Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce, en prav lep pozdrav na hitro! MC, vidim, da nas ta stare malo pogrešaš, daj organiziraj, pa se enkrtat dobimo v Celju na limonadi. Jaz sem sedaj doma in še nimam ta hitrega interneta, zato sem bolj malo tu gori. Se pa obeta v kratkem in takrat seveda pridem pogosteje tudi med vas, čeprav sem zdaj redna gostja (vsaj berem) tudi med nosečkami na RR. Uživajte v zdravi hrani in gibanju (Ava, še od mene čestitke, vau!). Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 28. sep 2006 11:23:57
Iča na zasebni pošti te čaka moj odgovor. Pozdravček AVA
Ljuba moja Marjetka Cvetka, žal sem tako malokrat z vami na forumu, da me je kar malo sram. Ampak ne gre drugače. Mislim, na vas in tudi z vami sem na dieti od 4.9.2006, ker se moram očistiti poletnih grehov. Tudi pri meni že nekaj časa obstaja želja po kakšni limonadi ali čaju v Santani. Določite datum in evo mene. Upam, da bom lahko ravno takrat prebirala forum, ko se boste dogovorile za srečanje. Čao! Pozdrav tudi vsem ostalim "starim" prijateljicam na forumu, in dobrodošlica novim, katerim želim veliko uspehov pri dieti. bonaca
zdravo punce Spet en lep dan.Vidim da ga dobro izkoriščate saj se danes še nobena ni javila.Bom pa jaz malo poročala.Danes je moj OH dan ampak ker sem sinoči zvečer spet grešila bom danes na sadju in še jutri ,seveda če mi bo uspelo.Nikoli ne reci nikoli. Nevem kako se naj zvečer kontroliram,kajti čez dan sploh ni problema.Zvečer ko se spravim malo k televizorju je pa gromozanska kriza.Spat pa tudi ne grem ker ne morem pred 11 uro zaspati. Zdaj grem kuhat kosilo za moje lačne otroke. LP
hojla kristina.ne sekiraj se saj se vsakemu kdaj zgodi....je pa res da je zvečer najžje...poskusi se zamotiti-beri knjigo,pogovarjaj se,pojdi na sprehod.... no jaz grem ven ker je lep dan lp
lep pozdrav vsem!! Prihajam s sprehoda in sem kar malo vode spustila...prav fajn mi je in zal mi je,da nimam veckrat casa tako konkretno poskrbet za rekreacijo. Sem vceraj jedla kostanje na B dan--mi je bilo fajn slabo celo noc,bila sem zelo jezna in sem danes takoj,ko sem prisla domov iz sluzbe sla v akcijo. Ce zacnem gledat po hisi kaj je za naredit ne grem nikamor .ker se seveda vedno kaj najde... N o ,da se pohvalim-ze dva dni brez kruha-sem pa vcera drugace gresila...no ,ja--bomo bolj strogi zdaj naprej--nokoli se nisem vzdrzala tako dolgo na dieti!!! DARKAD!!!??? Se se nisi vrnila? Porocaj po vodnem dnevu--in preberi Avine in Vesnine rezultate!!!Te kar sezuje!!Po enem mesecu ,pa ze nova garderoba ali ne AVA??Meni ze nebi bilo nic vec prav...(izgovor!!) UZIVAJTE IN ADIJO!!! delux
HALO, HALO...STE ME KLICALE, EVO KOT DA BI VEDELA KDAJ MORAM NA FORUM. Me veseli da se tudi nas starih mačk še kaj spomnete. Jaz enostavno sploh nimam več časa pridit na forum, v službi imam ful dela, doma pa ne pridem do računalnika, oz. ga niti ne prižgem ker ga imam že v službi poln kufer. Sem pa že 4 dni na dieti, danes imam 1 sadni dan. Mislim da bo tokrat šlo zares, pa ne bom se preveč hvalila, ker sem imela že kar nekaj uspešnih začetkov, ki pa so le kratko trajali. Največji razlog za moj ponovni začetek je da ne morem obleči nobenih hlač. Sem bila v začetku tedna v trgovini sem si hotela kupiti nove, ampak mi je bila prav samo št. 44 in sem se odločila da tako velikih hlač si pa že ne kupim, je bolje da shujšam in mi bodo stare prav. Skratka bodite pridne in ne serjite ga tako kot jaz. Kava Santana v ponedeljek ob 17.00 h - BO TO VREDU. Lepo vas pozdravlja tuna
Hojla! Bonaca pozdravljena!Ja super si,res. Upam,da si prebrala,Kava Santana v ponedeljek ob sedemnajstih! Celjanke in okoličanke,ste slišale,Kava Santana v Celju v Merkatorju!!!!!!!!!! Tuna,jaz sem za! Sicer me mal zdravje daje,ampak upam da se ne bo iz tega razvilo kaj resnejšega. Na dieti trenutno nisem,se pa kolikor da pazim kaj pojem. Zdaj tudi jaz zjutraj pojem kakšen kos kruha,seveda polnozrnatega ali pa kakšen jogurt. Če jem kruh,dam gor mal zelenjave,če pa jogurt jem zraven sadje. Za kosilo in večerjo pač pojem kar se mi zlušta,seveda pa pazim,da ločujem. V glavnem punce,pridne ste,le tako naprej. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hej punce OK, kava (oz. voda - 1. vodni dan) v Santani v ponedeljek ob 17-ih. To je akcija! Čao, imam ogromno dela. Se vidimo! bonaca
Me veseli, vas vpišem v opomnik. Čao tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti