Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Seveda smo si podobne. Vodo pa je treba pit ne samo gledat ali polivat. Meni te dneve nekako bolj paše čaj. riba-ribica
Joj punce, sem se tako razveselila, ko sem odprla forum, ker ste tako veliko napisale! Kar se tiče mojih KT: imela sem pregled 1ga oktobra in sva z ginekologinjo ugotavljale, zakaj sem se toliko zredila in prišle do zaključka, da so več ali manj krive tabletke. Eno leto že jemljem Logest in sedaj ne pridejo več v poštev, ker imam čez 90kg. Ni mi pa nič rekla, da jih naj preneham jemat, da mi bo druge dala.. nič od tega! Tako da jih bom dva meseca še jemala, kolikor jih imam doma, potem pa jo bom vprašala kako pa kaj, ker mi je tako naročila. Še dobro, da imajo v DM-ju v akciji sadne kondome No tale link: Jejte doma in ne boste se zredili, čist ne drži, ker mislm da večina slovencev še vedno je doma in si bolj redko privošči luksuz v gostilni. Moj prvi dan diete se kr uspešno odvija. Sem ravno pojedla kosilo: naravno pečen piščanes + motovilec + košček kruha in potem še šalca čiste domače juhice.. njamiiii. Za jutri bom pa malo pogledala kaj imam na jedilniku. Mi je prav zabavno, ker si kuham sama in nabijem muziko pa migam zraven, tko da tut tkole porabim kalorije Strelca Sporočilo je spremenil(a) Strelca dne 06. nov 2006 14:49:45
Vse nove lepo pozdravljene.Pa čim večkrat tukaj gor pokukat da nam bo šlo vsem skupaj lažje.Čao čao kepca
A mi lahko kdo prooooooooosim pošlje to dijeto po mailu. Poooosim Moj mail levinjav@yahoo.com Se vam vnaprej zahvaljujem. Levinjav
Hojla! Punce,vidim da ste v polnem zagonu. Zdaj pa le glejte,da boste takšne ostale vseh devedeset dni. Želim vam veeeeeeeeliko sreče! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Levinjav, te diete (knjiga - 1. del) ti ne moremo poslati, ker je nimamo v digitalni obliki. Imamo pa drugi del - naslednjih 90 dni, to pa pride v poštev pri vzdrževanju teže. Tukaj pa ti navajam povezave, preko katerih boš lahko prišla do ustreznih informacij: http://users.volja.net/kulinarika/ http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d Riba-ribica, tudi meni bolj paše čaj, voda pa le ogreta na sobno temperaturo (me zelo dolgo čaka, da se spomnim nanjo). jankica
najlepša hvala jankica. Levinjav
Lep pozdrav! pridužuje se vam nova mučenica diete, ki pa potrebuje malo zagona in podpore. Začenjam na novo z klepetom, čeprav sem pa redna obiskovalka kulinarike. Ampak gremo k dieti, ki jo bom začela jutri. Enkrat ( po porodu ) sem se jo že lotila in sem takrat izgubila 5 kg (toliko sem imela cilj). Sedaj pa bi zopet rada začela spet po 4letih in sicer cilj imam 5kg. Prosim za majhno podporico. Lep pozdrav, Petra. priv
Priv, pridružujem se ti, jaz sem z dieto začela danes. Seveda se tudi jez mislim znebiti nosečniških kilogramčkov. Moj namen je izgubiti pridobljene nosečniške kilogramčke izpred dveh nosečnostii, ker po prvi nisem nič preveč shujšala, tako, da imam sedaj cilj shujšati na težo pred prvo nosečnostjo. Upam, da bova zdržali!! Levinjav
Levinjav sem zelo vesela da bove skupaj štartali in se bojevali ter spodbujali. Ampak nisi pa nič napisala kakšen cilj imaš ( koliko kg ). Ker si en dan pred menoj mi boš lahko kadaj svetovala kaj si kaj jedla tisti dan, kajti jaz (tako kot verjetno večina ostalih )moram kuhati še za 2 člana, ki pa sta zelo prijetno vitka. Ampak glede na izkušnje se bo kar dalo, malo več prilog in sladic bosta deležna kot jaz pa bo. Petra. priv

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti