Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Opet grešim i do daljnjega niš od te moje dijete. Danas sam si kupila tak lijeo odijelo (hlače i sako), da sam se sama sebi divila kak mi lijepo stoji. Onda sam od veselja otišla s možem na pizzu pa si pojela i malo čipsa. Baš sam se danas opustila... Eh da, odijelo je bilo za jednu številku manje! Lidija...
A zakaj se nič ne oglasim??? Ker po malem grešim. Al` pa tud` ne, sam dol ne gre ... in to me žre!!! jankica
Dobro jutro, še ena grešnica se javlja. Od moje diete je ostalo samo dopoldansko sadje - naprej pa rajši ne govorim. Kile stojijo (vsaj nekaj, da ne grejo gor). Sem pa vesela, da sem začela s telovadbo, ki jo imam dvakrat tedensko. Kmalu bo odprt tudi notranji bazen, kjer plavam enkrat na teden. Pa še ples se prične v oktobru, tako da bom popolnoma zasedena. Potem bom pa lažje hujšala, ker me zvečer ne bo doma, ko imam najhujšo krizo in zmečem vase vse kar mi pride pod roko. Jankica zelo lepa pesmica, kot bi opisovala tudi mene Celjanke, jaz se prijavljam za srečanje. Lep dan želim vsem skupaj in pridne bodite. SMILE28
HOJLA! No pa sem spet v sedlu. Malo še kašljam pa bo že šlo. Tuna če srečanje ne bo takrat ko bom zasedena pridem! Celje bi še šlo samo da se ne bomo toliko časa dogovarjale da bo prej zapadel sneg! Dieta poteka po planu samo prelena sem za miganje.V službi letam gor in dol ko budala in ko pridem domov sem ko cunja in orbi še kar lepo počiva, meni pa se nabira odvečna koža! Danes imam sadje! Opažam da mi zadnje čase naredi težo vse kar pojem. Zanimivo da se je to začelo dogajati prejšni teden ko sem začela z antibiotiki. Ni mi jasno zakaj, v navodilih sem prebrala da jih uporabljajo celo za zdravljenje rane na dvanajsteriku. Ha ha , kaj a če je človek nima mu jo pa tablete naredijo? Evo sem pojedla pred pol ure banano, zdej mam pa občutek da imam skalo v želodcu. Nič bo že bolje! Lep dan še naprej! any
Hojla! Hej,hej punce,kaj je to zdaj.Grešim,grešim.....Da te besede ne vidim več tule gor. Pa kako to,da bi rade shujšale potem pa se kar nekaj bašete. Korenzu,tablete zadržujejo vodo v telesu,zato takšni problemi z težo. Ko se boš pozdravila si naredi kakšen vodno čajni dan,da se malce prečistiš. Tuna,jaz žal v okolici Celja ne poznam prav veliko lokalov,zagto bolj težko dam kakšen predlog. Bi pa bilo fajn,da bi kar določile približen datum,mogoče tam nekje v začetku oktobra. Punce mejte se fajn,pa ne mi ga lomit.Halo,Novo leto se približuje! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ojla, sicer vas berem, ampak malo manjkrat oglasim Prvi teden smo padle 2 kilce in kar spodbudno za začetek in kakšen prekršek. Drugi teden mi gre težje, ne da se ne držim, ampak sem kar lačna priznam..... ... tako da moram kar paziti, da se ne pregrešim preveč. Glede antibiotikov in zdravil pa je pri ločevalni dieti, po mojih lanskoletnih težavah, res težko. Sploh je težko jesti antibiotike in anitrevmatična zdravila, ker je oboje težko za prebavila. KOrenzu poiskusi s kakšnim jogurtom ali banano za podlago, ker drugače boš težko zdržala. Dieta je kar test prebavil in meni so se lani v prvem krogu pokazala prav težave v prebavilih, ki so se na srečo odkrile in sem jih lahko pozdravila kolikor toliko, da sem lahko kilce pridobivala nazaj in zdaj jim moram spet metat dol Veliko uspeha vsem dietnikom in dietnicam! Maša PS: Sporočite kdaj se boste srečale.... do celja pridemo tudi iz mb....
Drage moje prijateljice! Nekaj časa se vam nisem oglasila, zato se počutim kar krivo. Veliko sem se razgibavala z nabiranjem robid, lazila in plazila po vseh čudnih krajih, kar je ugodno vplivalo na mojo težo. In še brez truda, kar je tudi pomembno. No, suha še vedno nisem, drugače pa še kar gre. Prebrala sem zanimivo knjigo o hujšanju francoske avtorice, ki živi v ZDA. Ali jo že katera pozna? Imela sem jo iz knjižnice, videla pa tudi na stojalih s knjigami, ki so zadnji čas po trgovinah, cena je 2500 SIT. Mireille Guiliano: ZAKAJ SO PA FRANCOZINJE LAHKO VITKE Pa še to, večkrat omenjamo, da grešimo. Mar ni greh, če drugemu storimo kaj slabega? Torej me ne grešimo, ampak naredimo samo majhno napakico, ki pa naj bo res čim manjša. Tako, sedaj grem spet na kolesarjenje, kar počnem večkrat na dan. Ko pa se peljem po gozdu in vidim ljudi, ki tečejo, si mislim, da bi bilo dobro, če bi si vzela čas, stopila s kolesa in pretekla nekaj metrov. Obljubim, da bom, ne vem pa še, koliko bo teh metrov. Kolikor se poznam, jih veliko ne bo. Lep pozdrav iz Maribora riba-ribica
Masenka,kar pogumno,ta lakota bo že minila,samo ne ji podleči. Pozdravljena ribica.Bravo,bravo,Le tako naprej. Misliš,da res naredimo samo napakico.Hm,no,ne vem.Ali pa je to samo slaba tolažba? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Marjetka cvetka, da, tako mislim. Kakšne pa bi bile, če ne bi nič pazile?! Saj počasi ne bi mogle skozi vrata! Vse, ki sodelujemo na tem forumu se vsaj trudimo zase. Pa še prijetna družba je tukaj riba-ribica
Punce,pozdravljene!! Dolga sreda je za mano! Tako,da sem se lepsa sem dobila se en herpez!!Tako zdaj mam pa res dovolj,ceprav se mi zdi da bo se en na spodnji ustnici!! Kako fajn,ne? Danes sem sadna in sem pridno zobala jabolka,ko je bilo pa to premalo pa se banano. zdaj bom pa se paradiznik BODITE FAJN delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti