Punce, pozdravjene, kadar ne grešite, ste prav pridne
! Pa saj to že veste! Zadnjič sem pozabila pohvaliti Darkod, ki poleg drugega kroga zraven še pridno teče in vadi na orbiju. Le tako naprej, ostalim lenobam si lahko svetel zgled. Naj povem, da sem orbija danes tudi sama gonila pol ure, bolj počasi, ker ne upam preveč, ampak je treba pravi čas ukrepati, da mi nosečnost ne bo prinesla preveč novih kg.
Tuna, glede srečanja. Tudi jaz ne poznam lokalov v Celju, bi pa bila za kakšno večerjo v stilu ločevanja, a tokrat ne v kitajski restavraciji ampak v kaki drugi, lahko čisto navadni, ali pa tudi če se dobimo samo za čvek. Če bi se dobile na večerji, bi nas najbrž prišlo več, tudi iz drugih koncev Slovenije. Fino bi bilo, če bi imeli bogat solatni bar, tako da bi vsaka našla kaj zase, četudi ne bi bilo ravno prave glavne jedi na razpolago. Najbolje, da se javi ena, da to organizira (razen če nas boš še enkrat ti zbobnala skupaj), pa da določimo datum in začnemo zbirati prijave. Meni načeloma ustreza prvi teden v oktobru, še bolj pa zadnji v septembru. Marina (ki je na forumu zadnje časa ne zasledim), mislim, da že 24.9. odhaja na jadranje, tako da bi se morale dobiti prej, ali bomo pač brez nje. Vem pa, da si je - vsaj čveka - zelo želela.
Punce, ostanite v cvetju, Rožica, tudi ti... Držim pesti za tvoj nov začetek
.
Encijan

Mandljevi piškoti