Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce hvala za spodbudo potrebna bo,sem se že večkrat pripravljala na začetek ma zdaj je že skrajni čas da naredim kaj iz sebe-tako da jutri je pa "tapravi" start.Riba-ribica pa močno drži pesti Bom poročala kako poteka... Strelca startaš z mano? LP tanja69
Vsekakor se zavedam, da bom počasi s to dieto, spreminjala tudi svoje navade in življenski tempo, ki ga živim zdaj. Zanima me, če se spomnite svojega prvega tedna, tiste ki ste prvič poizkusile s to dieto in približno koliko kilogramov ste imele v teh dneh ko ste prvič začele? No če je to preveč osebno.. lahko poveste koliko ste shujšale v treh mesecih. Veliko stvari me še zanima.. sej razumete ane :) Strelca
tanja69, jutri pa zares! dej rokco pa pejva skup na to mučno pot ;) Strelca
Halo, dober večer vsem! Moram vas na hitro pozdraviti, pred dobro uro sem prišla domov, pa hop na naš forum! O, kako ste se razpisale ta teden! Vsem novim lep pozdrav in dobrodošle! Moj prvi teden "na vzdrževanju" je potekal tako, da je najbolje, da ga kar pozabim in jutri začnem na novo - saj veste, dopust... Riba-ribica, kako kaj tek, še vztrajaš? Jaz kljub dopustniškemu vzdušju v tem tednu nisem pozabila na mojo jutranjo rekreacijo, tekla sem vsako jutro, kljub burji in mrzlim jutrom - jutri zjutraj nadaljujem na domačem terenu. Tanja in Strelca, punce so vama dale že vse potrebne napotke za uspešen začetek novega obdobja v vajinem življenju, zato samo dodajam - veliko, veliko uspeha, dobre volje in energije , splača se, verjemita! Želim vam lahko noč in uspešen teden! LP darkad
Strelca-podajam rokco LP tanja69
Strelca, samo še odgovor na tvoje vprašanje, v januarju letos sem začela z 102 kg, danes jih imam 26 manj, v prvih treh mesecih sem telovadila bolj na orbitreku, poleti sem začela z jutranjo hojo, ki sem jo počasi spremenila v tek. Tečem 2 x na teden, ostala jutra sem pol ure na orbitreku. Počutje odlično. Saj pridejo tudi krize, vendar z voljo in podporo, ki jo dobiš veliko ravno na tem forumu skoraj ni težav. Tako da - kar pogumno in srečno! LP darkad
Hojla! Torej punce,veliko uspeha! Tanja in Strelca,vama pa kar povem,da kar brez neumnosti,ker potem bom pa jaz huuuuudaaaa! Ampak vseeno lahko tukaj tudi malo pojamrata,ko bo hudo,bomo že našli prave besede za vaju in seveda to velja tudi za vse ostale. Riba-ribica,pa menda ja ni tako hudo,da se že po tleh mečeš! Jaz se najrajši vržem na najbljižjo sedežno! Darkad,tudi tebi čestitke,da tako pridno vztrajaš pri telovadbi,no pri hrani boš pa tudi prišla v prave tirnice,hja,dopust je pač dopust. Punce,gremo novim zmagam naproti. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ojla punce! Prvi dan je že pred mano in do sedaj sem pojedla sadje, tko kot to narekujejo pravila :) Darkad tebi čestitke, res si me navdihnila in že komaj čakam da bo poletje, da vidim kaj bo nastalo iz mene do takrat. Res si pravi navdih, vsaj meni si za velik vzor! Jaz vam ne mislim lagat glede moje teže, čeprav še vedno nočem nobenemu povedat svoje realne teže, ker se s tem nisem sprijaznila, da sm taka. Velika sem 170 cm in imam 92kg. Samo v enem letu sem se zredila za 16 kg in to me je zelo potrlo. Ginekologinja je rekla, da je to zaradi tabletk.. ne vem no, možno tudi. Tako da mi je postavila ultimat in čez pol leta morm na tehtanje k njej. To me je še bolj postavilo na realna tla in .. evo me :) Moja idealna teža je 66kg, ki sem jih že imela, pa tudi manj sem že imela ene tri leta nazaj. In priznam.. pogrešam te čase :) LP Strelca
Strelca, če si se zredila zaradi tabletk za 16kg bi ti jih mogla ginekologinja takoj zamenjat! Danes je na tržišču velika izbira, tako da upam da nimaš kakih Diane ali pa kaj podobnega. Sploh če si mlada. Naj ti predpiše Logest ali pa Yarino, ki je sicer plačljiva, je pa najmanj škodljiva telesu. Se opravičujem za tale "vpad" v vašo temo, ampak nisem mogla bit tiho. lp, Marija
Lepo pozdravljene, odločla sem se, da se vam pridružim v odštevanju kg. V treh letih sem pridno naložila skoraj 30 kg viška, tako, da je res skrajni čas, da nekaj naredim. Ker sem občasno preletela vaše pogovore in ker delujejo zelo pozitivno se vam pridružim. Pred leti sem že uspešno po tem principu zgubila 8 kg na 10 preveč, samo sem po prenehanju kajenja dala v turbo in samo seštevla kg - sedaj je tega dovolj. Limes

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti