Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HOja dekleta, moram se malo spovedat. Danes naj bi imela škrobni dan, pa sem v kitajski restavraciji riž z zelenjavo in z zmešanim jajčkom, čeprav sem si naročila riž z zelenjavo. Nisem težila in sem pačp pojedla, ker so mi prinesli. Zvečer pa sem se zavestno določila za meso in zelenjavo, ker sem danes praznovala rojstni dan in je moj spekel čevapčiče in piščančje zrezke na žaru. To pa še ni vse. Pred parimi minutami sem se nahala sladkat s saldoledom. Toliko sem vam jaz lahko za vzgled... No bom pa jutri bolj pridna, ko imam OH dan, zvečer pa bom končno pšoiskusila tortico, ki mi jo je spekla tašča. Ja Celjanke in vse ostale, ki se zagrevate za čvek v Santani, tudi meni ustreza torek. Kdaj? Ob 16. ali ob 17. uri. Lepo se imejte. Aha, v torek se začne ob 5. 03 polna luna. Verjetno bom takrat kar na vodi. Torej bomo v Santani regale, če se bo še katera nalivala z vodo. No pa lep večer. LANES
Dobro jutro drage moje!!! Po dolgem času se vam javljam, ampak sem zelo žalostna!!! V soboto sem padla in se močno udarila v palec na nogi!! Komaj hodim!! To še ni najhuje, sedaj ne morem teč in sem res žalostna!! Kako bo z srečanjem je še v zraku!!! Močno si želim malo čveka z vami!! Vse je odvisno od mojega palca!! Zato še ne morem nič dokončnega reč!!! Če me ne bo, vam želim prijeten čvek in sprejmite moje opravičilo!! Vse na forumu lepo pozdravljam in želim uspešen deloven teden!!! Pridne bodite pri dieti in malo športa vključite!!! Se resnično splača!!! Jaz še vzdržujem težo, ki sem jo z trudom dosegla!!! Lep pozdrav!! Helena Čaooo!!! helena45
Dobro jutro, Helena želim ti čimprejšnjo ozdravitev, ker vem, da ti tek pomeni življenje. Držim pesti. Drage Celjanke in okoličanke, jaz žal jutri v torek ne morem priti. Nekaj nujnega je priletelo vmes, na kar čakam že pol leta. Če pa se boste dogovorile za sredo - sem zraven. Lanes, saj si ti tudi samo človek, pač ne gre brez napak. Saj si bila vedno zelo pridna, zato se ne sekiraj preveč za en dan greha. Jutri ob 5.03 se začne polna luna, jaz se je držim 100%!!!!!!!!!!!! Danes bom imela pa sadni dan, upam???? Fakin, tvoji rezultati se mi zdijo super, moraš vedeti, da v 2. krogu ne gre več tako hitro dol. Zato moraš pa še toliko bolj vztrajati in biti močna. Vsekakor 2. krog zahteva veliko več volje, zato pa nekateri tega nismo sposobni - jaz na primer. Nikakor ne najdem prave volje za 2. krog. Torej, če se boste jutri srečale vam želim prijeten čvek, če ne pa se v sredo vidimo. Veliko volje vsem, SMILE28
Hvala za čestitke in vzpodbudo. Jo še kako potrebujem. Sploh ni take volje kot bi jo morala imeti. Sem že čisto obupana. Tudi tekočine sem v prvem krogu spila več. Točno vem, da, če veliko piješ tudi lačen nisi. Zdaj pa se bom morala res skulirati in poprijeti s polnim zagonom. Upam, da mi rata. Lep dan vsem skupaj.
Marjetka Cvetka in Lanes, a v SREDO ne moreta ali je TOREK samo vajina izbira? Ker Smile28 v torek ne more, predlagam SREDO. Če vama seveda ustreza. Sporočita! Jaz sem danes precej zasedena z delom, zato ne vem, če se bom lahko še kaj oglasila, pa se prosim dogovorite brez mene, meni ustrezata oba dneva, torek ali sreda, le DarkiD in Marini45 moramo potem še sporočiti, kdaj se dobimo. Aja, pa še ura, jaz pred 17-o skoraj ne morem priti, ampak to ni ovira, lahko se zberete že prej, jaz po vsej verjetnosti uletim med 17-o in 18-o uro, sploh v torek bom še malo bolj pozna. Obljubim pa, da se pred odhodom domov še javim in prečekiram, kako ste se dogovorile. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. jul 2006 09:50:53
Joj punce, ful bi blo fajn, če bi lahko prestavile na sredo. Nujno rabim malo motivacije z vaše strani. Lanes in Marjetka a velja? Vam bom poročala o temeljitem čiščenju telesa danes in jutri. Punce, danes so se začele razprodaje: bomo šle malo na oglede in si kaj privoščile za dobro voljo in motivacijo za naprej. Lep dan vsem, SMILE28
Prijavljam se za sredo. Komaj čakam. Romanad
Dekleta, meni ustreza tudi sreda. Pa še več nas bo. Marjetka, upam, da zmoreš tudi ti v sredo? Smile sem vesela, da se nam boš pridružila. Se torej dobimo v sredo ob 17. uri in se zbiramo do 18. ure. Potem pa čvek. Lepo se imejte. LANES
Ja,vredu je v sredo!Mislim,da pridem! Superca! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Čao, punce. Preden šibam domov, naj vam povem, da sem vesela, da ste se zmenile za sredo, tako da nas bo res čim več. Skoraj končni seznam kandidatk za čvek v Santani v Mercatorju v Celju to SREDO je takšen: Marjetka Cvetka, Lanes, RomanaD, Smile28, Marina45 (nepotrjeno - SMS), Encijan, Tuna, Darkad. Danes zvečer sporočim še Darkid in Marini45 po SMS-u, ker se tu nista nič javili. Ker točne ure še nismo določile, jima bom sporočila 17-o uro, da nas ne bosta čakali. OK? Helena, ti pa lepo počivaj in misli na nas, če ne moreš priti, mi se bomo sigurno spomnile nate. Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti