Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo. Tudi jaz danes nisem zdržala. Spekla sem kruh in grema nad njega. KATASTROFA, ne pečem več kruha, ker potem tako diši po celi hiši, da se moraš pregrešit. Zanima me še nekaj. Ko začutim lakoto, grem hitro pojest kakšno sadje, tako da ga dnevno pojem dobro kilo. A je to fejst narobe,upam da ne. Uživajte na sončku in lp. metoda
Nejas,Nejas,ne ga tako lomit,no!Takšen način hujšanja mi je sicer poznan,saj težko ni,ampak rezultati so bolj klavarni.Punca,ne samo sanjarit,vzem se v roke in si sanje uresniči. Metoda,mislim da poješ malo preveč sadja.Toliko ga jaz pojem na sadni dan,druge dneve pa pojem po tri sadeže,dva za zajtrk in enega za malico,potem pa si lakoto tešim z vodo ali čajem. Darka,zelo si pridna,da se vsako jutro takole potrudiš.Jaz pa sem za telovadbo bolj lena,bogi orbi čaka v kotu da se ga usmilim,jaz pa kar odlašam in odlašam. Ma,mejte se lepo,grem šemal lovit sončne žarke! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Delux, tudi meni se je teža ustavila pri 70. Tri mesece se ni nikamor premaknilo, potem pa včeraj... Vsem svetujem, da ne premišljujte preveč o tem, da ste na dieti. Jaz se že od novembra lanskega leta tako prehranjujem, pa nikoli ne mislim o tem, da sem na dieti in se ne smilim sama sebi. Tudi če gremo jest ven, vedno najdem pravo kombinacijo zase. Nekateri so vegetarjanci, drugi presnojedci, jaz pa hrano ločujem. To je moj način prehranjevanja. Še na misel mi ne pride, da bi jedla drugače. Kadar pa se pregrešim, je to zavestno in nimam nobene slabe vesti. Telovadim pa skoraj nič. Malo v šoli - sem učiteljica. Po novem tudi kolesarim. Potrudila se bom, da bom šla večkrat plavat. To pa je zaenkrat vse. Aja, saj res. Po novem hodim peš v službo, prej sem se vozila z avtobusom, ker so me bolele noge. Lep pozdravček. moki
Hojla! http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548786/?ob=3 Poglejte si komentar pod sliko! Pa še jedi za vse dneve! http://3mdobroki.moj-album.com/ Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Punce mene pa zanima kako je s pitjem juhe ali se pije vse dni po kosilu?Pa še to a pijete kavo z mlekom ?Lepo nočko pa uspešen in lep teden vam želim.Čiv buc bav. kepca
Kepca, juha naj bi se pila vsak dan po kosilu, razen na sadni dan ne. Jaz je nisem pila nikoli. Kava z mlekom je dovoljena na B dan. Tudi tukaj sem si jaz nekoliko prilagodila pravila. Kadar sem pila kavo v lokalu, je bila to vedno kava s smetano. Doma pa vedno pijem kavo brez vsega, z natrenom. moki
Dobro jutro, encijan pa res bi se lahko dobile, morda ne na pohodu ampak bi lahko spet organizirale kakšno pojedino v slogu diete. Kaj misliš? No punce sprejemamo predloge...katera bi se nam pridružila? Lep dan vam želi tuna
Nakon 3 tjedna pauze od dijete, danas opet započinjem. Nisam jednostavno mogla nastaviti s dijetom jer smo imali toliko rođendana i nekih drugih proslava, pa onda i moj posao kojeg sam eto napokon dobila... Veselim se novom krugu hujšanja jer znam da bodo kile išle dole. Od onoga kaj sam shujšala niti jedna kila mi se nije vratila. Eto, danas mi je B dan pa pečem kraču i uz to bom skuhala kiselog zelja i malo kruha... Kosilo mi je za čisto 5! Lijep i ugodan početak novog radnog tjedna! Lidija...
Hojla! Kepca,juha se pije samo na B dan,pa še to ni nujno. Lidija,želim ti veliko uspeha! Tuna,mene kar piši! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živjo! ENCIJAN ČESTITKE!!!! Želim ti lepo nosečnost. Tuna si že našla klik? Kar dobro naju je Marjetka okarala.... Jaz sem se že nekaj časa nazaj odločila, da danes pričnem. Ne morem reči, da imam neko močno motivacijo, vendar sem se preprosto odločila, da bo danes za kosilo sataraš z solato in da bo to dan D. Sem se izmerila in stehtala, tako da sem pripravljena. Še bolj ko sem videla, da so mi številke na tehtnici ušle čez 70. KATASTROFA!!! Grem postavit orbitrek in obrisat prah z njega. Potem pa na jabolko :) Lep dan! Rožica.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti