Hojla, hujšarce!
Sem na hitro preletela, kdo se je kaj oglašal, pa vidim da je moja hujšarska druščina spet aktivna. Vse lepo pozdravljam, tako nove kot stare.
Tudi jaz imam tako zafilan tale maj in še pol junija, da se komaj dohajam. Najprej gužva v službi, potem službeno v Bosni, ta teden gužva v službi, naslednji teden službeno v Beograd, potem spet gužva v službi, pa službeno v Makedonijo. Potem pa upam, da bo že malo bolj na izy. Pa še na dopust grem že v začetku julija. Madonca, da se mi že moj EMŠO pozna. Takle tempo se mi že pozna. Kar nekaj dni rabim, da se spet naštelam nazaj.
Najslabše pri vsem pa je to, da imam čisto zmedeno prehrano in potem tudi prebavo. Jem, kadar dobim in seveda kaj dobim.
Helena, z mojim sposojenim psom pa še vseeno greva na hojo-tek. Vsaj to imam, da se malo razmigam.
Marjanca, upam, da bo kmalu bolje s tvojim hrbtom.
Rožica, se še kar držiš.
Robida, držim pesti da se ti roka čimprej pozdravi.
Tuna, ti tudi kar uživaš. Pa se sprešuješ kako v tem tempu hujšat, kako ti sploh kaj viška ostane.
Encijan, ti si pa tudi pridna s svojim tekom.
Hojla, Lanes, si tako pridna z javljanjem kot jaz.
Marjetka, na tebe seveda ne smem pozabiti.Bravo, na kolo si se spravila. Naj ti povem, da sem naredila prejšnji teden vožnjo v službo s kolesom. Dvakrat glih tolk, da me ni avto zbil, ceste imamo tako katastrofalne, da voziš slalom med luknjam, ker en del ceste obnavljajo, nekje delajo novo krožišče, tako da si moram najti drugo pot, ali pa hoditi peš. Še z avtom gre hudo počasi.
Tako, imejte se skrajno lepo.
Čauči1
Gobica

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo