle sladice? Jaz jih danes verjetno ne bom, ker sem se včeraj sladkala z jabolčnim zavitkom, zato sem vsaj zdaj še mnenja, da ga ne bom več jedla in si ga grem kar zapakirati za naslednjič, bo počakal v zamrzovalniku. Danes je prazna luna, kot piše na mojem koledarju naj bi se pričela ob 23:18, super me pa smo jutri sadne, upam da se bo kal več poznalo na kilogramih. Javite se kaj, ker vas pogrešam. Rožica.
Meni pride vodni dan 4ga decembra, en dan prej pa gremo na rojstni dan tako da bo ravno prav vse skupaj. Aha polna luna.. no ravno prav! Strelca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti